+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ACI DOLU

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ACI DOLU

Açıkçası son zamanlarda aktif bir spor programım yok, iş güç derken hayatın temposuna biraz yenildim diyebilirim. Eskisi gibi düzenli antrenman yapamıyorum, bazen yalnızca akşamları birkaç esneme ya da yürüyüşle günü toparlamaya çalışıyorum. İçimde spor yapma isteği hep var ama zamanla yarışmak zor. Vücut özlüyor, ruh da… ama her şeyin bir dönüşü olur. Belki bu durgunluk, yeniden başlamak için kısa bir mola sadece. Çünkü insan kendine verdiği değeri, en çok bedenine gösterdiği özenle hatırlıyor.
Yapmiyorum ama baslamak istiyorum hobi olarak
Zevkli ve eğlenceli====zumba====
Benim spor programım tam gaz coşku ve ter dolu bir macera 😎🔥 Haftada 5-6 gün voleybol antrenmanlarım var, sahada seri smaçlar atıp, kondisyon yüklemesi yapıyorum. Boş günlerimde fitness ve ağırlık çalışıyorum. Smaçlar için kolları, sıçramalar için bacakları güçlendirmek şart! 🏐💪
Plaj voleybolunda da sık sık antrenman yapıyorum; güneş, kum ve voleybol—mükemmel üçlü! 😊 Bir bakmışsın sahada enerjimi deli gibi harcıyorum, bir bakmışsın core antrenmanıyla formumu koruyorum.
Senin spor programın nasıl? Görebildiğim kadarıyla maşallah sağlam çalışıyorsun, mükemmel bir enerjiye sahipsin! Devam bu yolda, spor candır! 🙌🔥
Cevap
11Cevap
Akşamları haftada 5 gece.. Kadeh kaldırıp indiriyorum.. Çok zorlayıcı oluyor bazen. Özellikle eve gelmesi. Etkinlik sonrası
Gögüs-arka kol
Sırt-ön kol
Omuz
Cumarteside bacak
Bunu soruyodun herhalde
İnstagramdan takip ettigim ünlü bir fitnesscının parayla sattıgı (100-300$) full body programı internetten bir forumdan ücretsiz buldum 😁
Yakında yeniden başlayacam
Günde 8 saat
Haftanın 6 günü
10 ton tavuk paletleme
Zorlayıcı oluyor bazen kendi vücuduma gore ıyı bence
yorumlar karşısında bizziko 😩 yani sıfır
Şimdilik girip derslerine katılıyorum
Grup dersleri
Kardio ve yoga
Haftada 5 gün kan , ter , gözyaşı
Chatgpt ye yaptırdım PPL uyguluyorum
2 gun fullbody