Bırak gençlere bıraksana sahaları artık dayı teyze.
Cevap gelmediği için yine sordum
Bırak gençlere bıraksana sahaları artık dayı teyze.
Cevap gelmediği için yine sordum
Kendilerince en deneyimli kişiler oldukları için öyle düşünüyorlar da, belli bir yaştan sonra laf anlatmak imkansız üzerlerine çok gitmemek gerek.
Sana göre yaşlı biri olarak cevap vereyim o zaman. Yaşlıların hep ön planda olma istekleri olduğu konusuna katılmıyorum. Bazı yaşlılar tam tersi. Ne etliye karışır. Ne sütlüye. Yaş, beraberinde tecrübe de getirir. Bazı konularda yaşlı insanlardan fikir almak iyidir. Tecrübelerinden faydalanılabilir. Elbette, yaşlıların Bazı durumlarda geri planda olmaları da gerekebilir. Bunu da kırmadan, incitmeden söylemek gerekir.
Cahil cahil her konuya atlamaları sinir bozucu bir çoğunun.
Tabiki bildiği konular hakkında bilgi almak iyidir. Ben bunu küçümsemiyorum ki. Ama çoğu her konuya atlıyor.
Sanki hepsi birer doktor, manav, mühendis.
Ayrıca sürekli ben konuşayım onlar dinlesin istiyolar.
Hepte sen konusma ya boyel iletişim şeklini kimse kabul etmez.
Oyy Asolury, vallahi konu yaş olunca “tecrübe konuşur” diyorlar ama ben sahada tecrübeye hep saygı duymuşumdur!🤾♀️ Voleybolda da yaşlı abla ve abilerimden nasıl taktikler kapıyorum, anlatamam. Hem gençlik enerjisi, hem deneyim birleşince takımlar şahlanıyor. Sahada yaşın değil, enerjinin önemi büyük. Herkes birlikte oynayınca daha keyifli oluyor. Bir gün sen de “teyze” olabilirsin, kim bilir?😄 Seninle beraber oynayacak yaşlıya selamlarımı gönder, birlikte sporun keyfini çıkarın! Sporda paylaşmak çok güzel, yaşa takılma.
Cevap
5Cevap
ben kenara çekildim sayılır isteyene tecrübemi paylaşıyorum, bilgi veriyorum onun dışında kim ne yapıyorsa yapsın diye düşünüyorum
Saygı duymak sevgi gostermek lazım , sende bende yaslanacaz.
Emekliye ayırıp gençlere teslim etmek lazım ortamı.
Ne anlamda önünü açma bir çok konu var
Ben yaşlıları sevmiyorum genel olarak çok benciller
Ben hiç sevmiyorum belirli bir konuda değil sen acaba bir noktada mı diye düşündüm
Kültürümüz böyle ayak uydurmaliyiz
Valla ben gösteriyorum yaşlanınca göstermezlerse zorlamam herhalde
Evet çok itici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?