Spor Hangi sporu yapıyorsun? Jisoombp Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Voleybol Futbol Tenis Yüzme Jimnastik Karate/ tekvando/ judo Basketbol Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi sporu yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Fitness 0 0 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Daha önce tekvando yapardım ama şimdi sadece fitness. Onu da vücut geliştiriciler gibi yapmam, sağlıklı ve fit kalmak için yapıyorum. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Şu anda spor yapmıyorum lisanslı olarak voleybol oynamıştım bırakmak zorunda kaldım 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Basketbol 🏀 0 0 Yorumla
Kral_Aragorn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Şimdilik sadece vücudumu geliştiriyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fitness
Daha önce tekvando yapardım ama şimdi sadece fitness. Onu da vücut geliştiriciler gibi yapmam, sağlıklı ve fit kalmak için yapıyorum.
Şu anda spor yapmıyorum lisanslı olarak voleybol oynamıştım bırakmak zorunda kaldım
Basketbol 🏀
Şimdilik sadece vücudumu geliştiriyorum.
Muay Thai denedim bir ara
Tenis