Spor Spor ile aranız nasıl? VolrathTheFallen Takip Et Guru Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bir süredir gelemiyordum gene başladım kolum çok ağrıyor bu arada 😂 Spor ile aranız nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,3b cevap paylaştı. Spor severim ben 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Genelde her gün yaparım, en kötü ihtimalle en az haftada 4-5 kez kesin. 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl İyimis devam Yorumla
Hello-o_o-o Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Biraz dans hopla zıpla cardio benzeri hareketler sağa sola yana öne arkaya hop bitti.😀 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yoga ve pilates cok severm 0 2 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Onlarda seni seviyorum mu Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Umarm Yorumla
konuşkızlavi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl 6 yıllık profesyonel sporcuyum ve antrenörüm artık spor salonu görmek istemiyorum çok sıkıldım 0 5 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Hmmm ee tabi artık hobi degıl iş olmuş senin Yorumla konuşkızlavi +1 yıl evet baya sıktı beni artık fitness aletlerini görünce bile midem bulanıyor artık götü göbeği salasım var😂😂😂😂😂 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Hahaha gel pizza ısmarlayım 😂 Yorumla konuşkızlavi +1 yıl olur vala hayır demem Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Anlaştık Yorumla
Yadelina Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Çok da iyi değil 0 2 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Bence biraz zaman ayır Yorumla Yadelina +1 yıl Sağolsun okul yürüyüşümüzü eksik etmiyor baya yürüyoruz buda spor sayılır Yorumla
sinemislal Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Fitness severim 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl oda senı sever mı Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bi aram yok sopr yapmiyom 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Yapmalısın Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Benide gotursene spora 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Gel Yorumla
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Geçmiş olsun ama. Aram eskisi pek yok 0 2 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Sagolasın yapmak lazım en azından form tutmak gerek Yorumla Yokgibihersey +1 yıl Aynn Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Spor konusunda 665 cevap paylaştı. 4 aydır düzenli olarak yapıyorum 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Devam Yorumla
voyager_2001 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl fotbollan aram iyidir 0 1 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Oynarım idaa falan 😂 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Spor konusunda 332 cevap paylaştı. Yürüyüş ve bisiklet dışında hiç aram yok 0 0 Yorumla
mutsuz_eşek Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sporla aram hiç iyi değildir efendim. 0 0 Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Spor konusunda 584 cevap paylaştı. Hiç sevmem 🥸 0 5 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Farkındayım zaten bütün gün gri eşofman çekip yatıyorsun Yorumla Liliann_ +1 yıl İşimiz o 🤓 Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Aman artıst Yorumla Liliann_ +1 yıl Kes ln sümük Yorumla VolrathTheFallen +1 yıl Sana şiddet uygularım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Spor severim ben
Genelde her gün yaparım, en kötü ihtimalle en az haftada 4-5 kez kesin.
İyimis devam
Biraz dans hopla zıpla cardio benzeri hareketler sağa sola yana öne arkaya hop bitti.😀
Yoga ve pilates cok severm
Onlarda seni seviyorum mu
Umarm
6 yıllık profesyonel sporcuyum ve antrenörüm artık spor salonu görmek istemiyorum çok sıkıldım
Hmmm ee tabi artık hobi degıl iş olmuş senin
evet baya sıktı beni artık fitness aletlerini görünce bile midem bulanıyor artık götü göbeği salasım var😂😂😂😂😂
Hahaha gel pizza ısmarlayım 😂
olur vala hayır demem
Anlaştık
Çok da iyi değil
Bence biraz zaman ayır
Sağolsun okul yürüyüşümüzü eksik etmiyor baya yürüyoruz buda spor sayılır
Fitness severim
oda senı sever mı
Bi aram yok sopr yapmiyom
Yapmalısın
Benide gotursene spora
Gel