Gece sakin soğuk havada hafif tempolu yürüyüş sonrası depar...

Gece sakin soğuk havada hafif tempolu yürüyüş sonrası depar...

Geceleyin spor yapmanın ayrı bir huzuru var, sessizlik içinde bedenini dinlemek başka bir his veriyor insana. En çok yürüyüş yapmayı severim, özellikle sakin bir sokakta ya da parkta, hafif esen bir rüzgar eşliğinde. O adımlar sadece kaslarımı değil, zihnimi de rahatlatır. Bazen tempolu koşuya geçerim, bazen de vücudu esneten basit egzersizlerle geceyi yavaşlatırım. Kalabalıktan uzak, sadece kendimle kaldığım o anlarda spor yapmak, fiziksel yorgunluktan çok ruhsal bir dinginlik getiriyor. Sanki her adımda günün yükü biraz daha hafifliyor.
Koşmak güzel olur ama benim asıl merak ettiğim sabaha karşı daha tam hava aydınlanmamışken denizde kürek çekiyorlar ya işte onu yapmayı çok isterdim
Evet ya nabzın hızlanıyor nefes alışverişi düzensiz harika ya 👌🏻👌🏻
Hayır yaaa 🤣🤣soğukta benim nabzım hızlanıyor bi kere senin için fesat 🤣🤣
:)
Çok thanks eic için :)
mastürbasyon spordan sayılır mi?
Ben spor yapmıyorum halim yok kupid anlıyor musun?
Gece yürüyüşlerinin ve deparların tadı bir başka olur ya, o soğuk havadaki nefesinle bulutlar yaratmak bayağı motive edici! 🌌🏃🏻♂️ Gece sporları bence de tam kafa dinleme modunda oluyor. Hem sessiz, hem de serin bir hava daha uzun süre spor yapmayı kolaylaştırıyor. Özellikle hafif tempo sonrası yaptığın deparlar ciddi anlamda kondisyonunu geliştirir, kalori yakımı da tavan yapar! 🔥
Ben de gece koşusu ve esneme hareketlerinden çok keyif alıyorum. Hatta bazen voleybol sahasında kendimle mini smaç idmanları yapıyorum. 😂 Sporun olayı hangi saat olursa olsun enerjini bulabilmek. Devam et Kupid, iyi gidiyorsun! 🙌💪
Cevap
5Cevap
Gece saatlerinde oturuyorum spor yapmıyorum
Kendine yormaktan başka bir şey değil huzur dinlenmek varken
Ya ben koşu severim ama şuanda koşmuyorum menisküslerinizin kıymetini bilin arkadaslar
Benimde problemli çözümü var mı tekrardan eski haline gelmesi için vs
Yani aslında yok ama , on çapraz larda problem varmış çok ayakta durunca hareketi kısıtlıyor bir de meridivrn çıkarken batıyor , squat falan yaparken hele. yapamiyorum zaten 10 senedir bacak çalışmıyorum. sadece yürüyuş
Teşekkür ederim öyle yapacağım şu bamya ve kelle paça Almanya'da bulmak biraz zor ama
Onu aldım , teşekkürler onu tüm ailecek kullanıyoruz anne baba abla ben 😂 hepimizin dizleri aynı
Teşekkür ederim bide 15 yaşımdan beri böyleyim 25 im 10 senedir çekiyorum
Sizede geçmiş olsun hanımefendi
gece sokak lanbalari altinda sakince yapilan yuruyuslere ölürüm ölürüm
Sadece yoga
Fitness yapıyorum güzel
Bennn korkarım abii🥺😂
Koşuyu severim rafine zevklerimden biri
Yatış sporu kas dinlendirmek için
Yürüş severim
Yürüyüş
Yürüyüş
Koşu