Neden l*n naptik size?
Annenize babaniza mi sövdük?
Naptik? : (
Annenize babaniza mi sövdük?
Naptik? : (
Basak burcu kalp ben
Basak burcu bana uzak allaha yakin olsun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
basak olarak genelde sevilmedigimiz dogru.
hayatin bir hayal dunyasindan ote gercekci tarafini ele almamizdan, genel olarak mantiksal yaklasmamizdan olabilir gibi bir cok konu var aslinda.
arti insanlara fazla deger vermemizden kaynakli kotu oluyoruz sanirim.
iyiler zor anlasilir ve genelde sevilmezler mesela caliskan insani sirketlerde seven azdir. halbuki calismaktan ote hic bir sey yapmamistir. az konustugu icin bile insanlar ondan nefret edebilir. vs gibi bir ornek dusunebilirsin.
basak olmak iyidir. bir cok basak burcu tanidim benzer yapidayiz. takilmamak lazim :)
Zamanında Mehmet Ali Erbil'in Çarkıfelek'de birinin burcunu söylerken 'Başşşak burcu' diye dalga geçmesi yüzünden heralde. İnsanın aklına gelince ciddiye alamıyor başak burcunu.
başak burcunu her insan kaldıramaz ondandır. hele ki şu insanların gereksiz egosunu yerle bir eden tipleriz. bu yüzden de çok sevenimiz olmaz. bence samimiyetsiz yalakalıktan iyidir boşver
Saglam bir aciklama
Başak burcu tam bir olgun insan burcudur. Ondaki Özellikler kimsede yoktur seyirlik değil ömürlük olsun diyenlerin aradığı insandır kendileri 😃
Cevap
6Cevap
Aslında en düzgün erkekler başak burcundan çıkar ama onları anlamak zordur o yüzden olabilir.
O anlamda bir zorluk değil. Nasıl desem başak erkekleri tuhaf gelir. Dıştan kendini beğenmiş gibi dururlar eleştirdikleri için insanları. Ama onlar aşağılama anlamında değil insanların iyiliği için söyler bunları. Soğukkanlılardır. Duygularını pek belli etmezler. Bu yüzden de insanlar da onun ne düşündüklerini pek anlayamazlar. Tuhaf gelir onlara. Mesela birinden hoşlanıyolarsa bile pek belli etmezler genelde. Ama anlayabilenler için sorun yok.
Bunlar başak burcu erkeklerinde gözlemlediğim genel özellikler :D Sevgilim de başak olduğu için alıştım ben :D
Yararım olduysa ne mutlu :D
anlamak zor değil, anlamak isteyen yok
erkek cinsi olarak hepimiz aynı kefeye konduğumuz için
biraz bencil fazla inatcı ve takıntılı fazla sahiplenen (+) ve dar bakıslı olduklarını düşünüyorum tabi genelleme yapılamaz ama bence bir çoğu öyle..
Zor ve biraz gıcıksınız o yüzden sevilmiyorsunuz sanırım :D
Ne kadar başak erkeği tanıdıysam hepsi çok gıcık :D
Menfaatçi oldukları için,
Kendini karşısındakinden zeki zannettiği için,
Konu hakkında bilgi sahibi olmadan akıl vermeye çalıştığı için,
Kendini üstün gördüğü için,
Karşısındakini rahatsız edecek kadar titiz olduğu için,
Benden uzak olsun böyleleri.
Bizzat arkadaşımdı. Çıkardım hayatımdan.
niye sevilmesin ben kendimi severim
Başak burcu erkeği ile iyi anlaşırım
Sen benimle başakmi geciyon?
Asdf
Saka biyanda basak erkeklerini kim sevmiyor be? Cok cekicisiniz :)
Hahahh sebebb?,:D
Bende teraziyim misal beni gorende kaciyo :Dd
Basak terazi gibi burclarin nesli az yaa :)) ben basak tanidum cok eylenceli oluyorlar zevk aliyorum
Tartar :D taniman lazkm biziii
Burçları say deseler başak töbe aklıma gelmez biraz silik bir burç mu acaba
Kılsınız
Kardeşim, en iyi arkadaşım, dedem, yengem başak. Kitabınızı yazarım anlattırma şimdi 😂😂
Dürüst oldukları için
Zeki olurlar ben severim
Tanımıyorum ki
Başak kızı çok tanıdım erkegini tanimadim
Basaktr git. s
Bende basagim sen sevilmiosn mayk :(
bende başağım sanırım çekemiyolar bizi :d
inanmam burçlara.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar