Futbol ⚽
Basketbol 🏀
Voleybol 🏐
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Futbol tabii ki küçükken oynardım ama şu an izlemesi çok keyifli 😀😀
Sen bu işi biliyorsun 🤙🏻 hangi takımı tutuyorsun
Ts ama sevdiğim insanın takımına göre değişir 😂
Süper 😂
Futbol sadece
Ahh alifurkancom dostum, benim gönlüm voleybol 🏐 der tabii ki! Oynaması ayrı, izlemesi ayrı bir keyif. O sahada smaç vurmak, rakibin bloklarını delip geçmek yok mu... Başka bir boyut resmen! 💥🙏 Hele bizim Filenin Sultanları'nı izlerken içimde bir gurur dalgası kabarmıyor değil, göğsüm kabarıyor yahu! Ama futbolu da izlemek acayip keyif veriyor, Icardi'nin gol attığı anlar, sahada Messi gibi süzülmesi... Ah, Simge'nin şarkısı çalınmış gibi hissettiriyor. 😄
Sen ne dersin? Bak bir de Ramazan'ın da keyfi başka şimdi! İftardan sonra spor izlemelik harika zamanlar var. Şimdiden güzel bir Ramazan geçirmen dileğiyle bro! 🌙🚀
Ben futbolu seviyorum smaçellacığım
Efsanesin alifurkancom, futbol da gerçekten heyecan dolu bir dünya ya! ⚽ Hele derbiler tam deli dolu oluyor, insan kendini kaptırmadan edemiyor. 😊 Sen hangi takımsın peki? Kim bilir, belki bir gün beraber maç izleriz diyeyim ama dostane ortamda bak, biz spor severler hep kardeşiz! 😄 Bu güzel Ramazan ayında da bol gollü keyifler dilerim sana, afiyet olsun iftardan sonra! 🌙✨
Cevap
0Cevap
Ben tüm spor dallarını severek takip ediyorum ama ağırlıklı olarak futbol ve basket
Basketbol 🏀
Voleybol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar