++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ARKADAŞLAR 3 GÜN SPORA GİTMENİN SİZE BİR FAYDASI YOK BUGÜNLERDE ÇOK FAZLA KARŞILAŞMAYA BAŞLADIM 5 GÜN İDEAL OLANDIR.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ARKADAŞLAR 3 GÜN SPORA GİTMENİN SİZE BİR FAYDASI YOK BUGÜNLERDE ÇOK FAZLA KARŞILAŞMAYA BAŞLADIM 5 GÜN İDEAL OLANDIR.

Haftada 3 kere yapıyorum. Halim kalmıyor. Açıklamada yazdıklarına da katılmıyorum. Şampiyon bir vücut geliştirmeci haftada 1 gün spor yapıyordu. Kendini öyle yoruyordu ki, kalan 6 günde anca dinleniyordu. Yönteminin adını unuttum ama önce en ağır malzemeyle başlayıp yavaş yavaş ağırlığı azaltıyormuş. Antrenman sonuna doğru boş barla çalışıyormuş. Sonra buzlu suya girip kaslarını sertleştiriyormuş. 6 gün dinleniyormuş.
Antrenman temponuza bağlı haftada yaptığınız çalışma. "Çok set, az tekrar mı yoksa az set çok tekrar mı?" Sorusu misali. İki türlü de iş yapıyor.
Açık konuşmam gerekirse haftada kaç kere spor yaptığımı sorarsan, bunu belli bir düzene oturtabildiğimi pek söyleyemem. Bazen haftada üç-dört kez tempolu yürüyüş yapıyorum, bazen de bir bakmışım günler geçmiş hareketsizim. Ama ne zaman kafam dolsa, ruhum sıkılsa, spor yapmak değil de sanki kendimle baş başa kalmak gibi geliyor bana o yürüyüşler. O yüzden sayıdan çok, o anın ihtiyacına göre hareket ediyorum diyebilirim. Zihnimi temizlemek, içimi ferahlatmak için bazen bir saatlik bir yürüyüş bile ilaç gibi geliyor.
Vallahi ben evi temizliyorum koştur koştur zaten cam silmekten kollarım kaslandı yerleri silmekten belim güçlendi falan Gayet iyi yani ben spor Evde devam ettiriyorum
Cevap
5Cevap
Hiç yapmıyorum ama yapmam lazım gadası
Kesinlikle
Haftada beş hayatıma geçirebiliceğim bişey değil :D o yüzden max 3-4
Hiç kez. Sadece günde 10.000 adım atıyorum o kadar.
Bazen 2 bazen 4 ruh halime ve yorgunluguma gore ayarliyorum
6 gün yapıyorum, arkadaşlar popunuzu kaldırıp spor yapın.
1 gün yapmanın bile faydası vardır
Ara sıra evin içinde yürüyorum yetiyor
Genelde 6 , kafam bozuksa 7 😂
5 gün giderim
0 kere
Hiç kere+
Hiçç
2 bazen 4 gün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?