kreatin ve protein tozu kullanmaya başladım. ağırlık kullanıyorum arada ama pek bir bilgim yok ağırlığı nasıl spora katabilirim gelişme gösterebilmem için. kreatin ve protein tozu kullandığım zaman ile kullanmadığım zaman arasında nasıl fark gözlemlerim 6şar haftada
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılKeratini nasıl kullanacağını biliyor musun?
059 Yorumla
Soran1 yılaraştırdığım kadarıyla
Cevap sahibi1 yılMesela? Anlat istersen çok yardımcı olurum
Soran1 yıl3 gram içiyorum şimdilik kreatinle karıştırarak 200ml suyla. bir ay sonra falan 1 hafta ara vermem gerekiyormuş ne bilmem gerekiyor bilmiyorum zaten owhodcjkz
Cevap sahibi1 yıl1 kiloluk mu aldın keratini 500 mü 250 gram mı? 3 gram içim için iyi ve neyli vanilya kakao çilek? Hayır ya 1 hafta değil KAPASMSŞSMS kim anlattı dur
Soran1 yıl120 gram sade kreatin csdjklzx error verdim
Cevap sahibi1 yılDur eror verme KASPSMSLSLSPS 120 gram ise onu kullan kaç hafta sürecek diye hesap et 12 hafta sürecek kadar kullanman gerekiyor
Soran1 yıl40 servis var zaten günde 3 gramdan fazla almam bir ay bile etmiyor, zaten denemek için almıştım yenisini alırım yine ama 12 hafta sonra ne yapıcam
Soran1 yıletkisini en kısa ne kadar sürede gösterir. bir iki günde spor yaparken etki falan görmez miyim bilmiyorum pek bir şey bu açıdan
Cevap sahibi1 yılEvet gerçi geceden kaynaklı fazla düşünemedim 1 ay bile etmiyor proteini mideni kaldırsın diye ve mideni boğmasın diye çilekli tüket ama su ile değil süt ile tüket 12 hafta boyunca yemek yemediysen spordan önce yemek yediysen spordan sonra tüket 12 hafta bittikten sonra 2-3 hafta keratini kullanmayı bırakacaksın sonra tekrar başlayacaksın evde ağırlıkların var mı dumbell gibi? Günlük yapacağın nereye çalışacağının programı var mı?
Cevap sahibi1 yılHayır kızım ne bir iki günü 😆 sen hulk musun yavaş yavaş gösterecek ama sana önerim ve tavsiyem günlük külot ile aynadan kendini izle 😆 bu çok büyük bir moral oluyor
Soran1 yılne günlüğü ne programı her gün yeni şeyler öğreniyorum beynim cidden error vermek üzere lajsx her gün yaptığım belirli hareketler var sadece. bir zaman sonra yaptığım hareketlere değil sadece kasların yorulmasına odaklanıyorum. gerçi işten sonra spor yaptığım için tek yorgunluk spordan dolayı olmuyor yani spor yaparken zaten yorgun oluyorum şimdiye başkası olsa bırakmıştı gelişemem diyerek yani eski ben efwhdslckjzx neyse aromalı whey protein var onunla karıştırıyorum, bir de süt ile tüketmemeye çalışın diye bir şey duymuştum bir yerden nedendir acaba
Soran1 yılevde ailem olduğu için pek serbest değilim zaten en fazla spor yapıyorum odama gelmeyin falan diyorum dlcahkxjz
Cevap sahibi1 yılSeninle bu konuları uzun uzun konuşmamız gerekiyor
Hayır her gün yeni hareketler öğrenmemelisin olan bütün hareketleri kapsayacak şekilde her gün bir bölgeye çalışmalısın? Kaslarını yormamalısın 😆 sen herseyi çok yanlış yapıyorsun yorma şekli bile orantılı olmalı başkası olsa bu program ve düzensizlikle gerçekten bırakmıştı 😆 sana program yapmamı ister misin? Proteini süt ile tüketmemelisin ama keratini süt ile tüketebilirsin 😆
Cevap sahibi1 yılBeynin error vermesin yeni başladın dur 😆 kendini toparlamalısın
Cevap sahibi1 yılAilen olsa bile spor dakikası ya sana katılsınlar ya kov SKSPSÖDPSSMSL
Soran1 yılher gün bir bölgeyi çalışırsam ertesi gün öteki bölgeye çalışıp çalışamayacağımı nereden bilicem, başak burcuyum ben her iki bölgeyi de aynı gün içinde çalışmam lazım. evde ağırlık falan yok sadece 500gramlik bilek ağırlıkları var bir de direnç bandı. aslında belirli bir programım var onları yapıyorum hep ama daha yorulmadığımı ya da yeterli olmadığını fark ettiğimde başka hareketler de yapıyorum. yardımcı olsan sevinirim tabi bilgili görünüyorsun ama nasıl olacak bilmiyorum
Soran1 yıllısjxakz spor yaptığımı falan kabul ettirdim de kreatin falan aldığım için biraz tartıştık annemle artık spor yaptığımı gözlerine iliştirmek istemiyorum 🥲
Cevap sahibi1 yılKızım öyle değil o işte her gün tüm vücudu yorarsan bir şey katmazsın her gün bir bölgeyi yoracaksın ve not defterinde bir çizelge yapar bugün hangi bölgeyi çalıştıysan üzerini çizersin başak burcu isen anlaşırız 😆 ve bence sen bana buralarda denk gelmişsindir
Çok iyi bence yeterli bir program çıkarılabilir bilek ağırlıkları ile direnç bandı ile işte bir gün için ayarladığın programa çalış fazlasını ekleme programın az ise yeni hareketler söyleyebilirim ekleme yapacaksan ilk başta kağıt üzerinden yap kızım sallamasyon bir programın olmasın yardımcı olurum tabi ki güzel bir program çıkarırız sana ney nasıl olacak bilmiyorsun?
Cevap sahibi1 yılKASLSMSLSMSLSLS gözlerine iliştirme o zaman sessiz sedasız ol mecbur kabul edecekler kabul ettirmelisin 😆 annendir bir şey olmaz tartışabilirsiniz 😆 tamam anne haklısın değip geçebilirsin
Soran1 yılvücudu değil kası yormaya çalışıyorum aaa ohacsj<lkx sporla ilgilenmiyordum önceden ve uzun zamandır da burada aktif olmuyordum o yüzden denk geldiğimi sanmıyorum belirli kişilerden biri değilsen tabi pdajpsxzk neyse bilek ağırlığı çok işime yarıyor zaten kullanmadan önce pek verimli değildi. bilgiliyim bence böyle konuşunca moralim alt üst oluyor dsjxzop haftalık program tutuyorum zaten şu an 6 hafta içinde her gün ne yaptıysam önümde yazılı duruyor ama yapacağın programa uymaya çalışırım. bilen birisinden liderlik almayınca eksik hissediyordum üzerine geldin gibi bir şey. ama pek güvenmiyorum buradan kimseye aklımda binbir soru var takdir edersin ki
Cevap sahibi1 yılHer gün tüm vücud yaparsan kasları değil vücudu yorarsın 😆 belki de denk gelmişizdir bilemem hayat bu bilemezsin şu an ikimizde anonimiz AKSPSÖSŞS hayır moralin alt üst olmasın bilgilisin zaten biri bir şey anlatıyor iken konuşma tarzından yazma tarzından düşüncesinden bilgili olup olmadığını anlarsın ve sana gelecek iyi ve kötü yorumların hiçbirinden korkma sana yorum yapacak kişi yanında olandır seni yorumlamayacak kişiden kork çünkü seni hafife alıyor geçiştiriyor sen şu programını atabilir misin bana 😆 görelim şu programı belki de program yapmadan senin programını güçlendiririm 😆 eksik hissetmen normal bildiğim kadarıyla yardımcı olurum (: gelmem iyi oldu desene 😜 güvenebilirsin ve aklındaki binbir soruyu çözebilecek yapıcı cevaplarım illaki vsrdır 😆
Soran1 yılhaklısın axjz bilgili olduğun belli zaten ona bir şey demedim geçmeyip bu şekilde yardımcı olman güzel bir şey ama tonlarca insan var böyle görünen ama amacını tartamadığımız. neyse program dediğim fix yaptığım şeyleri yazayım hemen; 15x4 plank row, 15x3 squat, 1dkx2 plank, 15x4 donkey kick,15x4 glute bridge bu yani set sayıları değişiyor bunları haftada 4 gün falan ısınma hareketleriyle yapıyorum zaten
Soran1 yılbirkaç sırt antrenmanı videosu var onları yapıyorum hareketlerin isimlerini bilmiyorum şu an
Cevap sahibi1 yılEvet övdüğün içinde teşekkür ediyorum 😜 evet her insana güvenmemelisin özellikle şu platform kurtlar sofrası 😆 günlük sadece bunları mı yapıyorsun 😆 sana bir program çıkaracağım hareketleri youtubeye yaz YouTube deki örneklere göre yap 😆 bunlar çok az mesela squatta 2 veya 3 dakika o pozisyonda durmalısın (: sağ sol plank yapmalısın gibi gibi 😆 haftada 4 gün çok iyi 😆 ısınma hareketleri ile yapman bazı şeyleri az da olsa oturtturmaya çalışmışsın en azından
Cevap sahibi1 yılDur ayarlarım hepsini (: şimdi sana sen sakin ol beslenme programın var mı boyun kilon kaç?
Soran1 yılbünyem 2 3 dakika pozisyonda durmaya müsade etmez onu yaparsam zaten ötekileri yapmaya mecalim kalmaz ayaklar lazım bana korktum şimdiden. işten sonra ve gece yapmasam tamam dicem de çok zorrr
Soran1 yılprogramı bekliyorum yapıcam şimdi zaten uyku muyku yok bana sınavım var yarın
Cevap sahibi1 yıl2-3 dakikaya zamanla çıkacaksın? şu an titremeye başladığın an salabilirsin 😆 ki büyük ihtimalle öyle yapıyorsundur 😆 hayır korkma emin ol başaracaksın benden hiç korkma 😆 hangi saatlerde yapıyorsun o anki yorgunluğun ne durumda?
Cevap sahibi1 yılBiz seninle daha önce başka bir yorumda konuştuk 😆 bu hafta regldın diye zorla yapıyordun galiba yine spor konuşuyorduk KPSS’ye hazırlanıyordun 😆 gibi
Soran1 yılbeslenme programım yok son zamanlarda kalori ve protein miktarına dikkat etmeye çalışıyorum kafama göre her şey clzxk 153 53 kilo falanım
Cevap sahibi1 yılSınava *
Soran1 yıltitremeye başladığımda bırakmıyorum tabi ki ama ilk spor yaptığımda 50 squatı tek sette yapmıştım 2 gün kas ağrısından yürüyemedim reelsta falan görmüştüm odsvıohzx. ve o kişi ben değilim kpssye de hazırlanmıyorum
Cevap sahibi1 yıl😆 bunu da çok yanlış yapıyorsun ama Hemde çok 😆 bunların hepsine dikkat edeceksin kızım neden bu kadar plansızsın sen 😆
Soran1 yılve sporla ilgili bu kadar uzun yazıştığımı hatırlamıyorum
Soran1 yılo ilk gündü ağrıdan sonra düzgün bir şekilde araştırmam gerektiğini anladım ıwhodac
Soran1 yılsınava hazırlanmadım hiç son 4 5 aydır okul sınavlarına günü gününe çalışıyorum ben dıcaıjkxz saat 1 de sınavım var ben daha başlamadım bile çalışmaya
Cevap sahibi1 yılKpss yi yanlış yazdım sınavım var demiştin
Titremeye başladığında da dayanmaya çalışacaksın plank hareketi dayanıklık ve karın için iyi gelir 50 squatı tek sette neden yapıyorsun 😆 böyle olmaz düzelt 5 sete çevir her set arası 1 dakika dinlenme molası ile 😆 git habahaha 50 squat ile 2 gün kas ağrısı az bile 😆
Cevap sahibi1 yılBir kadın arkadaşa daha böyle buna benzer öneriler yapmıştım o da yeniydi herhalde karışmış da olabilir ama o da birşeylere hazırlanıyordu laf arasında böyle anlatmıştı her neyse o önemli değil 😆
Soran1 yılilk gün yaptım diyorum ya şu an biliyorum setlere bölmem gerektiğinii
Cevap sahibi1 yıl😆 acıyı hissettikten sonra dilin yandıktan sonra çözüme koşman da iyi
Cevap sahibi1 yılAKALSMZPSSMSPS ne kadar da zeki bir arkadaşsın
Soran1 yılsporla ilgili sorular sordum buraya ama ben olduğumu sanmıyorum. benim sorularım karışık oluyor zaten sorunun ne olduğunu bulursan ben miyim değil miyim söylerim sana oodhscjzxl
Soran1 yılşedckşzxl öyleyimdir
Cevap sahibi1 yılKızım güzel söyledin ama gecenin bu saatinde çılgınlık yapıp sana program mı hazırlayayım 😆 sorunu mu bulayım bilemedim ikisini de yaparrım 😆
Soran1 yılwfoıdcjakxz uykun varsa git uyu sen niye duruyorsun
Soran1 yılne yapmak istiyorsan onu yap
Cevap sahibi1 yılALAŞZÖZLSSMSPS uykular ve geceler haram nasıl uyuyabilirim ki sabah antrenmana da gitmem gerekiyor ama yapacak hiçbir şey yok 😆
Cevap sahibi1 yılOlur bana hava her türlü uygun
Soran1 yılben her şeyi bırakıp uyumaya gidicem az kaldı yine aynı hataları yapmak üzereyim ama bırakamam antrenmanı at depresif halimden çıkmam lazım
Cevap sahibi1 yılKesinlikle depresif olmaman gerekiyor
Tabiki uyumaya gidebilirsin zorla tutmuyorum 😜 ne gibi hatalar yapıyordun ki?
Programın hazır bu arada
Soran1 yılbu saate kadar spor yapıcam diye oyalandım genelde geçe kaldığımda uyuyup sınava gitmeme gibi bir alışkanlığım var uwıdcsj seninle alakası yok uyumayacağıma göre programı yapıcak bir ben seni bekliyor hsdjclzx kendimi zorla program almaya çalışıyormuş gibi hissettim
Cevap sahibi1 yılAKSLSÖSPSMSSPSOS bu saate kadar oyalandın demek bu saatten sonra nasıl yapacaksın anlamış değilim
Hahahahahahs bu ne güzel bir alışkanlık
Bekle bekle ama ağır olur mu olmaz mı korkuyorum 😆 ondan hâlâ düşünüyorum gözden geçiriyorum ama hazır gibi program
Bence ben seni zorla programa almaya çalıştım gibi oldu 😆
Soran1 yılnorlamalde şu an sınava hazırlanıyor olmam gerekiyordu uyumayacağım için spor yapıp zihnimi uyandırıp öyle çalışmaya geçeyim diye düşünüyorum sen programı yapmak istediğin gibi yap çok zorlayacağını düşünüyorsan sınır da koyabilirsin bir yere oraya kadar yaparım şimdi. tam programı pazartesiyi salıya bağlayan gece yaparım efvıjkc
Cevap sahibi1 yılBence otur kendi programına çalış sen hem belki zihnin açılır 😆 belki sınava teşvik eder yapmak istediğim gibi yaptım kızım 😆 zorlanacağını dusunmıyorum orta seviye iyi bence 😆
Bence de tam o süre diliminde başla KASPSLSPSLSPSS
Program hazır atacağım ama emek var görüp alan olur kimsenin almasını istemiyorum (: desem inanır mısın
Soran1 yılorta seviyeyse yaparım ama atmak istemiyorum kendi programına çalış dersen tamamım yani pjscdıkxz çevremde spor yapan arkadaşım, tanıdık yok ve anlayacağın gibi spor konusunda kimseye tavsiye verecek düzeyde değilim zaten. programı atmam zaten kimseye ama niye atacağımı düşündün şimdi. bir de versem ne olur ki atmama kızabileceğini düşünmezdim. buna neden şaşırdım ben de anlamadım orası ayrı konu
Cevap sahibi1 yılHayır kızım anlamadın tam ALASŞSÖSŞSMSPSSŞS dedim ki buraya atamam yani şu an yazıştığımız yere sana değil sana yazdım zaten bu programı ben görünüyorum sen gel umarım anlamışsındır
Soran1 yılanladım şimdi dwjpsak
Cevap sahibi1 yılHeh hadi kızım artık daha uyuyacağım 2 saat sonra uyanacağım 😆
Soran1 yılbekliyorum
1 yılSon halini görmek gerek
013 Yorumla
Soran1 yıltek fark ettiğim şey göbeğim çok çıkmıyor eskisi gibi edahcjklx< bir de iyi hissediyorum vücut sağlığı olarak
- 1 yıl
Güzel gayet kas sakatlanması olmamasına dikkat et beslenmeye de.
Soran1 yılarada yanlış yaptığımı fark ediyorum, unutuyorum sürekli nelere dikkat edilmesi gerektiğini falan genelde farklı bir bölgede ağrı hissettiğimde anlayabiliyorum yanlış olduğunu. dikkat ediyorum da bakalım neler olacak
- 1 yıl
Hmmm evet böyle deneyim İyi hangi hareketler boy kilo kac senin şimdi
Soran1 yılboy 153 kilom 54 spor yaptığımdan beri kilom falan değişmedi. squat plank çeşitleri donkey kick, glute bridge falan, evde ne yapılabiliyorsa yapmaya çalışıyorum da sürekli değişiyor yaptıklarım belirli bir program yok
- 1 yıl
O zaman daha iyi kas yoğunluğun mutlaka artmıştır. Güzel gidiyorsun başarılar dilerim
- 1 yıl
Bu glute bridge efsane bir şey gram göbek kalmadı bende de bu sayede kalça bacak sımsıkı daha da
Soran1 yılne bileyim ya bir şey olmuş gibi ama 6 hafta önceki halimi net hatırlamıyorum gelişsem bile önceden de böyleydim algısı falan oluyor
Soran1 yılteşekkür ederim
- 1 yıl
Hmmmm bakmak isterim tavsiye filanda istersen
Soran1 yılgerek yok ya çekiniyorum o konuda yazdığın için teşekkürler motive oldum
- 1 yıl
Rica ederim. Devam o halde mutlaka yaz yine de günlük rutinlerini bana 13 yıllık deneyim ☺️
Soran1 yıltamam teşekkürler
1 yılYa bu arada boy ve kilonuz kaçtı
05 Yorumla
Soran1 yıl153 53kg
Soran1 yılspor hakkında mı
- 1 yıl
Sayılır evet
Soran1 yılburadan soramaz mısın
- 1 yıl
Ailevi bi dövüş konusuydu yaa o yüzden
Spor konusunda 320 cevap paylaştı. amaç nwdir
013 Yorumla
Soran1 yılsırt dikleştirmek postür düzeltmek falan
Soran1 yılsayılır
Soran1 yıl153
Soran1 yıl53 54
Soran1 yıliki saattir konu hakkında yorum yapmanı bekliyorum ne uyumu anlamadım
Soran1 yıleksiğim olmadığını nasıl anladın eksik her zaman vardır
Soran1 yılben de onu soruyorum nereden bileyim
1 yılSende turkle konus elin yalancısıyla konusuyon
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Eveeet, öncelikle tebrik ederim!🏋️♀️ 6 hafta boyunca istikrarla çalışabilmek büyük olay be! Şimdi kreatin ve protein tozunu sıkı bir dost edindin diye düşünebilirsin. Kreatin, ağırlık çalışmalarında güç ve patlayıcı hareketlerde destek olur, antrenmanını daha verimli hale getirebilir. Protein tozu ise kaslarını besler, onarır ve toparlanmanı hızlandırır. Tabii, bunların güzel etkilerini görebilmek için düzenli antrenman + sağlıklı beslenme şart!🍎💪
Ağırlıkları yavaş yavaş artırabilirsin; ama dikkat et, her hafta kendini aşmaya yönelik çalış. Kalçalarına band ya da dambıl eklemek müthiş olur mesela! Sırf tozlarla iş bitmiyor, doğru antreman ve dinlenme şart. Böyle 6 haftalık dilimlerde kendindeki farkı görmek istiyorsan, başlangıçta bir-kaç ölçü kaydet. İnan bana: "Vay be! Eskiden böyle değildim!" dediğin anlar gelecek! 😜