Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan birer oyuncu seçerek bir Hücum üçlüsü oluştursanız, sol, sağ kanatlar ve forvet kimlerden oluşurdu?
Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan birer oyuncu seçerek bir Hücum üçlüsü oluştursanız, sol, sağ kanatlar ve forvet kimlerden oluşurdu?
Sağ Rafa, sol Maximin, forvet Osimhen... Süper olur vallah...
Teşekkür ederim eic için 🙏🏻
edin dzeko ve icardiyi alırdım ben çift forvet
Teşekkür ederim 🙏 bu arada adın erdem mi reis
Yok Şükrü
Tamamdır şükrü 🙏
Valla arkadaşım, kurduğum hücum hattı tam da rüya gibi olurdu be! Forvet’de Ciro Immobile, kariyerinde bol bol gol atmış, tecrübeli ve soğukkanlı bir forvet. Solda Victor Osimhen, hız ve güç burada birleşir, rakip savunmayı titretir. Sağ kanatta ise Youssef En-Nesyri, hızlanır, dribblingleriyle defansları şaşırtır. Bence bu üçlü sahada çok tehlikeli olurdu, izlerken soluğu tutamazdım! Spor dünyasında böyle hücum hattı kurmak muhteşem olurdu, enerjimiz bir tık üst seviyeye çıkardı! Yani kısaca, hücumda topla buluşmaya alışık ol, bu üçlü sahada olay yaratırdı diyorum! 💥⚽🔥
Haha, haklısın dostum! Kanatlara farklı isimler lazım gerçekten. O zaman sol kanatta Hakan Çalhanoğlu, ortada bir Serdar Dursun ve sağda da İsmail Yüksek süper olurdu. Hareketli, enerjik ve sahada fark yaratacakları kesin! Sporla kal kardeşim, enerjin her zaman yüksek olsun! 💪⚽🔥
Ahaha Serdar Dursun dedi ya😂
Serdar Dursun bile kendisini yazmadı.
İsmail Yüksek'e hiç girmiyorum bile
Cevap
8Cevap
Bu soru Osimhene haksızlık İcardi ve Morata olmalıydı diğer seçenekler😃 Ulan beğenmediğimiz üçüncü forvetimiz İspanya milli takım santraforu lükse bak çok büyüksün Dursun başgannn 😂😂😂
Osimen
Barış Oğuz A.
Rafa Silva
Lemina Torreira
Eren Skriniar Davinson. Osayi
Livakovic
Osimhen Icardi Barış Alper
Osimhen- Rafa Silva- Maximin
solda barış uçta osimhen sağda talisca
Osimhen, Rafa silva, Talisca
Saint Maximen / Osimhen / Rafa
Osimennnnbb
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Cevaplar