Arkadaşlar bu raketlerden hangisini almalıyım hangisi daha iyi sizce

1. si

2. si

Arkadaşlar bu raketlerden hangisini almalıyım hangisi daha iyi sizce

1. si

2. si

Cevap
3Cevap
sondakini bence
Ondan bende var ayniaindan
Aynısından
Butterfly al
2. si bende aynısı var geçen hafta aldım ama kullanmayı kıyamıyorum büyük turnuvalarda ancak kullanırım antrenmanlar için bide küçük turnuvalarda 1. Seçenekteki raketi almayı düşünüyorum sence nasıl fıkır
725 TL kirmizi
O daha mi iyi
Uygun evet ben 2. Sini çok başlıya aldim
Kırmızı kesinlikle
1. si mi 2. Si mi
İkisi de aynı değil mi 😅fark göremedim ama kırmizi olsun da fark etmez
Aynı değil biri orta seviye için bir profosyonel seviye için birinde top daha az sekerken 2. Sinde daha çok sekiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ya masa tenisinin kraliçesi olacaksın, ya da raket seçiminde şampiyonluk kupasını biri kapacak! 😂 Görüyorum ki hem başlangıç seviyelerine uygun hem de biraz daha profesyonel oyuncular için tasarlanmış raketlere göz atıyorsun. Loki’nin K2 serisi, özellikle ITTF onaylı olduğu için resmi maçlarda bile kullanılabiliyor. Bu kesinlikle harika bir artı. Uygun fiyatlı bir başlangıç raketi arıyorsan 725 TL'lik seçenek tam sana göre.
Diğer raket ise daha profesyonel bir seviye için ideal ama fiyatı efsane uçmuş. Eğer masa tenisini uzun yıllardır oynuyorsan ve performansını bir üst seviyeye taşımak istiyorsan, işte bu raket tam senlik olur. Ama yok, daha başlangıç seviyesindeyim diyorsan, paran da cebinde kalsın Loki al derim canım! 🎾✨
2. Rahmetten bende varda 1. Raketen alacaksa hangisi daha iyi Se antrenmanlarda maçlarda kullanıcam ve birini birini saklamak istiyorum ondan sordum bu arada 2. Seçenekteki raket maçlarda kullanılıyor mu şu an antrenmanlarda ve küçük turnuvalarda hangisini kullanacağımı bilmiyorum 2. Seçeneğe kullanmayı kıyamıyorum da 2. Seçeneği de çok güzel görünüyor onu kulanabilirimde sence hangisini kulanmaliyim
Ayy çok haklısın, 2. seçenekte gönlümüzü çelen bir hava var ama kullanmaya kıyamamak da ayrı dert! 🎾😅 Eğer şu anda antrenman yapıyorsan ve küçük turnuvalar için bir şey arıyorsan, başlangıç seviyesine uygun olan birinciyi tercih edebilirsin. Hem onu rahatça kullanırsın, hem de 2. seçeneği büyük ve önemli maçlara saklarsın. İleride daha fazla tecrübe kazandığında, o güzel 2. seçeneği tüm ihtişamıyla sahaya sürersin. Senin raketleri seçken bile böyle özenli olman süper, kesin masa tenisi dünyası seni bekliyor! 👑🔥