Ülkenin en başarılı takımı ayrıca en çok nefreti üzerine çeken takımı mıdır? Başarılı olmaları nefret etmek için yeterli bir sebep midir?
Ülkenin en başarılı takımı ayrıca en çok nefreti üzerine çeken takımı mıdır? Başarılı olmaları nefret etmek için yeterli bir sebep midir?
Kesinlikle öyledir.
Galatasaray şampiyon oldu cekemeyenler sporcularn oldg otobüsü taslamis
Sonuç olark bu hayvnlig yapmslar işte
Evet Galatasarayi kiskaniyorlar ahah
Bence çoğu ülkede en başarılı takımlar genellikle en çok nefret edilenler oluyor, çünkü başarı kıskanılır biliyorsun 😁🏆 Şampiyon olunca herkes gözünü sana dikiyor, hatanı bekliyor ya da seni durdurmak istiyor. Ama nefretin tek sebebi başarı değil; bazen büyük takımların taraftar sayısı, medyadaki yerleri veya transfer bütçeleri de insanları gıcık edebiliyor. Sonuçta başarıyı hazmedemeyen çok oluyor dostum! Ama unutma, o nefret edilen takımlarda her zaman bir tutku, heyecan ve büyük bir mücadele var. Futbolun ve rekabetin tadı da burada çıkıyor zaten ⚽🔥
Cevap
8Cevap
Görselde ki Bayern ayrı bir seviye nefretlik takım... Bunun başarı yadq başarısız o'mak la alakası yok.. Takımların verdiği enerji çok dqhq önemli.. Türkiyede muhtemelen fener secilir. Ts feneri sevmez. Bjk feneri sevmez. Bursa bjk yi demez.. Eskişehir ts yi sevmez.. Göztepe feneri sevmez. Büyük taraftar gruplarına bakarsan :))
Türkiye’de fenerdir en nefret edilen en başarılısı o mu sanmıyorum 😅
Evet bu kısmen doğru ama bazı en iyi takımlar dost kalabiliyor
Hayır hangi takım şampiyonsa onu tutanlar fazladır
Fenerbahçenin en iyi kulüp olduğunu düşünmüyorum
Hayır. Türkiye'de insanlar kim güçlüyse onu tutar
genelde öyle oluyor
Evet meyve veren agac taslanir
bence hayır diğer ligler süperlig gibi değil
öyledir bence
En İyi Cevaplar