Astroloji & Burçlar Burcuna göre sen hangi sporu yapmalısın? MrsCanselll-_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Tırmanmayı da çok severim 😁#Morp 🤍 Güncellemeler+1 yıl SüperS ❤️ Burcuna göre sen hangi sporu yapmalısın? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç plates çıktı hiç de anlamam 3 0 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% Terazi +1 yıl Boğayı yım 5 yaşımda yüzmeyi öğrendim çok seviyorum bogaz da derecem var doğru valla devamlı yüzerim 1 0 Yorumla
elianamelia Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% Oğlak +1 yıl Oğlak burcuyum ama artistik buz patencisi çok iyi bir yüzücüyim ve fitness ta yapmışlığım var yanlış 🥲🤣 1 0 Yorumla
Lucky-Luke Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 82% Oğlak +1 yıl Dağcılık... Yapabilirim. Keçiden yola çıkarak Oğlak'a dağcılık, Balık'a su sporları demiş gibi. 1 0 Yorumla
Efendi_Bey Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% Yay +1 yıl Elbette doğru bilmişler... Yay Burcu & Fitness (Since 2011...) 1 0 Yorumla
neyzen37 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% Yay +1 yıl Buz pateni, fitness.Buz pateni ve ben 🙄 hı hıııı. Çokda beceririm zaten 😂 1 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% Kova +1 yıl Basketbol futbol peki basketbol oynayışım iyi denk gelmiş 1 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% Akrep +1 yıl Doğa sporları güzel temiz hava bol gıda eşliğinde hoşuma gidebilir 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% Aslan +1 yıl yok mu kafes dövüşü falan 1 1 Yorumla MrsCanselll-_ Oğlak +1 yıl Ayarlayayım Bi tur 😄 Yorumla
dalyandelikanli34 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 Oğlak +1 yıl Yüzme yapmaliymisim boğa olarak ne alaka balik miyim ben😂 1 0 Yorumla
Kupaprensesi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Boğa +1 yıl Yüzmeyi seviyorum ama daha önce seçeceğim spor dalları var 1 0 Yorumla
eemree06 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Oğlak +1 yıl Dağcılık diyor ama yüzmeye başlayacaktım şimdi kim dağa cikacak 1 0 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 Terazi +1 yıl Yüzme ve jimnastik yazmış ama ikisine de zamanım yok maalesef. 0 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 320 cevap paylaştı. Buz pateni, fitness💗 1 0 Yorumla
DümendenSportmen Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% Oğlak +1 yıl Balığı çok düşünmüşler mi merak ediyorum 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 776 cevap paylaştı. Şu sporları severim 1 0 Yorumla
Moon-girl Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 97% Aslan +1 yıl Çocukken tenis oynuyordum, tek başıma 😄 1 0 Yorumla
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% Aslan +1 yıl Tenisle uzaktan yakından alakam yok 😂 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 574 cevap paylaştı. Kovayım, savunma sporları yapıyorum 1 0 Yorumla
jpncatyy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Boğa +1 yıl Yüzme çıktı ki zaten aylardır yüzmeye gidiyordum 😂 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 495 cevap paylaştı. Voleybol oynamalıymışım 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 498 cevap paylaştı. Tenis ama ben tenis semem 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 Kova +1 yıl Basket futbol da hiç yapmam boks fitness yüzme 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Fitness 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Yengeç plates çıktı hiç de anlamam
Boğayı yım 5 yaşımda yüzmeyi öğrendim çok seviyorum bogaz da derecem var doğru valla devamlı yüzerim
Oğlak burcuyum ama artistik buz patencisi çok iyi bir yüzücüyim ve fitness ta yapmışlığım var yanlış 🥲🤣
Dağcılık... Yapabilirim. Keçiden yola çıkarak Oğlak'a dağcılık, Balık'a su sporları demiş gibi.
Elbette doğru bilmişler... Yay Burcu & Fitness (Since 2011...)
Buz pateni, fitness.
Buz pateni ve ben 🙄 hı hıııı. Çokda beceririm zaten 😂
Basketbol futbol peki basketbol oynayışım iyi denk gelmiş
Doğa sporları güzel temiz hava bol gıda eşliğinde hoşuma gidebilir
Su sporu diyo ama yüzmek falan hiç bana göre değil
yok mu kafes dövüşü falan
Ayarlayayım Bi tur 😄
Yüzme yapmaliymisim boğa olarak ne alaka balik miyim ben😂
Yüzmeyi seviyorum ama daha önce seçeceğim spor dalları var
Dağcılık diyor ama yüzmeye başlayacaktım şimdi kim dağa cikacak
Yüzme ve jimnastik yazmış ama ikisine de zamanım yok maalesef.
Buz pateni, fitness..
Voleybol demiş sevmem
Balık diye hemen su sporu.
Buz pateni, fitness💗
Doğa sporu bana göre değil ya 😅
Nokta atışı :D
İKİZLER
Aikido, Kickboks.
Yüzme, jimnastik
Balığı çok düşünmüşler mi merak ediyorum
Oğlak, zaten amatörce yapıyorum
Oğlak.~☆