Sizce sebebi nedir? Gerçekten spor amaçlı mı yoksa beğenilmek içi mi?
bu işin içinde yıllardır olan biri olarak 3 nedeni var, birincisi özgüveni ciddi anlamda düşük olan erkekler geliyor, ikincisi tamamen sevdiği için hırs yapıp kas yapmaya çalışanlar oluyor, 3. seçenek karşı cinsi etkileme çabası. beynim yok bari kaslarım olsun diyenler de var tabi
Evet. Sevgilisi olan bir insan neden kas yapmak ister peki? Buna 3 seçenekte girebilir mi?
tamamen kendi keyfi içindir
Bilemedim :D
aklından geçeni söyle o zaman
en iyi görüş secsene bro lütfen ya
Neden :D
xper fakiriyim sjsjs
Düzgün yorum yapsaydın bari sonuna ekleseydin :D
haklısın bu seferlik bari sjsjsjs yalvarırım sjsjs
Tamam :D
adamın dibisin ;D
bişi istiyosan söyle yaprım yani :D
Yok sağolasın :D
Kişisine göre değişir. Tek bir cevabı yok bu sorunun. Sağlıklı olmak için yapanda vardır, tip yetersizliğinden de.
kadınların zayıflamak güzel fiziğe kavuşmak istemesiyle aynı nedenden galiba...
Cevap
48Cevap
bır gun cıddı anlamda cevap veren bır adamın ıtırafı
ıstedıgın kadar akıllı zekı ya da basarılı ol artık bır cok kadın nasıl kı ızıgı ıle guzellıgı ıle kendını ortaya cıkarıyor ıse erkege bakıncada etkılenecegı ya da gormek ıstedıgı bır yapı olması lazım fızık tıp ve tabıkıd etkıleyıcı kas malesef akla zekaya ya da basarıya bakan neredeyse az
bızler zeka ıle yapamadıgımız malesef bır yerlerımızı sunarak yapma derdıne dustuk ve zavallı haldeyız demıstı
zamanımızda güç ile kas aynı anlama gelmiyor malesef. ilaçlarla kas şişirmek mümkün. Gerçek güç zorlu antrenmanlarla sağlanır, mesela bir futbolcu bile bir bodyciden daha güçlüdür, onun dışında kickbox yapan biri kaslı birini rahatlıkla devirir her yönden. Amaç gösterişse body yapın, amaç sağlamlıksa başka şeyler yapın
Daha estetik vücut , hızlı çalışan beyin , hızlı hareketler sonıucunda cok daha az yorulma , karşı cinsin ilgisini seçme ve hemcinslerin arasında popüler olma.
Pisliğin teki o zaman. :D
Hayır bütün erkekler bu şekilde düşünüyor o zaman hiçbir erkek arkadaş edinme kızlarla yaşa :)
Sonradan çıktı bu olay ortaya :)
Hayır çok eskiden beri var bu olay. Vücudun ana cinsiyet hormonu olan steroid cinsi hormon olan testosteron protein sentezini ve kas onarımını hızlandırıyor bu da erkekleri kadınlara göre daha kaslı bireyler yapıyor. Nasıl bir kadın kendini fit görünce cazibeli , seksi , çekici ve güzel hissediyor ve bu hoşuna gidiyorsa erkekte fit vücut kas ile oluyor , erkeklerde kadınlar gibi kendilerini mutlu hissediyor çünkü hemcinslerinin ve karşı cinslerin dikkatini çekiyor. Aralarındaki fark kadınlar şuursuzca heryerini açabiliyor fakat erkeklerin en fazla yaptığı atlet + şort giymek :) Hiçbir zaman kadın ya da erkeği tek ele alıp yargılamamak gerekiyor iki cinse de eşit ve tarafsız olarak yaklaşabilmeli ve yanlışlarını görebilmeliyiz. Yoksa sen erkekleri kötüle ben kadınları bu muhabbet bitmez ve bir yere varmaz :)
@UmutLuuu_ Teşekkür ederim kardeşim varol :)
Ben sonradan çıktı derken, sevgili olduktan bir süre sonra kendisi kas yapma eğiliminde bulundu. Ben olduğu gibi kabul ettim sonuçta. Ne gerek var ki buna? Yani benimde anlatmak istediğim. Bir insan, seni olduğun gibi kabul ediyorsa. Fazlasına gerek yok. Bu farklı bir yöne gidiyor.
Kardeşim vücut geliştirme yapmak vücutta bulunan teknolojiyi geliştirmektir çalışarak. Yani zaten sevgilisi varken bunu senin için ya da başka kadınlar için yapmaz sonuçta etrafında erkek arkadaşları var muhtemelen bu işle uğraşan onlardan etkilenmiştir ve onlar gibi olmak istemiştir yani kadın için yapmıyorsa sıkıntı yok.
@UmutLuuu_ Yakında bırakır merak etme :)
Neyse hayırlısı artık. Ne diyebilirim ki. :D
Bir arkadaş kas yapmaya meraklandı da ondan 😏
bunu soran bir bayan sanıyorum şöyle söylim kas yapmakla spor yani fitness yapmayı karıştırmayalım bu ikisi birbirinden farklı fitness sağlık ruh ve beden için yapılan bir eylemdir ama kas yapmak isteyenler ya kızlara güzel görünmek için yapar ya da kaslı vücutla hava atmayı seviyordur.
Doğrudur. Bence de öyle
başka açıklama göremiyorum şahsen kızlara hava atmak için spora vakit ayıramam ama söz konusu sağlık olunca gerekirse işimi bırakır ve sağlık için sadece spor yaparım ama kas değil doğal olmak lazım sırf kas yapacam diye değişik ve abuk sabuk protein ilaçları alıyorlar ama bunun geçici olduğunu malesef bilmiyorlar bir süre sonra ya vücut sarkıyor ya da çöküp inceliyor
Ondandır o zaman
Evet ve sevgili olduğum insan kas yapma peşinde. Ne gerek varsa hayırlısı artık ne diyim. :D
sana şunu söylim eğer erkek arkadaşın özenti ve kim ne yapıyorsa benzerini yapmaya çalışıyorsa yanlış anlama ama sizin ilişkiniz ne kadardır devam ediyor bilmiyorum ama bir süre sonra kendini senden fazla görebilir ve farklı arayış içine girer seni tanımıyorum yanlış anlama erkek arkadaşını da tanımıyorum ama derdi sadece kas yapmaksa bu böyle olacak insanoğluyuz biz ve herşeyi yaparız belki çok güzel bir kızsın bilmiyorum sevgilin de çok sadıktır sana bilmem ama inşallah yanılırım.
İnşallah yanılırsın. Amin. :D başlarda babam ve abime bakıp kas yapayım bende dedi. 3 senelik bir ilişkin var. Fakat askere gidecek. Belkide başka insanlara arayış içindedir, bilemiyorum. Hayırlısı artık. Anladım yanlış anlamam merak etme :)
Amin hayırlısı :)
Kadinlar neden ideal vucudabulasmak isterse ayni sebepten
Ben istemedim öyle bir şey ondan.
Haklısın orası öyle
tamda çantamı aldım çıkıyordum %70 begenilmek %20 spor %10da kafam dagılıyor bide zamanımı başka birşeyle dolduramadımdan yapıyorum ama tabiki büyük bir çogunluk begenilmek için yapıyor emin olabilirsin
hobi 5-6 senedir yapıyorum yaş 22 ama hobi 5-6 sene hiç bırakamayan başka bişey için yapamaz kız için yapan ilk 1 yılda pes eder
İnşallah pes eder onun içinse :D
kendim için yapıyorum, ağırlık kaldırmayı seviyorum, o zaman git amelelik yap deme bu farklı bişe :D keşke kadınlar arasında da biraz daha yaygınlaşsaydı ve sen de soruyu böyle sormak zorunda kalmasaydın. s
Daha yapılı görünüp dikkat çekmek için. Ama unutulmamalıdır ki Cüsseye göre adamlık vermiyorlar
Orası öyle tabi. Anlayan
Anlayana*
Doğa güçlüleri sever, nasıl Aslan bile En güçlü Aslanla çiftleşiyor bu da öyle :)
Güçlü olmazsan, ölür müsün?
Ölmezsin de , otun sapı sana kalır :D
Ot olmazsan sapı da kalmaz :D
Değilim zaten de olan düşünsün :D
Hea orası öyle :D
Hea hea :D
:D :D
siz nasıl kendinize bakıyorsanız erkeklerde kendini fit göstermek için kendi fiziğini ve sağlığını korumak için kas yapabilir bunda ne sakınca var illa herşeyde artniyet aramayın
valla burda bir üye sixpacklerden müthiş etkilendiğini yazdı bana. demek etkilyeici dedim başladım yapmaya :) kadın ilgisi isteiyoruz o yüzden :)
Anladım :D
Saglikli yasam hikaye :) ama evlendikten sonra da devam edilmeli
Canınız cehenneme o zaman ne diyebilirim :D
Eyvallah :)
:D :D
Kavga edecek degilim simdi. Nasi istiyosan :)
Kavga etmek için demedim ki ama :D
Ne icin demistin :)
asil amac saglik ama ergenler kari kiz yapmak icin basliyolar 1ayda birakiyilar zor geliyo agirlik kaldirmak😂😂
Sağlık için kas mı yapılmalı?
spor bu beslenmeside var. hatta %70i beslenmeden geciyo
Anladım doğrudur
kendine saygın varsa spor yaparsın kas yapmak derken onu biraz açmalısın
Bildiğin, kol kası yapmak istiyor da arkadaş.
o biraz da görünüş için gösteriş için ben yaklaşık 1 yıl gibi süredir çalışıyorum belli bir süreden sonra alışkanlık oluyor bırakamıyorsun vücudun gözelerinin önünde değişiyor gelişiyor ve daha güçlü oluyorsun yapman gereken biraz kendine zaman ayırmak bence bu çok güzel birşey sadece kas geliştirmek değil başka sporlarda var yani onlarda yapılabilir yeteneğine göre velhasıl kelam amaç hobi zevk ve yaptığın işi severken onun sana faydası olması güzel birşey
Anladım bu yönden gayet iyi bencede. Fakat garip, sevgilisi olan bir insan kas yapmak isteyince boyut oraya varmıyor gibi :D
kas yapma amacım yok
ama fit olmak istiyorum biraz hepsi bu:)
göbegimle olan barış anlaşmasını bozdum
Beyin kasi mi vücut Kasi mi yoksa ikisimi birlikte?
Hatun düşürmek için kaslı erkeğe hangi kadın Hayır diyebilir ki
Ben derim
Diyorum zatende tınlayan yok neyse hayırlısı
Güç için. Erkek dominant olmayı sever. Ezip geçmek bizim kanımızda.
Başka sebebi yok yani?
Kadınları etkileyebilmek ve o da dominant olmakla bağlantılı.
Sevgilisi varsa ve kas yapmak istiyorsa?
Sevgilisinin yanında daha güçlü gözüksün diye yapıyor olabilir. Sevgilisine seviyesini uydurmak için.
İyide ihtiyaç yok ki yani ne bileyim neyse :D
İyimser olalım arkadaşım :) İnşallah hayırdır.
iyi bir vücut için. kadınlar da spor yapıyor sonuçta.
Kadınlar kendilerini koruyup kollayacak erkek ister , erkekte bunun için güçlü olmaya çalışır
Bayanlarda bos durmamali
Vucutlarina bakmali. Vicut cok onemli
daha dik ve saglam durmak için ama illa kaslı olmak zorunda olmak digiliz :D NORMAL VÜCUT YETERLİ
benim hic oyle bir hevesim yok
En iyisi bence :)
gayet de iyi bence fizigim 😂
ne o gunlerde spor salonuna gidiyorlar onun yerine gidin futbol basketboll oynayin ben haftada bir 1 hali saha yaparim
Evet en iyisi kasta neymiş alla alla :D
ya olsa iyi olur tabiki ama onun icin gunlerce spor salonlarina gitmeye degmez yani
çoğu kızları etkilemek için :D
Yani abaza olduğu için oluyor :D
İçimi kararttın :D
Karı kız Tavlamak için beyin eksiklerini kas ile giderebileceklerini sanıyorlar
Hoş bisi sağlık olayida var fit olmak güzel
Bilemedim. :D
Bu durumu yaşıyorum en son 1 yıl önce yazmışsın sonuç nedir
Kız tavlamak için ve hava atmak için :D
Başka nedeni olamaz sanırım
%70 görüntü %30 hareket kabiliyeti ve sağlık için.
Öyle çok yakışıklı olacaklar sanıyorlar
Göreceli, evet :D
Karı kız tavlamak icin
Abaza o zaman
Orasını ben bilemem
Bende bilemiyorum şu an :D
50 kişi yorum yapmış onlarda mi bilmiyormuş nasıl aydinlancaz bilmiyorum valla 😂😂
Aynaya bakinxa mutlu olmak icin
Aynaya bakmasın o zaman
Sağlam kafa sağlam vücudda bulunur
Sağlam kafa için kas şart mı?
Sağlam kafa sağlam vücudda bulunur. s. s
Tamam sorduğum soruyu yanıtla :D
Sağlam kafa sağlam vücudda bulunduğu icin
Güzel gözüktüğü için
Bilemem zevk meselesi
Daha yakışıklı görünmek için..
güzel görünmek için tabikide
bir fikrim yok.
Yorumlardan dolayı, az çok benimde fikrim oldu :D
Kendimi mutlu hissediyorum
Bilmiyorum
Bende bilmiyorum, öğrenmeye çalışıyorum :D
@hoppss ahaha😂
@hoppss hayır😂
Çünkü beyin yapmaktan daha kolaydır ;)
Nicke bak yoruma bak. Ehehehehe :)
Bacilarla sevişmek için..
Kızları etkilemek için
Yapsınlar bir zahmet
Özgüven eksikliğinden
Gösteriş.
Kız tavlamak icin
Kizlar icin
Bencede
bir tip insanlar yuzunun fotosunu hic çekmez heo bir yerlerini ceker atar instegrmaa
Ama bunda tipte var bence. Abaza o zaman ne diyebilirim
O egoist dir mükemmel olmak icin
Olabilir önceden böyle değildi. Sonradan fazla kastım egosunu sanırım
Kasmaa ugrasma vücut tip = egoist
Artık çok geç :D
:D cekecgin vae
Bitiririm o zaman. Napayım :D
Vau sende artist sin :D
Artistlik değil, gurur meselesi :D
Aynn tamm hayırlısı olsun
Amin bakalım :D
güçlü görünmek için