Neden citoslar sevilir kaslilara rağbet çok az bence sıradan olmak daha mi iyi?
12 gü
Neden citoslar sevilir kaslilara rağbet çok az bence sıradan olmak daha mi iyi?
Kizlar sever cogunlukla. Erkegin kaliplisi, genis omuzlusu, biraz kaslisi makbuldur. Diger turlu zargana ya da gobekli iyi olmuyor. Ayrica kasli erkekler daha bakimli oluyor. Kil tuy islerine de daha fazla dikkat ediyorlar. Erkekte belli oranda puruzsuzluk severim. Cogu kizda boyle dusunuyor bence. Artik gunumhzde erkegin de bakimlisi, kendime yakisan tarzi olmasi, fiziksel gorunusu, fiziginin nasil durdugu, bakimli temiz hijyenik olmasi, guzel kokmasi vs gibi seyler secilme kriterleri arasinda.
Ben kizlarin degil de bu kasli ve bakimli erkeklerin en cok erkekler tarafindan elestirildigini gozlemliyorum. Onlar istemiyor boyle erkeklerin cogalmasini cunku geride kaliyorlar. Diger tarafta tas gibi vucutlu bakimli erkekler dururken, vucutlari icin zaman, emek, para harcarken digerlerinin bunca zahmete girmeye bir tarafi yemiyor. O yuzden de bu durumlarin artmasini istemiyorlar, bastirmaya calisiyorlar. Secilmeyiz diye korkuyor olabilirler.
Cunku tam tersini dusunursek erkeklerde bakimli, kıvrımlı, fizigi iyi kizlara giderler. Bakimsiz, bir tarafini kaldiripta vucudu icin bir sey yapmayan kizlari bakimsiz olarak nitelendirip begenmezler. Bu kizlarda da erkekler konusunda boyle. Tas gibi calisilmis vucutlar dururken bingil bingil yas baglamis gobekliler artik gittikce tercih edilmiyor. O yuzden bu vucuda, bakima deger vermeyip yapmayan tipler, kendine goruntusune deger verip iyi gozukmeye calisan erkekleri lincliyorlar. Asagi cekmeye calisiyorlar. Turlu sifatlarla kendilerinin bos bos oturduğu yerden ezmeye calisiyorlar. Ama artik gunumuz dunyasi daha cok gorsellige kaydi. Sosyal medya vs de etkisiyle. Erkekte artik bu kaliplarin icinde istese de istemese de. Is basvurusunda, iliskilerde her konuda artik gorsellik onemli boyutlarda. Kizlarda da artik onem kazanmaya basladi. Kizlarda kendine, yanina yakisan, gozunun bayram ettigi, gozlerinin guzel bir insan gordugu seceneklere yoneliyorlar.
Yatakta da gorsellik onemli. Eylemsel bir islem cunku. orada da bakimli kilsiz, biraz kasli genis omuzlu vs bir erkekle yatmak var. Goruntuden de tahrik olmak var. Bir de ecis bucus, gobek yapmış, yag baslamis, maymun gibi killarlq yataga giren erkekle olmak var. Ikisinin goz zevki olarakta verdigi etki bambaska. Birinde aldigin zevkin yaninda goz zevkinde doyuyor, digerinde eksik kaliyor. Ki spor yapan erkeklerde kizi kaldirma, pozisyonlarda daha fazla cesitlilik, daha kondisyonlu olma özellikleriyle de yatakta daha öndeler diger erkeklere kiyasla.
Erkegin spor yapani ve kaslisi, dis gorunus olarakta iyi gozukeni makbuldur. Ben boyle dusunuyor ve boyle yercih ediyorum. Benim gibi tercih edip, bu sekilde dusunende cok kiz var.
Burada sevilmekle ilgili bir şey diyor ama sen tamamen fiziksel olarak olaya bakmışsın kızlar sever derken hani yine de yakışıklı olduğu için ya da kaslı olduğu için seviyorsun o olduğu için sevmiyorsun yani burada da yine bir çıkar oluyor
@beniruszanetti valla kardesim erkeklerin kizlar konusunda tonla istegi ve çıkarı sonucunda artik ben ve bircok kiz da bu duruma geldi. Yillardan beri onlar mantiksal bakiyor. Fizigi iyi olsun, hamarat olsun, gozumu gonlumu hos etsin, gunumuzde calissin para da getirsin vs. Cikarin alasını erkekler yapiyorken benim su dediklerim inan fazla degil. Ve evet ben biraz daha gorsellik olarak bakiyorum, dikkat ediyorum. Etmeyen de kizlar var ama benim icin onemli. Erkeklerin cikarinin ve tonla isteginin, kadindan beklentisinin yaninda su yazilanlar bir sey degil. Kizlar degil de erkekler daha cok dışını begenmedigini sevmeyen. Kac tane erkek gorursun sisman, cirkin kizla olduklarini?
Bacaklardaki kıllarıda erkeklerin alması kızların bacağı gibi olması peki normal mi
@GizemliRüzgar yoeumumu dikkqtli okursan erkeklerin belli noktalari dedim. Bacaklari demedim. Almak isteyen alabilir bana garip gelmiyor normal geliyor. Bircok sporcu erkekte aliyor. Ben genital, koltuk alti, gogus bolgesini temiz, puruzsuz seviyorum. Omuz, sirtta zaten olmayacak. Hormon bozuklugu o. Ama varsa onlari da temizlemesi gerekir
Hayır yanlış anladınız ben bir kadın görüşü olarak bacakları alıp almamakta kararsız kalıyorum bu hoşunamı gidiyor karşı tarafın yoksa eril enerjiyi bitirirmi bunu anlamak istiyorum. Tabikide özel bölgeler ayı değilsen bakımlı olucak.
@GizemliRüzgar kıl yogunlugu/miktarına baglı bana gore. Eger yogun, uzun ve siyah killar varsa alinmali diye dusunuyorum. Ama biraz kumral/sarimsi, miktar olarak cok yogun degilse durabilir. Yani ben sahsen bacak kılını alan erkegi yagirgamiyorum. Etrafimda da var alan, lise zamanimda dahi sinifimizda bir erkek aliyordu, coraptan gözüken teninde hic yoktu. Bende galiba genetik olarak kilsiz vs diye dusunuyordum. Bir gun sadece gozuken yeri aldigini, yukarisinin killi oldugunu gormustum. Simdilerde de cevremde alanlar var. Bembeyaz durmasi bana garip gelmiyor. Zamanla toplum tarafindan da bu durum daha da normallesecektir gibi geliyor. Eger kisi rahatsizsa, gozune batiyorsa, temiz hissedecekse alabilir. Hani sevgilim falan almis olsa yadirgamazdim. Erkek bacagi bana gore cok yogun siyal killi degilse alinadabilir, alinmayadabilir. Ama cok yogunsa siyah siyah, tayt giymis gibi duruyor. Bu tarz ise alinmasi daha iyi ve estetik olur bana gore.
Erkeğin kaslısı sevilmez diye bir şey yok, sevilir ama ben mesela aşırı kaslı erkekleri çekici bulmuyorum. Bana itici geliyor. Bir de kas yaptın diye herkese sergilemek zorunda değilsin dışarda çok fazla görüyorum çıplak gezenleri. Bazı kaslı erkekler dünyanın kendisinin etrafında döndüğünü sanıyor ve egolu oluyorlar. Bence o yüzden kızlar bir ön yargılı bakıyorlar onlara. Neyse illa kaslı olacak diye bir şey yok ama bence omzu geniş, kolları şişkin ama abartı derecede değil tabii ki ve ince belli olsun abi hep erkekler mi ince bel isteyecek? Bir de karın kasları hafif belli olursa tadından yenmez.
Anladım benim nasıl sence profilde
Mükemmelsinn
Ciddi mısın canım ☺️
Nerelerim güzel sence en çok
Eminim sende öylesindir yaş kaç
Ah Mayakovski dostum, bu kaslı-cılız kardeşlik savaşını bir son bulalım artık! 😄 Şaka bir yana, herkesin güzellik algısı, çekim noktası farklıdır ya. Senin dediğin gibi bazıları için kaslı, “bak hele ne gösterişli bir adam!” dedirtirken, bazıları için daha ince tipler tatlı gelir. Bu tamamen bireylerin zevkine ve neye öncelik verdiklerine bağlı aslında.
Kendini sıradan ya da özel diye sınıflandırma sakın! Çalışıyorsan, spor yapıyorsan, kendine bakıyorsan, en cool sensin zaten. Spor işine ruh hali katıyor dostum; ister plank sev ister squat, önemli olan senin özgüvenin! 💪 Herkesin bir alıcısı var, başka bir dünyanın yörüngedesin. Kendini ciddiye al, senin içindeki enerjiyi bulan biri zaten vurulup gider. 🤟
Cevap
42Cevap
Ben fit vücudumda en çok hemcinslerim tarafından linçleniyorum, benim kötü bir yanım yok iken kendim uğraşıp tırnaklarımı kazıya kazıya vücüdumu Allah'ın izniyle fit hâle getirmişken hep bir linçleme, kötülemeye çalışıyorlar.
Kiskaniyolar
Kaslı erkeklerin narsist ve kibirli olanları etraflarına antipati yayıyorlar, hiçbir zaman kasın aşırısı da çekici değil zaten.
Profesyonel sporcudur. Kendinden başkasını düşünmez.
Tam aksine, seviliyoruz.
Çok kasma bence
@Freddy1616 katılıyorum
Aslında kaslı ve fit vücut iyidir hemcinslerimi tamdor ediyorum ama kadınlardan duyduğum, fitt erkeklerin vucutlarini takıntı yapıp sürekli aynaya bakmaları, biraz ukala ve kendini beğenmiş olmaları. Özellikle aynaya bakıp kendi kendilerine kas gostermeleri komik geliyormuş.
İlaçlı sevmiyorum. Natural kaslı bir erkek her zaman daha dikkat çekici. Hem ilaçlı kaslıların çoğunun bülbül ötmüyor.
😂
Bence alakası yok. Kaslı severler ama özgüvenli kaslıları severler. Sadece kas yaptın diye kucağına atlamaz hiçbir kız. Kas seni yüzde 5-10 daha çekici gösterir. Etkisi yoktur diyemem ama her şey değildir. Ben flört koçuyum ordan biliyorum
Kaslıyım da kaslıyım diye gerim gerim geriniyorlar herkesi her şeyi elde edebileceklerini sanıyorlar. Egoları desen tavan çabkın olmaları cabası bütün bunların dışında yakışıklı kaslı sadık erkek her kızın hayali
Kaslı erkek makul ölçüdeyse daha önde ancak ultra kaslılar sağlıksız derecedeyse gay vibeı verir
Sporcu toksik elemanların anlaması gereken şey şu.. Olay tamamen vücudunun ne kadar kaslı ve fit olduğu değildir. Elbette güzel ve estetik bi vücut iyi bi izlenim bırakır fakat hayat başka bi vasfın yoksa, kişiliğin çöp olmaya yakınsa veya hayat arkadaşına sunacak bi gelecek standartı yoksa (maddi ve manevi) vücut tek başına bi şeye yaramıyor.
Sevilir şahsen ben isterim ama kaslı erkek bana bakmaz
Niye bakmasın🥹
Bende sevmiyorum açıkçası. Bir erkek anasından nasıl dogduysa öyle olmali. Sporla kafayı yiyen hatta sakatlık geçiren çok erkek var ben şahsen öyle erkekleri sevmiyorum. Erkek dediğinin az da olsa çıkıntılı bir göbeği olmalı
Hemen söylym nedenini vücudunuza güvenip çok fazla ego kasıyorsunuz o yüzden bu karşı tarafa itici gelebiliyor
Aynen katılıyorum güzel soylediniz👏
@gizemlileon
Teşekkür ederim
Kasları vücudu ile uyumlu erkeklere kadınlar bayılır. Aşırı şişmiş tipler sevilmez.
Kendimden biliyorum. Güzel fizikli erkeğe kolay kolay hiçbir erkek hayır diyemez.
Erkeğin kaslısı mı sevilmez? aaa kim demiş yha onu? XD herşeyin kararındası güzeldir bnim için, aşırı kaslı bööle hulk flan gibi olmadıkça sevilir kii. :D
Valla azmim ile 98 kg 79 indim kollarim omuzlarim sekil aldi iyiyim demiyprum ama guclendim en azindan insaa edicez insallah millet umurumda degil
Niye sevilmesin benim sevgilim kaslı 4 sevgilim oldu hepsi kaslı ahanda bir fotoğraf inanmıyorsan
Çaktı yani 4 ü sana 😂
@Adıeşkalibilinmekte çakmak demiyelimde çakmak farklı anlaşılır talip oldu diyelim
bir şey soracam niye kaslı erkekler Asexual olurlar şimdikide aynı
Ben öyle düşünmüyorum, bence çoğunun libidosu yüksek. Ayrıca hiç mi bir şey olmadı onlarla
@Adıeşkalibilinmekte Hayır hatta cinsellik konusundan rahatsız oluyorladı buda aynı ben merak ettim göstermesini istedim gösterdi sonra bende gösterdim tepki vermedi sadece çok güzelsin diyip öpüştü
Hımmm. Benle de sevişirmiydin? Ben çok kötüyüm şu an
@Adıeşkalibilinmekte Hayır tabiki evliyim ben evli kendine gel
Özür dilerim
@Adıeşkalibilinmekte böyle yaparak sadece küfür yersin sana söylüyeyim insanlarla konuşurken dikkatli ol
Gerçekten özür dilerim
@Adıeşkalibilinmekte sorun değil
🙏 bazen kendime yakıştıramıyorum ama bazen öyle bir libidom yüksek oluyor ki maalesef öyle şeyler yazıyorum
Sonra pişman oluyorum
@Adıeşkalibilinmekte sorun değil sen bu konuda kendine engel olmakta zorlanıyormusun yoksa keyfi olarakmı yapıyorsun
Zorlanıyorum engel olmakta. Ya aslında ben takıntı ve panik atak hatasıyım. 10 yıldır ilaç kullanıyorum. Ve yaptığım bir sürü saçma şey oluyor. Partiye kayıt olmak gibi. Sanırım önemsenmek istiyorum. Aslında burada takılmak bile benim için zulüm sonradan. Pişman oluyorum ben nelerle uğraşıyorum diye. Sanki içimde başka biri var
@Adıeşkalibilinmekte panik atağı iyi bilirim çok kötü birşeydir bundan kurtulmak için ilaç tedavisi ve psikoterapi dışında kendi çabanında büyük etkisi var mesela kendini oyalayacak şeyler bul bu libido yükselmeleri için cinsel içerikli video ve fotoğraflardan uzak dur aklına geldiğinde hemen başka şeyle uğraş ben panik atak lanetini bu şekilde yendim
Çok şanslısın. İnşallah bende yenerim
Çünkü kızlar erkekler gibi dış görünüşe önem vermiyor, kaslı erkek kasıntı geliyor, erkek kaslı olduğu için yakışıklı olduğunu sanıyor halbuki yakışıklılık güzel bir yüz ve saçla olur
Bende sporcuyum dışarıdan söylenen ulaşılamaz görülmem mesela. Gereksız bir korku oluyor kadında capkındır hovardadır izlenımı..
Sevimsiz çünkü, hoş olduğunuzu sanıyorsunuz ama aslolan doğal görünüm. Bunu gösteriş olarak kullanan çok var ama ergen ya da emb. sil kızlar dışında aklı başında biri için hoş karşılanmaz. Kadında nasıl doğallık arıyorsanız aynı şey.
Severler ama sevmediklerini iddia edrler. Enerjinde sıkıntı varsa dünyanın en yakışıklısı olsan bakmazlar
Akıllı kızlar zekaya bakar kas yığınına değil
Sevilir ya 😄 ama abartılmış olandan değil şişme kostüm gibi duruyor
Yorum yapar mısın?
Genelleme yapmayım ama çoğunluk fazla kas yığını ve bana göre göze hitap etmiyor
Kardesim sen yanlis yerlerde takiliyorsun bence. 7 den 70 e herkes bayılıyor
Kaslılar sevilir de bazıları sporla kafayı kırmış onlar sevilmiyor bence genelde
Tam tersi kas iyidir ama fazlası komik. Kassiz erkekler de ana kuzusu gibi geliyor bana ki
Bilemiyorum maymun malum ırk seviyorlar genelde tr kızlarını çok da sorgulamamak gerek
Kaslı sevilir de abartı kas itici , dev gibi pazular doğal bir görüntü değil..
Sevilmez değil bazıları kriter olarak görmez
Aşırı steroid zeka sorunlarına yol acıyor olabilir... 😗
Normal işte ama bir kere kaslı birini gördüm ama cidden çok hoş duruyordu😅😅😅
Aşırısı itici geliyor bana kadın ya da erkek fark etmeksizin…
Daha iyi diye bir şey yok. Sen nasıl olmak istiyorsan öyle ol..
Kaba çünku :) cok az kas olsa neyse de gencler abartiyor. Bazi hatunlar da seviyor o ayri.
Kadınlar böyle erkeklerle kısa süreli ilişki yaşarlar zira ellerinde tutamayacağını iyi bilirler. Başka Kadınlar ellerinden almasın diye kendileri bırakırlar
Erkeğin kaslısı günah gibidir lafta sevilmez
Çitoz değil, çiroz denir ona birader jfhfhfh
Ben zargana demeyi tercih ediyorumjcjcjfjf
İğrenç korkunç ürpertici geliyor, diyebilirim
Kendi tercihim kaslı ama şişmiş gibi durmayan vucut
Hatta kası olmaya da bilir yeterki öyle gözükmesin bulk böyle nasıl desem yağlı veya şişirilmiş gibi durmasın
ağzının tadını bilen kaslı sever. ezik büzük kızlar ise kaslılar onlara bakmayacağı için göbekli erkekleri seçer
iğrenç bence. evlendikte sonrada insan kendine bakmalı bence baya iğrenç ülkemizde %50 insan obez
@Belin35 ben zaten sporumu yapıyorum. hafif göbekle başlayıp kiloya gidiyor bu. eğer birisi sporunu yapmıyorsa zayıf olsa bile umrumda olmaz. ben sporumu yaparken karşımdaki yan gelip yatamaz.
sevilir sevilmesine de kasli erkeklerin geneli goruntuye takikdir. yaninda olan kizin da ille de sporcu olmasini ister. bu yuzden biz gobekli kizlar kasli erkek sevsek de tercih etmiyoruz
Erkek için önemli olan duruştur. Özgüvendir. Diğerleri tarafından dinlenir olmaktır.
Kas bazı erkeklerde bunları ortaya çıkarırken bazılarında çıkaramaz.
Çıkaranlar hoşumuza gider çıkarmayanlar gitmez.
basıp steroidi balon gibi gezdikleri için estetik durmuyor
Kaslı olanlar seviliyor bence ama vücudu fazla yorarsan da yaşlanma artıyor
Kasın güzel göründüğünü düşündüren nedir erkeklere bilmiyorum ama dalga geçilen o kadınların dudak dolgusuyla falan aynı hesap bu. Her şey kararında olacak, boşuna şişiriyor millet kendini.
sevilmesin bence de, hepsi bana kalsinn ahshfj
Seni gidi seni uyanığâ bak hele 😊😂
Kadınların bir çoğu sever, sevmeyi bırak cinsellik bile düşünen mahlükatlar bile var, evli olanları saymıyorum bile
Hayır citoslar daha sempatik egolu değiller ve her kızın baktığı tıp değiller bu yüzden rahat rahat citoslari severiz kaslilar çok geriyo beni
kas olacak ama fazla değil. avrupalılar gibi spor yapmadan atletik vücutlu oluyorlar ya. öyle güzel. spor yaparak şişenler çok yapay ve iğrenç
Gün boyu eğer gym de takılıyordu bir raddeden sonra toksiklesiyorlar. Ama bu herkes için geçerli değil tabii ki o yüzden fazla genel bir yargı.
Sevilmez mi?
nerden geliyo ya bu infolar hayvan kadar kasliysa rahatsiz edici bi tik da onun disi iyi gayet
Erkeğin bakimlisi efendisi kibari saygılısi makbul
Valla ben erkeğin kaslıyı bilmem ama boylu poslu endamlı seviyorum şu anda çoğu erkek leylek gibi çok zayıf
Ben öyle değilim profile baksana nasilim
kaslı erkeklerin gözü oynaşta olduğu ve egoist kibirli olduğu için
Yo ben seviyorum ama sadece cinsel duygular uyandırıyor gibiler.
Şişme mont a benzeyenler itici ama kendi vücuduna yakışan sekil çok hoş 😁
Kaslı olup keltoş tipsiz bi dayıysa tabi sevmezler
Kendilerini çok kasıyorlar açıkcası. Hiç oldukları gibi değiller ve egolular.