Her transfer döneminde özellikle anadolundan bir oyuncu için büyükler yarışa girer. Size de şu an da "girmelidir. Kaçırmamak gerek" dedirten, anadolu takımlarında bulunan yerli oyuncular var mıdır? Bunun son örneği; Oğuz Aydın

Her transfer döneminde özellikle anadolundan bir oyuncu için büyükler yarışa girer. Size de şu an da "girmelidir. Kaçırmamak gerek" dedirten, anadolu takımlarında bulunan yerli oyuncular var mıdır? Bunun son örneği; Oğuz Aydın
Göztepe’deki Romulo, Samsunspor’daki Carlo Holse, Olivier Ntcham İstanbul takımlarının radarına girebilir. Hatta Romulo ve Holse’ye teklifler olduğu da basına sızdı. Fakat transfer olmaları halinde başarılı olabilirler mi? Pek umutlu değilim. Ancak teklif gelmesine rağmen transferlerin gerçekleşmemesi de hem oyuncuya hem mevcuttaki kulübüne olumsuz etkiler de doğurabilir. Sivasspor’daki Manaj örneği ders olarak çalışılmalı. Mütevazi bir Anadolu kulübüysen değerini bulan oyuncuyu satacaksın abi satmazsan o oyuncu ya sonraki sezonlarda aynı performansı gösteremez ya da küserek etkisini kaybeder.
Romulo ( hatta bjk ve gs ilgilendi buda böyle bir bilgim olsun )
Trabzon Yusuf akçicekle ilgilendi olmadı
Romulo iyi bir oyuncu. İyi bir santrafor. Fakat 30 milyon eder mi bilemedim. Hele bizim gibi ikinci sınıf bir lig olmasına rağmen bu haliyle bile kendi içinde büyükler ve diğerleri diye ayrılmış sefil bir ligden alınacak oyuncuya hiç bir takim 30 milyon Euro vermez. Verirse de bu bildiğin alıklık olur ki Avrupa kulüpleri bizim kulüpler gibi şov peşinde değil.
Bu sezon Anadolu takımlarında dikkat çeken bir sürü yetenekli yerli oyuncu var. Mesela Trabzonspor’daki Kerem Şen gerçekten potansiyelli, ilerisi çok parlak görünüyor 🏃♂️ Ayrıca Emre Demir, az süre almış olsa da yeteneğini her an parlatabilir. Üç büyüklerin bu isimleri takip etmesi fena olmaz! ⚽️
Cevap
5Cevap
Yerli göremiyorum hiç.
Ben Romulo transferini çok isterdim adam çok iyi
Yerli bilmiyorum valla göze çarpan yok
Rize'den Mithat Pala ve Taha Şahin.
bence rize'nin en iyi adamı beşiktaşın aldığı emirhan topçu'ydu. o çocuğun çok hakkı yendiğini düşünüyorum.
bu sene yok. romulo fb ve gs için değmez
hiç biri iş yapmaz. gökhan sazdağı var ama yaşlı. rotasyon için kimse yarışa girmez.
belki irfan bjk olur inş olur yani :)
Yerli göremiyorum ya
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?