• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Spor

Erkekler kas yapmak için neden bu kadar uğraşıyorlar?

ruhhastası50
ruhhastası50 Takip Et
Xper 7 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
212
Yapay Zekaya Sor

sağlıklarından oluyorlar kas hiçbir işe yaramıyo görüntüden başka bişey değil?

İş Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Kimisi ağırlıklı olarak gösteriş için, Kimisi de kendisini iyi hissetmek veya sağlıklı olmak için.. Ama dediğim gibi ağırlıklı olarak kendini gösterme peşinde olduğu için. Yaparlar bir de daracık kolsuz tişörtler giyerler herkes görsün diye. bana göre bir erkek olarak çok itici. Ama bunları beğenen karşı cins de var tabii :)

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• BlackWomen126
    BlackWomen126 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 101%
    1 yıl

Bunu insan psikolojisini deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum. Sözüm meclisten dışarı toz protein almadan sadece spor yapıp fiziğini diri ve orantılı tutmaya çalışan erkekleri kesinlikle ayırıyorum, hobi olarak gerçekten spor için yapanlar var.

Büyük çoğunluğu kesinlikle aşağılık kompleksi sebebi ile kız tavlamak ve kendileri toplumdan onay almak, o aşağı duyguyu bastırmak için. Salonlar böyle erkekler ile dolu maalesef. Dikkat edersen çoğu aynı tarz yürür beton yutmuş gibi kollar gergin ve açık, atlet altından memeler gözükür, ip gibi atlet giyenlerden zaten uzak durun. Bunlar aşırı çapkın erkeklerdir ve piyasa yapmak için dahaçok spor yaparlar. Ben bu sebeple birkadın olarak kısa bir süre salon deneyimim oldu, sonrasında salonda kickbox ve doğada ya da evde spor deneyimim var uzun zamandır. Fitness salonları maalesef çok fazla gereksiz kadın ve erkek sporcular ile doludur. popon aynaya dayayıp erkeklerin dikkatini çekmeye çalışan kalçacı kadınlar ve çapkın erkekler. Bu çağ maalesef leş gibi.

1
    0 Yorumla
  • SUPLEXPOWER
    SUPLEXPOWER Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Hayatın içinde yaşanan sinir stres üzüntü ağırlık çalışınca hepsiyle mücadele etmek kolay oluyor. Psikolojiye çok iyi geliyor.

İnsan bir kıyafet alsa üzerine çok yakışıyor paket gibi oturuyor. Buda insanı daha mutlu ve daha enerjik hissettiriyor. Özgüven ve yaşama sevinci üzerindeki pozitif etkisi inkar edilemez.

İş hayatında yarattığı tercih edilme avantajını da görmezden gelemeyiz. Sedanter birine göre çok daha kolay iş bulma imkanı sağlıyor.

Günlük hayatta işte güçte sedanter birine göre aynı efor verilse bile daha az yorulma daha enerjik olma gibi pozitif etkiler sağlıyor.

Her ne kadar inkar etseler de karşı cins için daha cezbedici daha alımlı daha arzu edilesi bir bedene sahip olmuş oluyorsun. Buda otomatik olarak yaşam enerjisini pik yaptırır.

Anabolik steroid tarzı ilaçlar kullanmadan natural olarak ağırlık çalışmasını erkekler olarak hepimizin yapması gerektiğini düşünüyorum. Her şeyi geçtim hayatla bile daha kolay savaşıyorsun.

0
    0 Yorumla
  • Believer34
    Believer34 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Erkekler eğer spor yapmazsa ve kaslarını sürekli zinde tutmazlar ise 35 lerden sonra yavaş yavaş erkeklik hormonları azalmaya başlar.

Erkeklik hormonu azaldıkça yanaklarda sarkmalar, göbek bölgesi ile memelerde yağlanmalar başlar. Yataktaki performansı söylemeye gerek yok zaten.

Spor yapmak demek kamyon lastiği gibi şişmek demek değil tabii ki. Fazla kas yapmak erkeklik hormonunu arttırmaz. Aksine yatakta ve günlük hayatta oksijen yetersizliğinden çok çabuk yorulurlar. Birde aşırı kas yapıp belli bir yaştan sonra sporu bıraktığınızda gerçekten arkada enkaz gibi vücut kalıyor. Mesela ARNOLD.

Hafif ağırlıklar ile yapılan kaslar en sağlıklısıdır. Hiç kası olmayan erkekte tüyleri olmayan horoz gibi oluyor ayrıca :) :)

Erkekler kas yapmak için neden bu kadar uğraşıyorlar?Erkekler kas yapmak için neden bu kadar uğraşıyorlar?
    0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Smaçella
Smaçella Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Kas yapmak aslında sadece görüntüyle ilgili değil, günlük hayatta da baya faydalı! Kendi antrenmanlarımda da kaslarım olmasa smaç basamazdım mesela 😅 Kas gücün artınca vücudun daha güçlü, dayanıklı ve zinde olur. Tabi abartıp sağlıklarını tehlikeye atanlara da “Dur bir de nefes al!” diyesim geliyor. Kaslar görüntü için vardır kısmı da ayrı eğlence ama tek amaç o değil 💪 Bak sana bir top yakalıt: Herkesin spor motivasyonu farklı, asıl önemli olan sağlıklı güçlenmek!

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

31

Cevap

74

Cevap

• Kauren m
    Kauren Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 22
    1 yıl

Salona adım attığımız zaman dünyamız diniyor, hayatın stresi, yorgunluğu vs. Hepsi sessize alınıyor ama mentality rahatlatmak oluyor işte bugün göğüs günü hangi hareketi, kaç set kaç tekrar kaç Kg ile yapayım düşüncesi oluyor, her acıda daha da keyif oluyor. Diğerlerini bilemem ama ben duygusal acıyı fiziksel acıya çevirerek rahatlıyorum.

Bunun kadınları etikelemek amacı ile yapmıyoruz amacımız yüzde yüz olarak kas yapmak değil , evet bir nevi estetik olmak, yaşlandığımız zaman hesabını ağır ödemeyelim diye Spor yapıyoruz. Meselâ kimsi araba paylaşmayı sever, kimi resim yapmayı, kimi piyango çalmayı sever biz ise ağacından faydasını aldığımız istediğimiz vücuta ulaşmaya başladığımız için vücudumuzun İyi hâlini paylaşıyoruz mesut olduğumuz için.

3
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    1 yıl
    Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Sağĺiğından olacak kadar abartan bedelini öder zaten.

Kası sağĺıklı yaşam daha iyi hissetme, zinde kalmak için yapar aslında sürekli yapanlar ama onun haricinde yapmaya çalışanlar için öncelik zihinsel gelişim ve öz saygı kazanmada yatar.

2
    2 Yorumla
    • Kauren m
      Kauren
      1 yıl

Hakkımızda ki güzel yorumun için teşekkür ederim🙋🏻‍♂️

Yorumla
    • joeblack18
      joeblack18
      1 yıl

@Kauren rica ederim kardeşim ne demek ✌️

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Erkeklerin kas yapmak için bu kadar uğraşmasının birden fazla sebebi var ve bu, hem bireysel hem de toplumsal faktörlere dayanıyor:
    Fiziksel Görünüm ve Özgüven: Kaslı bir vücut, toplumda genellikle çekici ve güçlü olarak algılanıyor. Erkekler, daha fit bir görünümle özgüvenlerini artırmak ve sosyal ortamlarda "iyi görünmek" için kas yapmaya yönelebiliyor. Medya, filmler ve sosyal medya (örneğin, Instagram'daki fitness fenomenleri) bu ideale katkıda bulunuyor.
    Sağlık ve Performans: Kas yapmak, fiziksel gücü ve dayanıklılığı artırır. Spor salonunda ağırlık kaldırmak, genel sağlık, kemik yoğunluğu ve metabolizma için faydalıdır. Bazı erkekler, daha iyi bir yaşam kalitesi ya da spor performansını artırmak için bu yola giriyor.
    Toplumsal Baskı ve Maskülenite: Toplum, erkeklerden "güçlü" ve "dominant" olmalarını bekleyebiliyor. Kaslı bir vücut, bu maskülen idealin sembolü gibi görülüyor. Özellikle genç erkekler, bu beklentilere uymak için kas yapmaya çalışabiliyor.
    Kişisel Hedefler ve Disiplin: Bodybuilding ya da fitness, birçok erkek için bir tutku ya da kendini geliştirme yolculuğu. Hedef koyup, disiplinle çalışmak ve sonuç görmek motive edici olabiliyor. Bu, bir tür kişisel başarı hissi sağlıyor.
    Rekabet ve Sosyal Statü: Bazı erkekler, arkadaş gruplarında ya da spor camiasında "daha güçlü" ya da "daha fit" olma rekabetine girebiliyor. Kaslı bir vücut, bazen sosyal statü ya da saygınlık göstergesi olarak algılanıyor.
    Tabii, herkesin motivasyonu farklı. Kimisi sağlık için, kimisi estetik için, kimisi de sadece sporu sevdiği için uğraşıyor. Öte yandan, bu çaba bazen sağlıksız bir takıntıya dönüşebiliyor (örneğin, "bigoreksiya" ya da kas dismorfisi), bu yüzden denge önemli.
    Senin çevrende bu konuda neler gözlemliyorsun? Birine mi merak saldın, yoksa genel bir merak mı?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Hikaye yazmis herkes!

Baska sunacak birseyi olmayanlar vücut yaparsa populer olacagini saniyor.

Karakter+ belli bir organinin özelligi yoksa güzelliginle 3gün populer olursun.

Burada herkes hayaller satiyor ulan gercek hayatinizi tahmin edebiliyoruz, kimi kandiriyorsunuz!
    21 yaşında, dünyadan bihaber ama sanki yaratmis gibi New York bebesi misali KS‘e kitap yazmis 😁

2
    1 Yorumla
    • ruhhastası50
      ruhhastası50
      1 yıl

bir sürü kız tavlıyoz diyorlar hayatlarında 1 tane kızın elini tuttuysa burdakiler miksinler beni :D

Yorumla
  • Cinar345
    Cinar345 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Kadının karaktere bakmadığı yaş bandı kadının en çekici olduğu yaştır. O yaş bandindaki kadın evlenecegi adamdan ziyade sevişip günübirlik takilacagi adamı arar.

Erkeklerin ortalaması da göbekli veya zayıf erkek olduğu için kadın üstünde calisilmis vücudu çekici bulur. Çünkü kadının beyni illüzyondan ibarettir. Bu adam güçlü der, iyi sevişir der, sadece kas olduğu için adamı zihninde çok uç bir konuma getirir.

Kadın bir şeye çok karşı çıkıyorsa ona zaafı vardır. Kasa karşı çıkıyorsa kas sever, erkekler prenses diyorsa mutlaka canını acitacak parali bir adam arıyordur. Kadın sadece sevilmek istiyorum diyorsa erkekleri kullanmak istiyordur. Kadın asla suçlu olamaz her zaman erkek kadını üzmüştür.

O yüzden kadın çıkarcı ve menfaat odaklı sever. Kadınların hassas ve duygusal olarak tanıtılması erkeklerin sorgulamamasindan ibarettir. Sorgulayan benim gibi erkeklerse yalnız olurlar.

0
    0 Yorumla
  • ruhumunışığı
    ruhumunışığı Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Ego tatmini. Ve kolayca iltifat alabilecekleri temel şey o. Mesela çok zeki birinin iltifat aldığını gördünüz mü? Ya da çok dil bilen, harika bir sanatçının? Ben daha çok zenginin, kaş yapanın ya da somut değerleri çok olanın pohpohlandığını gördüm.

Sağlık açısından herkeste bir fitlik, hafif bi kas olmalı o ayrı. Ama abartı olması da rahatsız eder insnaı

2
    0 Yorumla
  • yaralıdavsan
    yaralıdavsan Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

kas yapan erkeklerin çoğunluğu özgüvensiz erkekler fizikleri ile kadınları dikkatını çekmek için yapıyor sağlık ile yakından uzak dan alakası yok bizim gibi natürel erkek kalmadı ülkede :)

1
    0 Yorumla
  • GünahkarMuhammed
    GünahkarMuhammed Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Ben yapıyorum yıllardır yapmadığım zaman kötü hissediyorum

Amacım güzel görünmek değil

Natural olupta çok Çabalayan bir sporcu görürseniz anlayın ki Gösteriş değil zevk için yapıyor

Mesela natural değilde Steroidli olsam bunu sırf gösteriş için yapıyor olurdum

Düşünün 2012'den beri yapıyorum Adam 2,3 yılda benden daha hızlı gelişti goril gibi oldu

O gösteriş işte

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl
    • Güya kız etkileyeceklerini sandıkları için🤣(aptllarl)
    • Tabiki hayır bunun için değil sağlık için diye de sadece kendilerini kaldırırlar
    • Oysa aklı başında kız bunun için yaklaşmaz, yaklaşan da göstermelik iki günlük olur. Bunu da yaşayarak acı şekilde öğrenirler
    • Elleme öğrensinler bize de gülecek şey çıkıyor🤣
    4
    0 Yorumla
  • alkollerin_efendisi
    alkollerin_efendisi Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 51%
    1 yıl

Protein tozu bile kullanmadan düzenli olarak spor yapıyorum. Fitness olmasa da yıllardır sporla iç içeyim. Hala haftada iki gün halı saha maçına çıkıyor ve son birkaç aydır haftada birkaç gün de fitness yapıyorum. Bu rutin hem beni dinç tutuyor hem de stresimi azaltıyor.

0
    0 Yorumla
  • Fikretin_Devrimi
    Fikretin_Devrimi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 101%
    1 yıl

Kimisi sağlıklı yaşam, kimisi özgüven ve disiplin elde etmek için olduğunu söylese de bilinçaltında kendilerinden bile gizli tuttukları hedefleri jigolo olup zengin milföy kadınların parasını yemek.

Yoksa öbür türlü bir erkek hiçbir maddi ya da cinsel beklenti olmadan haftalarca, aylarca hatta yıllarca kendi vücudunun hamallığını yapmaz.

#FİKRETDOĞAN

0
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

O ilaç ile abartılı olanlara bende karşıyım. Ben hemen hemen 12–13 yaşımdan beri spor yaparım. Ağırlıkta çalışırım. Ama bir kez o ilaçları kullanmak aklıma gelmedi. Yapana bir şey diyemem ama benim bütün amacım sağlıklı kalayım. Kendime dikkat edeyim. Yaşlandığımda elden ayaktan düşmeyeyim odaklı. Yani olmayan bir gücü ortaya çıkartmak için ilaç kullanmak zararlı Kaldıki kalp bir motor ise bunu düzgün kullanmak lazım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Genelleme yapmadan söylüyorum bazıları zekalarını yetiremeyince kasa yönelip kendilerinin vazgeçilmez olduklarını sanıyorlar

3
    11 Yorumla
    • ruhhastası50
      ruhhastası50
      1 yıl

yok yani bi işe yaradığıda yok sadece görüntü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Anlatamazsın ki

Yorumla
    • fatihc98
      fatihc98
      1 yıl

kaslarla her kızı etkilersin, bana burada laf cambazlığı yapma. tipim çok iyi olmasa bile ne kızları tavladım biliyor musun sen? tipsiz olup zeki olan biri ancak başını alır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@fatihc98 aynen

Yorumla
    • fatihc98
      fatihc98
      1 yıl

zeka zeka diyip bayin açmayın buralarda, zarganalar olmayanla övünüyor sonra :))))))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@fatihc98 sen rahat ol ya açılcak bir beynin yok gibi görünüyor

Yorumla
    • fatihc98
      fatihc98
      1 yıl

ahahahahahah

Yorumla
    • ethem745
      ethem745
      1 yıl

@fatihc98 fake resimlerle kız görünce diğer erkekleri zorbalaman biraz ezikçe olmuş.

Yorumla
    • ethem745
      ethem745
      1 yıl

Sen şimdi inkar edersin yok Pp deki benim diye. Pinde beatris cunh adlı bir kız atmış o resmi. Aratınca çıkıyor yani.

Yorumla
    • GatoLigero
      GatoLigero
      1 yıl

tipsiz olduktan sonra kaslı biri beş para etmez 😂👎

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@ethem745 ahshahshahs sağ ol ya bir tek sen susturabilmişsin, gerçek yakmış belli ki sjdjs

Yorumla
  • fundaclm
    fundaclm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Yani sağlıklarından mı oluyorlar bilmiyorum ama sıkı görmek ve kaslı görmek hoş oluyor :)

1
    1 Yorumla
    • ruhhastası50
      ruhhastası50
      1 yıl

yok bee bakma bunların iri kaslı gözüktüklerine 50 kilo boksör geliyo ağızlarını sıçıyo akıllanıyorlar :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Zeka olmadıktan sonra, şişirilmiş bomboş kütlelerle hava atsan ne olacak ki? Zaten kasa yüklenenlerin çoğunun da zekası düşük oluyor; içten yanmalı pistona kan fazla yetmiyor, krikoyla işi pişirmek için şişirdikçe şişirmeye çalışıyorlar.

Gösteriş için yaptıkları zaten malumken, sosyal medya profillerinde ve olur olmadık her yerde bunu sergileyerek, içi boş görüntücü kezbansulara yengeç yürüyüşü yapıyorlar

2
    0 Yorumla
  • papatyagirlll
    papatyagirlll Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Bence kas felan boş normal kilosunda felan olsa zaten yetiyor. Nice adamlar gördük kaslı şişmiş böyle ama çok güçsüz. Nice erkeklerde gördük 60 kilo ama ne kadar da güçlü. O yüzden asıl mesele güç bence güçlü erkek severiz

3
    0 Yorumla
  • KaanCarry
    KaanCarry Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl

Sağlıktan olmak için ilaç kullanmamız lazım ve ben sağlık için yapıyorum birazda estetik görünebilmek önemlidir kendimi daha iyi göreyim aynada, her hangi bir kız için yapmıyorum

1
    2 Yorumla
    • ruhhastası50
      ruhhastası50
      1 yıl

onu yapacağına git dövüş sporlarına kendini daha erkeksi hissedersin emin ol

Yorumla
    • KaanCarry
      KaanCarry
      1 yıl

Erkeksi hissetmeme gerek yok çünkü öyle bir eksiğim yok 😂 zaten ağırlıktan ziyada estetik çeviklik çalışıyorum önce kondisyonumu yükseltip belli bir aşamays gelince dövüş sporlarına yönelicem

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

spor yaptiktan sonra gelen o başarı hissi devamının gelmesine sebep oluyordur bence... yoga dan sonra da bende öyle oluyor mesela heryerde esneme hareketleri yapmaya calisiyorum... cunku bu bir tür tutku 🌺

5
    1 Yorumla
    • yakışıklı_prenssss
      yakışıklı_prenssss
      1 yıl

Spor bi tutku kesinlikle

Yorumla
  • kubraaasağlam
    kubraaasağlam Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    1 yıl

Kas yapmak deyimi kulağa kötü gelebilir ama vücudumuz 30-40 yaşlarından sonra katabolizma evresine geçer yani yıkım evresi doğal olarak oluşturulan kaslar ne kadar fazla olursa yaşlanınca daha sağlıklı bir süreçde devam edebiliriz ve bize yağlardan çok esneklik çeviklik vs. Bissürü katkı sağlar

2
    0 Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Spor yapmak sağlıklıdır ve kasında işe yaradığı yerler var. Ayrıca kası doğal yoldan yapıyorsa sağlıksız değil.

3
    3 Yorumla
    • asdfghjkl456
      asdfghjkl456
      1 yıl

Kızların göbekli erkek seviyoruz demesine ne diyorsun

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      1 yıl

Soruyla alakası ne?

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      1 yıl

Gördüğüm kızların çoğu ve tüm kız arkadaşlarım da benim gibi sporcu seviyor. Öyle göbekli seviyorum diyen bir tane kız tanıdım o da e*korttu aynı sınıftaydık.

Yorumla
  • ethem745
    ethem745 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 20
    1 yıl

Dev hâle gelmek isteyenler yarışmalara hazırlanıyor. Onun dışında bazıları ego için yapar bazıları da gerçekten mutlu ettiği için. Yaparken öyle kolay bir şey değil mutluluk oradan değil yani. Tüm sinirini, enerjini veriyorsun ve bir rahatlama geliyor. Ayrıca aynada kendimizi güzel görmek hoşumuza gidiyor.

1
    0 Yorumla
  • Nupelda34
    Nupelda34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 102%
    1 yıl

Hem dış görünüş olarak iyi oluyor motive oluyorlar hem de sağlıklı oluyor böyle iki önemli detay varken neden uğraş vermesinler ki

2
    0 Yorumla
  • Vurgunb
    Vurgunb Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 97%
    1 yıl

Aşırıya kaçmadıkça dışardan sağlıksız takviseler almadıkça gayet güzel bir şey. Kös kös evde oturup yağlansalar daha mı iyi sanki

2
    0 Yorumla
  • buuygulamanasilbişey
    buuygulamanasilbişey Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Erkeklere hitaben söylüyorum sağlık herşeyden önce gelir ve her zaman önemlidir hiçbir şey için tehlikeye atmyaa deymez hele ki böyle bir şey için

2
    0 Yorumla
  • Peripellonis
    Peripellonis Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

90 60 90 deli gibi güzel hatunları götürmek için kas yapıyorlar 😂😂 güzel bir kadın da karşı cinste şartlarını yüksek tutmasın mı? 🙄

2
    3 Yorumla
    • xxxLoneWolfxxx
      xxxLoneWolfxxx
      1 yıl

Açıkçası ben kendi vücudumu şekle sokmak ve sağlık için yapıyorum. Kadınlara da iyi gözükmek gerekir sonuçta. Kimse lapunya gibi vücuda sahip birini istemez yani :)

Yorumla
    • Peripellonis
      Peripellonis
      1 yıl

Ben yüz güzelliğini ve sempatiyi daha fazla önemsiyorum ama vücut da olursa tadından yenmez 😂😂

Yorumla
    • xxxLoneWolfxxx
      xxxLoneWolfxxx
      1 yıl

Valla ne yalan söyliyim bende sempatiyi çok önemseyen biriyimdir. Soğuk davranan birinden direkt olarak soğuyorum.

Yorumla
  • Vognar
    Vognar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    1 yıl

Başta kari kız düşürme aracı olarak görüyoruz sonra geliştikçe hayat standartı oluyor oradan bir çevren ve saygınlığın oluyor kısacası alışkanlığın oluyor. Evlenme çağına gelindiğinde de erkeğiz sonuçta güçlü kuvvetli cüsseli olmak az da olsa önem arz ediyor.

0
    0 Yorumla
  • berkatak
    berkatak Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

erkek hayatidnaki bir cok seyi kadin icin yapar.. kas mevzusu da oyle cogu erkek icin.. kadin ise hayatindaki bircok seyi kadin icin yapar yani etrafindakilerden daha onde olmak vs icin..

0
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Kültürünü ilerleten yaramadı, görüntüsünü düzelten yaramadı, olgunu yaramadı, abazası yaramadı, libidosu yaramadı sakini yaramadı, tam ne b. k istiyosunuz?

0
    0 Yorumla
  • TuTS2YanCheqツ
    TuTS2YanCheqツ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    1 yıl

Biz erkekler kas yapmak için uğraşmıyoruz aslında spor yapmaya başlayınca vücutta kimyasal yanmalar sonucunda vücutta ağrılar, sızılar oluyor geliştirdikçe vücudu ve bu ağrı, sızılar boş yere olmasın diye uğraşıyorsun, sağlıklı yaşamak adına yapılması zaten en başta yer alan bir detay söylemeye gerek bile yok, birde karşı cins tarafından ilgi çekmek için sağlıklı yaşamın yanı c2nsel yaşamda bile etkisi olabiliyor daha aktif, daha etkili bir deneyimler olabiliyor spor yapan erkeklerde.

0
    0 Yorumla
  • Ilsaa
    Ilsaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 103%
    1 yıl

Aynısı kadınlar için de geçerli sadecr bacak ve diğer bölge çalışıyorlar

3
    0 Yorumla
  • Chocolate_dream
    Chocolate_dream Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Yeterli oranda olursa sağlıklı bir durum, metabolik hastalıklara yakalanmayı da azaltıyor. Bence her insanın düzenli sporu olmalı.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Alakası yok. Dibine düşüyorlar. O kasları dillemek için ne cıbırlar tayt giyip salonlara dolusuyor bir gorsen.

Ben en dip kosu bandında koşan şapkalı kişiyim olanlarla alakam yok

1
    4 Yorumla
    • ruhhastası50
      ruhhastası50
      1 yıl

kız için ne hallere düşüyonuz yazık

Yorumla
    • fatihc98
      fatihc98
      1 yıl

yaz be usta

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Tüm bu yazılanlardan bunu mu anladın?
      Hadi onu anladın diyelim. Burada o erkegin altina yatmaya calisan kizlara niye laf yok.
      Hem okudugunu anlamazsın, hem cinsiyetçisin hem kullanıcı adına atıfta bulunan birisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@fatihc98 boş birisi bu. Sakince dağılalım

Yorumla
  • veronicapersica
    veronicapersica Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Beyinden noksan olunca vücudu süslemeye yelteniyorlar zâhir.😇

2
    0 Yorumla
  • Sensuelle
    Sensuelle Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü kas yapınca çok yakışıklı oluyorlar 😂♥️

2
    0 Yorumla
  • Homo-Academicus
    Homo-Academicus Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Takıntı seviyesine getirenler takviye alarak böbrek sağlığını riske atıyor. Aşırı ağır çalışmak eklemleri de mahvediyor. Belirli bir seviyede kalmalı.

0
    0 Yorumla
  • yalnizInsanistr
    yalnizInsanistr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Kabul edilmiyor. Yalnızım intihara kadar gidecek sonum. Ben de insanım. İlla zorunlu hale geldi.

0
    0 Yorumla
  • mngkargo
    mngkargo Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 98%
    1 yıl

psikklojimi ve ihtiyaç halinde çekirdek ailemi aslanlar gibi savunmamı sağlar beden yetmezse çatara patara

0
    0 Yorumla
  • TodayTomorrowAlways
    TodayTomorrowAlways Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Kas yapmak için değil aldıkları fazla kiloları zayıflayarak vermek yerine kasa dönüştürerek daha çekici göründüklerini düşünüyorlar

0
    0 Yorumla
  • Rami3545
    Rami3545 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Kitabın içi boş olunca dış görsellikle işi kurtarmaya çalışıyorlar.. başlangıcıda iyi yapıyorlar ama devamı yok..

0
    0 Yorumla
  • QwMariner
    QwMariner Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Onlar kafaları basmayan kişiler ve onlara bir şeyi anlatamazsin iğne doping alımı sağlıksız rejim hepsinin amacı belli yani

0
    3 Yorumla
    • fatihc98
      fatihc98
      1 yıl

ahahahahahah zargananın birisi burada

Yorumla
    • pelinamayasamiyor
      pelinamayasamiyor
      1 yıl

Dopingin yanında üç öğün tavuk pilav yemekten de olabilir

Yorumla
    • QwMariner
      QwMariner
      1 yıl

@fatihc98 ben mutluyum paşam sen de istediğin kadar yat kalk kas yap umrumda değil

Yorumla
  • KingOfTheAegean
    KingOfTheAegean Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Korumakla yükümlü olduklarımızı (vatan, eş, ana-baba, evlat, mal-mülk vs.) daha iyi koruyabilmek için.

0
    0 Yorumla
  • Cakamona
    Cakamona Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    1 yıl

Arkadaşlar normal beslenip spor salonunda çalışan insanlar normal boyutlarda. Her 10 yılda insan vücudu %8 kas kaybediyormuş. O yüzden kasları sürekli çalıştrmak lazım. Düzgün vücudun olunca özgüveninde artıyor o yüzdn ben mutluyum😉

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Çoğunun tek amacı kas yapmak zaten beyinleri olmadığı için bazılarına yakışıyo ama zeka şart tabi herkeste olmaz o da

3
    0 Yorumla
  • Raisa3
    Raisa3 Takip Et
    Guru Yaş: 103 , eic 99%
    1 yıl

Sen memeni büyütecek bi spor olsa yapmaz mısın misal

1
    2 Yorumla
    • Çiğdem33
      Çiğdem33
      1 yıl

Hahahahahha çok güldüm ya

Yorumla
    • Kağannnn1
      Kağannnn1
      1 yıl

Onun farklı yolları da var zaten hemde çok kolay uğraş vermeden zahmetsiz 😊😊🤣🤣😂😂😅😅

Yorumla
  • Lianas
    Lianas Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 108%
    1 yıl

Erkekte heybetli bir duruş, üçgen vücut kızların ilgisini çekiyor

1
    0 Yorumla
  • beautifulandstrange
    beautifulandstrange Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Doğru çünkü doğal çalışmayı bilmiyorlar. Saçma saçma işler yapıyorlar.

1
    0 Yorumla
  • JulioSezar34
    JulioSezar34 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Görüntü değil, huzur bulduğumuz için spor yapıyoruz

0
    0 Yorumla
  • 06romeo
    06romeo Takip Et
    Master Yaş: 60 , eic 98%
    1 yıl

Yaa çok haklısın, ama işte hep dizin gözünüze hoş gözüküp dikkat çekmek için.

0
    0 Yorumla
  • ooosssmmmaaannn
    ooosssmmmaaannn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 56%
    1 yıl

Sadece görüntü değil güçlü bir yapıya da sahip oluyorlar

0
    0 Yorumla
  • olasılıklararenedak
    olasılıklararenedak Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

Sağlığından olmz kadınlar niye estetik yapıyorsa erkeklerde ondan kas yapıyor

0
    0 Yorumla
  • ilksaygı
    ilksaygı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    1 yıl

Bazıları mutsuzluğunu bedenine işlemek ister , bazıları kafa boşaltmak için , bazıları sevilşmek için

0
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    1 yıl

Ambalaja önem veren hem cinslerinize sormanızı tavsiye edebilirim.

0
    0 Yorumla
  • Lazjoker
    Lazjoker Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 102%
    1 yıl

@ruhhastasi50 siz istediğiniz için. En az 1.80 boy kaslı erkek v. s

0
    0 Yorumla
  • BJK_67
    BJK_67 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Uğraşmıyorlar toz alıyorlar iğne vuruyorlar davul gibi oluyorlar

0
    0 Yorumla
  • GıcıkAdam34
    GıcıkAdam34 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 101%
    1 yıl

Ne sağlıktan olması normal insanlarda daha sağlıklılar sen öyle zannet

0
    0 Yorumla
  • Aşk-kkk
    Aşk-kkk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Hep yalandan 🤣🤣🤣
    Spor yapan insanları severim ama bazen sacmaliyor lar resmen

0
    0 Yorumla
  • Rua8138
    Rua8138 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl

Benimde niyetim başlamak
    Fit olmak için sadece hafif kas olsun yeter

0
    1 Yorumla
    • Rua8138
      Rua8138
      1 yıl

İlaç kullanmadan doğal

Yorumla
  • Ezel1995
    Ezel1995 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Kas yapınca kadınlar daha fazla ilgi duyuyor çünkü

0
    0 Yorumla
  • Fatih_6363
    Fatih_6363 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Nerden biliyosun sağlıklarından olduklarını

0
    0 Yorumla
  • asdfghjkl456
    asdfghjkl456 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    1 yıl

Spor kas fitness o kadar güzel bir şey ki hem terapi hem stres atma hem aktivite evde boş boş durmuyorsun kendine yatırım yapıyorsun ben toplamda 50 kilo verdim ve kendimi buldum herkese tavsiye ederim

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Erkekler kas yapmak için neden bu kadar uğraşıyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden kas yapmak ister? 64 cevap verildi
Neden erkekler kas yapıyor? 13 cevap verildi
Erkekler neden kas yapıp vücutlarını şişiriyor? 87 cevap verildi
Erkekler neden kas yapıyor? 27 cevap verildi
Böyle erkekler neden kas yapıyor? 44 cevap verildi
Sizce erkekler neden bu kadar kas yapıyorlar? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gaz sancısı yaşadınız mı?
  • Hyundai Tucson nasıl araba sizce?
  • Bi bakış Bi kaçış Bi ateş, yakarış Kaçıncı aldanış?
  • Moralin çok bozukken partnerine odaklanabiliyor musun yoksa her şeyi iptal mi ediyorsun?
  • Regliyken spor yapabiliyor musun?
  • Zikzak saç modelleri güzel mi?
  • Günlük kaç adım atıyorsunuz?
  • Muz mu, çikolata mı?
  • Barbie Girl tarzı! Pembe renk giyinmeyi seviyor musunuz?
  • Birini sevdiğinizi nasıl belli edersiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨