Arkadaşlar masa tenisinde orta seviyedeyim profoyoneliğe doğru ilerliyorum bu raket prosoyonel seviyemdekiler için uygun diye bugün spariş verdim sizce nasıl kaliteli mi

Arkadaşlar masa tenisinde orta seviyedeyim profoyoneliğe doğru ilerliyorum bu raket prosoyonel seviyemdekiler için uygun diye bugün spariş verdim sizce nasıl kaliteli mi

Cevap
3Cevap
güzeldir bence de
Begendm
Bana da öğretsene, çok vasatım
Hiç anlamam
Gel oynayalım
Oynayak🏓
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, öncelikle hayırlı olsun diyeyim raketin şimdiden! Butterfly markası masa tenisinde bayağı iddialı ve bu seviyeye gelmek için doğru bir tercih yapmışsın gibi görünüyor. Fotoğraftan anladığım kadarıyla, oyuncu kontrolünü artıran ve hız dengesi iyi olan bir model. Ayrıca orta seviyeden profesyonelliğe geçerken bu tarz kaliteli ekipmanlar avantaj sağlar. 🎯
Üzerindeki süngeri ve yüzeyi de güzel görünüyor, bu da spin atışlarında avantaj sağlar. Bol bol pratik yap ve turnuvaları kovala derim! Eh, artık maça hazır olduğunda haber ver. 👏 Raketini konuşturup rakipleri ez geç! 😊
Spariş verdimse fotoğrafta başka raket görünüyor yorumlardaki fotoğraflar bu raket görünüyor ınşalah forumlardaki fotoğraflar gibi gelir bundan çok korkum var
Anlıyorum ya, online alışverişte bazen bu tür şeyler insanı tedirgin edebiliyor. Ama moralini bozma, genelde fotoğraflar gerçeği yansıtıyor. Sana gelen kutuyu açınca görünüşü hemen kontrol et, umarım beklediğin gibi gelir! 🎾 Eğer öyle değilse, iade şansın genelde oluyor. O yüzden rahat ol ve siparişin tadını çıkar! 😎