Spor Hangi sporla uğraşıyorsunuz bakalım? Ardafit67 Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İdman bittiğine göre Lets go club baby 🤪Hangi sporla uğraşıyorsunuz bakalım Hangi sporla uğraşıyorsunuz bakalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
writerr35 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Böyle balkondan joystic i atlatıp çarşıya pazara götürmek zevkli oluyor 0 1 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Balkondan joystic mi atıyorsun iyiymiş hhaha Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şu an evde kondisyon, öncesi 11 sene taekwondo 1 1 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Dövüş sporu iyidir dostum en azındam özgüveni tavan eder Yorumla
iwont Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl yüzme 1 2 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Ne kadardır Yorumla iwont +1 yıl 12 senedir ama sürekli aktif bir şekilde yüzmüyorum Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yoga yapıyorum 0 3 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Yoga ruha iyi gelir peki senin ruhuna iyi geliyor mu kilit soru bu ☺️ Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet mental olarak daha dinginim andayım bir çok ruhsal sorunum gecti Yorumla Ardafit67 +1 yıl Geçer iyi gelir haftada kaç gün yapıyorsun beslenmene dikkat ediyorsun demi onunda etkisi var Yorumla
IIILilith Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Okçuluk 0 3 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Vaay duyduğum en farklı sporlardan birisi zor bir spor öyle değil mi dışarıdan gözüktüğü kadar kolay olmasa gerek bir matematiksel hesap gerekir diye bilirim 😂 Yorumla IIILilith +1 yıl Matematiksel bi yanı yok ama zor biraz evet kas ağrısı ne kadar alışık olursan ol yapıyor mesela Yorumla Ardafit67 +1 yıl Anladım ne kadar süre uğraşıyorsun alışması öğrenmesi zaman aldı mı ☺️ Yorumla
Sesil2122 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Sporla uğraşıyormusun diye sor bir once 😂 0 1 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Sporla uğraşıyor musun 😂 Yorumla
CantFeelMyFace Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Fitness 0 1 Yorumla Ardafit67 +1 yıl Definasyon sağlam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Böyle balkondan joystic i atlatıp çarşıya pazara götürmek zevkli oluyor
Balkondan joystic mi atıyorsun iyiymiş hhaha
Şu an evde kondisyon, öncesi 11 sene taekwondo
Dövüş sporu iyidir dostum en azındam özgüveni tavan eder
yüzme
Ne kadardır
12 senedir ama sürekli aktif bir şekilde yüzmüyorum
Yoga yapıyorum
Yoga ruha iyi gelir peki senin ruhuna iyi geliyor mu kilit soru bu ☺️
Evet mental olarak daha dinginim andayım bir çok ruhsal sorunum gecti
Geçer iyi gelir haftada kaç gün yapıyorsun beslenmene dikkat ediyorsun demi onunda etkisi var
fırsat buldukça yüzme ile ilgileniyorum
Okçuluk
Vaay duyduğum en farklı sporlardan birisi zor bir spor öyle değil mi dışarıdan gözüktüğü kadar kolay olmasa gerek bir matematiksel hesap gerekir diye bilirim 😂
Matematiksel bi yanı yok ama zor biraz evet kas ağrısı ne kadar alışık olursan ol yapıyor mesela
Anladım ne kadar süre uğraşıyorsun alışması öğrenmesi zaman aldı mı ☺️
Sporla uğraşıyormusun diye sor bir once 😂
Sporla uğraşıyor musun 😂
voleybol oynuyorum
Fitness
Definasyon sağlam