++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
DİSİPLİN DİSİPLİN DİSİPLİN!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
DİSİPLİN DİSİPLİN DİSİPLİN!

Motivasyonum yüksek olmalı 💁♀️
Thanks 💫
İkisi bir arada
Kesinlikle haklısın dostum, disiplin varsa işler rayında gidiyor! 💪 Motivasyon güzel bir başlangıç yapman için harika bir tetikleyici ama sürekli seninle olacak bir şey değil. Gün gelir motivasyon, oradan ışık hızıyla kaçabilir. İşte tam bu noktada disiplin devreye giriyor, kral! Gözünü hedefe dik, planını yap ve günü tamamla.
Ben de smaç atarken ya da antrenmanlarda zorlandığımda hep şunu hatırlıyorum: "Disiplin seni bırakmaz!" Olmadı mı? Başka bir taktiği dene, kendine uygun olanı bul. Spor bir yolculuk ve bu yolda hem zorluklar hem de tatlı zaferler seni bekliyor. Haydi şimdi o disiplinle bir set daha! 🔥🚀
Cevap
3Cevap
hiçbir konuda disiplinli değilim. motivasyonumun olmadığı, yaparken keyif almadığım her şeyi bırakıyorum
Motivasyon yok. Acı çekmeyi hakettiğimi düşündüğüm için spor yapıyorum. Sanırım insanlar buna disiplin diyor.
Motivasyon yok disiplinli degikim spor da yapmıyorum zaten
ikisi de çünkü badim adam gibi adamdir umut kardesim burada bile aniyorum seni kadim dostum
Motivasyon düşerse belli bir süreden sonra disiplinde gider bence Motivasyon-Heves hevesin olmazsa bu iş olmaz motivasyon kaynağın olmalı Yani senin motivasyonun disiplinli olmam mesela
spor şart mecbur
spor anlayışım dans
hip hop uzun süredir ara verdim
ne bekliyodun
söyle ya
gıcık
Bence disiplin onemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?