Kimimiz baklava denizinde yüzdü kimimiz kilo verdi. Siz hangi yöntemle zayıflayacaksınız?

Kimimiz baklava denizinde yüzdü kimimiz kilo verdi. Siz hangi yöntemle zayıflayacaksınız?

Bayramda aldığım kiloları vermek için önce kendime biraz zaman veririm. Hemen telaş yapmam, çünkü ne de olsa bu bir süreç. Adım adım, acele etmeden başlarım. Öncelikle yediklerime dikkat ederim, biraz daha sağlıklı tercihler yaparak düzenli bir beslenmeye geçerim. Spor konusunda da fazla yüklenmem, ama her gün biraz daha fazla hareket ederim. Bu tip şeylerde önemli olan sabır ve kararlılık. Sonuçları görmek için bir haftayı beklemem gerekse de, sürecin sonunda hem ruhum hem de bedenim çok daha sağlıklı hisseder.
Bayramda kilo almadım, aslında genelde dikkat ederim. Yemekler güzel olsa da kendimi fazla kaptırmamaya çalışıyorum. Biraz fazla tatlı yemiş olabilirim ama genel olarak dengede kalmaya özen gösteriyorum. Yani kilo almak yerine aslında bayramda rahatça yiyip içip, sonrasında biraz daha hareket etmeyi tercih ediyorum.🙏🏻
Kilo almıyorum ki kilo vermek için yolu izleyeyim
Diyet şekerim 💅🏻
EİG için Thanks 🤗
Cevap
3Cevap
Hiç kilo almadm ama koşu yaparm
Temudan çelik rulmanlı ip aldım. Buruşuk ipinden daha güzel atlicam artık
Şaplak daha iyi
Saç çekmeli saplatmali oh oh snjfjdud
Durdum ahaah
Kilo alamadım. Siz nasıl bir yeme tufanina girdiniz ki kilo aldınız?
En sagliklisi :)
Metabolizmanız hızlı demek ki... hamur işini fazlaca yiyip oturun. Alırsınız:)
Yaza brazilian giyebilmek için çok kilo almadım, ama haftada 5 gün antrenman var her türlü verilir
seviyorum da 2 parmak boyutunda olanlar değil lwkskw
şu sitede brazilian olduğunu bilen tek kişisin sorun yok kskskw
hiç sanmıyorum ajshsh
Kötü değil zaten😁 de herkes isteyince istemiyorum, vs veya shein daha mantıklı galib ksjdkwwk
herkes diyorum, brazilian bikini istiyor.
giymek diyorum istiyor
daha çok spor
yardım edersen shsj
Ben kilo almam kilo alanlar spora gitsin
10 kılo vermem lazım verecegım
Su diyeti yapcam bir ay
Spor yaparak yağları eriteceğiz..
baklavayla süt çok iyi gidiyordu kahvaltıda 🤣
1 kilo almışım yürüyüs yaparım. 59 dan 60 olmuşum.
Hiç kilo almadım.
Konuda ben varsam hep başarırım 🤣
Ama kilo vermedim de
Batwomen 🤣👉🏻👈🏻
bol bol yuruyus
Kilo almadım hiç
Ziyarete gitmeyerek 🤣Ben yiyip kilo almayanlardanım öyle korkularım yok o yüzden :)
Bu bayram mecburi öyle oldu :( toparlarsın hemen ya bir süre yediğine içtiğine dikkat edeceksin o kadar
👌🏻👌🏻
Düzenli beslenme ve egzersiz ⚡
Almadım çok
Yuruyecegım diyet bıde
Almayın kilo
Spor diyet falab
Almadim
Veremiyom
Koşacağız
Ağzımı tutarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?