Spor Sıkılmadan yaptığınız tek spor hangisi? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Severek yaptığınız sporlar? Benim yoga ve ip atlama Güncellemeler+1 yıl Spor Sıkılmadan yaptığınız tek spor hangisi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Fitness 1 0 Yorumla
OzanPasa35 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Bisiklet sürmeye bayılırım. Hele ki Şafak vaktinde. Güneşin doğuşunu sahilde izleyerek filtre kahvemi içmek kadar zevkli bir şey yok 😊 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ben de ya Yorumla OzanPasa35 +1 yıl Siz hangi şehirdesiniz Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Crossfit çünkü sikilacagin sürekli tekrarladığin aynı antrenman programı yok her gün farklı bir program 1 0 Yorumla
mngkargo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl bazen sıkılıyorum ağırlıkları atayım gideyim diyorum yinede yapıyorum nasıl bir bağımlılıksa 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Zaman ve mekan ayıramıyorum. Yoksa şınav ve barfiks yapmayı sevmiyorum. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl yürümek kosmak münibuse binmek yerine sokaklarda yürürum en iyi sporr yürumekmis doktorun bir demisti günde bilmem kac km yürünmeliymis 1 0 Yorumla
Little_Devil Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çalışmak sıkılmadan yaptığım tek spor 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Güzel Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Leslie sansone ve zumba 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yüzmeyi de seviyorum ve sıkılmam. Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Sansone ne oluyor tam olarak ilk defa duydm Yorumla Edameda06 +1 yıl O bi kadının adı soyadı, kadın kendisi "evde yürüyüş" tarzı bir spor tasarlamış, YouTubede var videoları, ordan bakarak YouTube karşısında evde yapılıyor. Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Hm ilginc bakıcam bir ara Yorumla Edameda06 +1 yıl 👍🏻😊🌺 Yorumla
myphonex Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Halısaha sevdaya dahil mi? 1 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha evet Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tek bir spor dalıyla ilgilendim sıkılmadan 11 sene kadar yaptım 🤔 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Bende ufaktan yoga yapmaya başladım pek berecemiyorum ama eğlenceli ve huzurlu oluyor. 0 0 Yorumla
huwboy34 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Saat kaç olursa olsun ne zaman olursa olsun halı saha ve voleybol maçına asla hayır demem. 0 0 Yorumla
junPyo Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Yoga yapmayı seviyorum 1 3 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ilk defa yog sever bir erkege denk geldm Yorumla junPyo +1 yıl Yoga hocama yürüyodum her sabah beraber güneşi selamlayınca insan alısıyor 😅 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Harikaayms Yorumla
yusuffay Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl arkadaşlarımla halı saha yapabiliyorum sadece o zaman sıkılmıyorum spordan sayılır bence 0 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Saatlerce basketbol oynayabilirim 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 824 cevap paylaştı. Bisiklet sürmek, tırmanış 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Şu anda oynayamıyorum ama voleybol 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 963 cevap paylaştı. Plates 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. ip atlama 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 890 cevap paylaştı. Fitness 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Fitness
Bisiklet sürmeye bayılırım.
Hele ki Şafak vaktinde.
Güneşin doğuşunu sahilde izleyerek filtre kahvemi içmek kadar zevkli bir şey yok 😊
Ben de ya
Siz hangi şehirdesiniz
Crossfit çünkü sikilacagin sürekli tekrarladığin aynı antrenman programı yok her gün farklı bir program
bazen sıkılıyorum ağırlıkları atayım gideyim diyorum yinede yapıyorum nasıl bir bağımlılıksa
Zaman ve mekan ayıramıyorum. Yoksa şınav ve barfiks yapmayı sevmiyorum.
yürümek kosmak münibuse binmek yerine sokaklarda yürürum en iyi sporr yürumekmis doktorun bir demisti günde bilmem kac km yürünmeliymis
Çalışmak sıkılmadan yaptığım tek spor
Güzel
Leslie sansone ve zumba
Yüzmeyi de seviyorum ve sıkılmam.
Sansone ne oluyor tam olarak ilk defa duydm
O bi kadının adı soyadı, kadın kendisi "evde yürüyüş" tarzı bir spor tasarlamış, YouTubede var videoları, ordan bakarak YouTube karşısında evde yapılıyor.
Hm ilginc bakıcam bir ara
👍🏻😊🌺
Halısaha sevdaya dahil mi?
Haha evet
Tek bir spor dalıyla ilgilendim sıkılmadan 11 sene kadar yaptım 🤔
Bende ufaktan yoga yapmaya başladım pek berecemiyorum ama eğlenceli ve huzurlu oluyor.
Saat kaç olursa olsun ne zaman olursa olsun halı saha ve voleybol maçına asla hayır demem.
Yoga yapmayı seviyorum
Ilk defa yog sever bir erkege denk geldm
Yoga hocama yürüyodum her sabah beraber güneşi selamlayınca insan alısıyor 😅
Harikaayms
Yüzme ve Güreş
Ağırlık sporu ve fitness
arkadaşlarımla halı saha yapabiliyorum sadece o zaman sıkılmıyorum spordan sayılır bence
Öyle bir spor yok
Saatlerce basketbol oynayabilirim
Bisiklet sürmek, tırmanış
koşu ve futbol
Şu anda oynayamıyorum ama voleybol
Yürümek
Koşmak
bisiklet ve halı saha
Fitness😍
Yaşamak 😁😅
Plates
ip atlama