Hangi sporla uğraşıyorsunuz veya hangi sporu yapmak isterdiniz?
Ben Triathlonu özledim 😅 ama Eskrim veya Okçuluğu denemek isterdim :D

Hangi sporla uğraşıyorsunuz veya hangi sporu yapmak isterdiniz?
Ben Triathlonu özledim 😅 ama Eskrim veya Okçuluğu denemek isterdim :D

şu an fitness yapıyorum biraz. ama maalesef artık salona gitmiyorum kendim evde yapıyorum ya da dışarıda koşu yapıyorum zaten sabah uyandığım zaman yapıyorum genelde. yoksa eskiden çok daha fazla yapardım
Dünyada yalnız hissettiğimde, bembeyaz bir gürültünün içinde gibi kimseyi duymadığımda genelde yoga ile kendimi şımartıyorum.
Mmmm bon doo bodmonton oynomoyo ozlodom. Tomom.
Bodmonton heee hehehe lisedr oynardık 😂 yoga eyidirrr
😂😂 hiç yapmadım öğretirsinn ben yüzmek istiyooom
Su yogası ahshshsh olur öyle yapalım sarar 😂
Arkadaşlarlayim 3 4 gibi uyurum anca gidip 6.30 da kalkacam. bir de ya sbd
Uyanacaz bir şekilde artık 😂 annem sesler 😅😅
Uyandım 😂 bir şekilde
Fitnessa gidiyprum ama fitness amaç diğil araç formumu yakaladıktan sonra profesyonel voleybol yapmayı düşünüyorum. Hmm demek triathloncuydun.. beklenmedik 🤭
Amaç değil araç :D güzel düşünce. Profesyonel voleybol demek eğer ciddiysen bunun peşinden koş o zaman :D maçlara geliriz..
Öyleydim de neden beklenmedik 😂😂
Liseden deneyimim var zaten voleybol konusunda çömez diğilim 🙈... Beklenmedik çünkü triathlon çok yaygın bi spor değil ya o yüzden
Yaygın değil evet ama sen biliyorsun bir yerden belli ki :D nedir bu bilginin kaynağı :D ben aşırı severim Triathlonu günde 4 antrenman yaptığımız günleri çok özledim :D
Tamam sen Pro ol maçlarına gelelim o zaman :D voleybol da çok zevkli lisede çok oynardım eheheh.
Okul takımında mıydın?
Evettt
Triathlonu ilk nereden öğrendiğimi söylersem salga geçersin ama neyse bilim çocuktan sjfldj
Dalga*
:D söyle söyle böyle söylersen daha çok merak ederim söyle :D
İyi o zaman pro olmanı bekliyorum :D
Çocukken bilim çocuk dergisinin bi sayısında görmüştüm aklımda kalmış 😅 ben eskiden daha enteldim yaa internete bağlandıkça kitap, dergi okumayı azalttım püü bana
:D Bilim çocuk mu ahhahasa İlk okulda ben çok severim o dergiyi ama kendim almıyordum hep sınıf öğretmenim bana bulup bulup getirirdi her hafta falan böyle 2-3 tane verirdi :D o zamanlar çok gözdeydik :D
Bence yine entelsin bağlama öyle şeylere derim.
bir x konusunu seninle konuşurken sadece standart kalıplarla konuşmaktan ziyade Düşünce üretebiliyorsan entelsindir diye düşünüyorum.
Katılıyorum, evet bu durumda gözlemlerime göre sitenin en enteli @γυναίκα çünkü bakış açısına hayranım hatta direk ona hayranım 🤭
@γυναίκα hadi yine iyisin 😂😂 evet kendisi zeki bir töftedir
@knightssword her yerde karşına çıkıyorum. 🤗
@ahusiderinn00 ben garip bir insanım. Siz nasıl adlandırırsanız kabulümdür. 😂 Hayranlık konusuna da geleceğim. Sizi görünce, hissedince, anlayınca yaşamanın ne kadar keyifli olduğunu fark ediyorum. Gün batımında ya da doğumunda maviye karışmış kızıl ve pembe gökyüzü ne kadar hayranlık uyandırıyorsa onun kadar etkileniyorum. Huzur soluyorum. 🧡
Abooov söze bak sen 😂 bugün iyi uyurum
Hatrin için öyle yapalım 😂
@γυναίκα 😌🌸
@knightssword eig için teşekkürler beyfendi iyi geceler 😂😌
@γυναίκα sana da iyi geceler tatlı bambi 😂🌸
İyi geceler Hanfendi :D 🤗🤗
Kedi ile oymama sporu 😂 baktım da başka koşturduğum bi an yok 😂
Ay ben senin kalbinden öperim ki 🥰 hemen bi tane sahiplenelim 🥺🥹
Evet tabiki de izin var yaaa soru mu buuuu 😍 kedim seni çok sevecek 🥹
Bahcedeki köpekle oynama sayilirsa ben de sporunu yapıyorum 😂😂
Sayılıyomuş işte bak 😃
Yapıyorum o zaman tamam 😂 severiz hayvanlarııi
Tabi
😄😌😌
Cevap
10Cevap
Duzenli olmasa da okculuk yapmistim. Okulda spor kulubundeydim ve oldum olasi da severdim. Onun disinda kisa sure voleybol ve badminton da oynamisligim var. Su son 2 yildir aktif degilim:/
Çok iyi. Umarım tekrar bir şeylerle uğraşırsınız. Okçuluğu merak ediyorum ben ya :D
Yatma sporu ile uğraşıyorum, hiç zorluğu yok, herkese tavsiye ederim. Yatağınızda mışıl mışıl uyuyorsunuz.
En güzel spor aslında ama hepsinden fazla yoruyor bence :D kendime de yakıştıramıyorum ne kadar sevsem de o yüzden şimdi Halısahaya gidiyorum ehehehe :D
Hshdhd kendini nasıl kandırıyor bak 😂 Teşekkürler focusss sakatlanmadan gelek de önemli olan o sjdn
Ben genelde sakatlaniyorum veya vuruyorlar 2.5 aydır sakattım yeni düzeldim 😂😂
Tamam tamam zor
😄😄😄
😄😂😂 niye ya neyimiz var jdjffhs
Halısahada teller var ya gelmez hsbd
Hshsd gelirse mazallah beyin sarsıntısı 😂😂 ben gidiyom gelirim
Geldim önemli bir sakatlık yok 😂😂
Yaşıyoruz yaşıyoruz sen de beyin sarsıntısı var mı 😂😂
Allah korusun saçmalama😂 sjdjd
Bir şey olursa ameliyatina ben girerim dert etme sbdbd
Okumadık ama tek gecede cerrah olurum ya 😂
Bana bırak sen bu işi tony stark gibi adamım 😂
Hiç güvenmiyon mu bana ya 😂
Uf ya tamam organ mafyaciligimi yapamicam sjdj
Sağlik olsun focuuuus 😂
Focccucucuus jsjd
Yatma sporu oturma sporu bunların yanın da artı olarak hızlı bile yürümüyorum en güzel spor dalları bence
Onlar da güzel :D
Kick boksa gidiyordum da bazı sorunlar oldu hocayla. Bırakmak zorunda kaldım😀
Evime gidersem normal spora başlicam inş
naptın hocayı mı dövdün :D yaparsın yaparsın bir sporun ucundan tut. Spor güzeldir.
Ben bişey yapmadım ya hem hocam hem sınıf arkadaşımdı başka duygulara kapıldı xlakxnsk
Evet ihtiyacım oluyor artık spora😬
Oha ya sjdj neyse gidince başka spor
Ah ah nelerle uğraştım geldim geleli ckskck
Öylee 💅
Futbol ile ilgileniyorum ama amerikan futbolu oynamak isterdim özellikle koçlukta deli paralar var
Bazı sporlar ülkemizde pek destek görmüyor keşke görse ben de denemek isterdim :D
Amerikan futbolu benim bildiğim İTÜ'nün takımı var sadece :D
Ekonomide de var sanırım arkadaşım oradaydı bir ara :D onun dışında ben de bilmiyorum.
Yani bir sürü spor seçeneği var dışarıda.
Amerikan futbolu olsun, Ragby olsun, lakros muydu neydi o olsun :D daha da vardır bilmediklerim
Bu ülkenin 2 gerçeği futbol ve basketboldur hepte böyle devam edecek bence
Voleybolu da koyalım ya orada da başarılı sayılırız :D
Başarı farklı başarı konusunda voleybol doğru evet
Ama dediğin gibi bunların dışına pek çıktığımız söylenemez
Koşu vücut geliştirme gibi. Profesyonel atlet olmak isterdim.
Koşu çok güzeldir gerçekten bir başladın mı varsa o kondisyon koş git :D stres falan bırakmıyor :D
Gerçekten öyle.
✨👼
Düzgün arkadaş hım enayi ben size ne yapacağım iyi bıkıyorum bana bunu yaptın küfür edersiniz demek 🤨🤨
Tenis oynamak isterdim
Tenis güzel olurdu :D Masa tenisi güzel de normalini oynamadım
Kısmet olursa oynarız 😂😂
:D doğrudur geçen bir boksör antranörüyle denk geldim onlarda aylık 300-400 falan alıyormuş. :D spora gitmek istesen ayrı dert gitmesen ayrı dert :D
ben de çok merak ettim bir ara da işte özellikle bu tarz sporlara çok ilgi ve destek yok :D
Yürüyüş doğa sporlarıı
Çok güzel :D fresh bir spor
Henüz bir sporla uğraşmıyorum ama yüzme ve fitness ve pilates yapmayı severim
Allahım beni aldı bir gülme
Niyekine :D
Fitness 😌
Kedi sporu ile
o da güzel :D
Voleybol oynamıştım
Evet
Hayır bıraktım
Haklısınız