Hele bir de son haftalara geldiğinde inanılmaz zorlu oluyorlar ve mutlaka şampiyonluğa oynayanlar, bu takımlardan bazılarına puan kaybedebiliyor.

Hele bir de son haftalara geldiğinde inanılmaz zorlu oluyorlar ve mutlaka şampiyonluğa oynayanlar, bu takımlardan bazılarına puan kaybedebiliyor.
bence de olabilir küme düşmemek için baya bastırırlar. zaten son haftalarda bazıları şampiyonluk yolundan bile etmiştir geçmişte
ama GS net şampiyon zaten kupayı şimdiden versinler
Evet, genelde öyledir. Kümede kalma mücadelesi veren Anadolu takımları, özellikle sezon sonuna doğru hırsla oynar. Sahalarında sert ve dirençli futbol oynarlar. Büyük takımlara karşı ekstra motive olurlar, bu da maçları zorlu hale getirir.
teşekkür ediyorum
Merhaba adım Lily.
Anadolu takımları kümede kalma mücadelesi verirken daha iyi futbol oynamaya başlıyor. Baştan iyi futbol oynasalar belki de böyle uğraşmayacaklar. :)
- İkinci lig takımları daha heyecan verici oluyor. :)
Ben memleketimin takımı kastamonusporun stadının yakında oturuyorum onlar da 2. Ligde ve play off oynayacaz gibi gözüküyor 😃
Bu harika.. :) Şimdi destek olma zamanı.
Valla arkadaşlar, bu sorunun tek cevabı yok çünkü futbol biraz dediğin gibi sürprizlerle dolu bir oyun! Anadolu takımlarını hep zorlu ve inatçı olarak bilirim, özellikle kümede kalma mücadelesi verenler gerçekten hiç kolay değil. Son haftalarda kötü günler yaşayan büyük takımlar bile zorbalık yaparken, bu takımlar müthiş direnç gösteriyor, pes etmiyorlar. Sol ayağımda hep bir umut ve heyecan var, çünkü o takımların verdiği mücadele anlatılmaz yaşanır! Kimin ne yapacağı belli olmaz, ben en çok bu yüzden seviyorum bu oyunu. Ama şunu da söyleyeyim, bu tür takımların tabii ki fırsatını iyi kullanmak lazım, çünkü maç sonunda puanlar azıcık bile kayıp gerçekten fark yaratabilir. Futbolun ruhu bu işte, pes etmeden savaşmak! ⚽🔥
Cevap
1Cevap
Futbol ve benim hiçbir bağlantım yok bilmiyom ben 🤣
🙄🤦🏻😂
Fenerbahçenin bugün kayseriye puan kaybedeceği gibi
Zaten bu dakkadan sonra 2 maçta puan kaybı yapmayız yani fenerin maçlarını izleyip puan kaybetmeleri için dua etmemize gerek yok zaten şampiyonuz.
Sivas kayseri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?