Spor Hangi sporu yapmaktan veya izlemekten hoşlanırsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Vay be ilk defa erkekler futbol demedi Güncellemeler+1 yıl Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Hangi sporu yapmaktan veya izlemekten hoşlanırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Fitness tabi ki de 0 0 Yorumla
Gorkem0322 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Futbolu çok severim, önceden kombinem vardı maçlara da giderdim. Tabi bazı olaylardan sonra şehir değişikliği sebebiyle futbol sevdamıza televizyondan izleyerek devam ediyoruz. Gerçi şimdi ligler de kapandı tatile girdi sjs 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl sırıkla atlama var onu izlemeyi seviyorum, fiyuu uçuyo insanlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Tenis antrenörüyüm futbol ve tenis oynamaktan ve izlemekten keyif alırım, tenis için izlemek pek keyifli sayılmaz ama oynamak çok keyifli 0 0 Yorumla
BlaChu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl voleybol oynamayı ve izlemeyi severim futbol maçlarını izlemeyi de severim 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yüzmeyi ve vücut geliştirmeyi çok severim 0 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Şöyle tenis yapan kız vardı da biz mi izlemedik 0 0 Yorumla
Hdjsmsvsusn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Buz pateni izlemesini severim 0 8 Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl buz hokeyi mi Yorumla Hdjsmsvsusn +1 yıl @İstanbulBeyefenddisi hayır buz pateni Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl o izleniyor mu ya Yorumla Hdjsmsvsusn +1 yıl @İstanbulBeyefenddisi Evet severek izliyorum Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl nereden izlenir öneri var mi Yorumla Hdjsmsvsusn +1 yıl @İstanbulBeyefenddisi youtubeden Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl asıli Yorumla İstanbulBeyefenddisi +1 yıl sağol* Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Spor konusunda 407 cevap paylaştı. Voleybol 0 0 Yorumla
Melisaöztürk2450 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Esneme jimnastik 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende çok seviyorum izlemeyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Fitness tabi ki de
Futbolu çok severim, önceden kombinem vardı maçlara da giderdim. Tabi bazı olaylardan sonra şehir değişikliği sebebiyle futbol sevdamıza televizyondan izleyerek devam ediyoruz. Gerçi şimdi ligler de kapandı tatile girdi sjs
sırıkla atlama var onu izlemeyi seviyorum, fiyuu uçuyo insanlar
🤣🤣
Tenis antrenörüyüm futbol ve tenis oynamaktan ve izlemekten keyif alırım, tenis için izlemek pek keyifli sayılmaz ama oynamak çok keyifli
voleybol oynamayı ve izlemeyi severim futbol maçlarını izlemeyi de severim
Yüzmeyi ve vücut geliştirmeyi çok severim
Agirlik çalışıyorum
Tenis, hentbol ve güç sporları.
Şöyle tenis yapan kız vardı da biz mi izlemedik
Buz pateni izlemesini severim
buz hokeyi mi
@İstanbulBeyefenddisi hayır buz pateni
o izleniyor mu ya
@İstanbulBeyefenddisi Evet severek izliyorum
nereden izlenir öneri var mi
@İstanbulBeyefenddisi youtubeden