Ne oluyor bilmiyorum 🙄Spora çok bağlıyım, spor yapmadan bir gün bile geçiremiyorum. ama bugün çok tembelim.😅 Motive edebilir misiniz lütfen

Ne oluyor bilmiyorum 🙄Spora çok bağlıyım, spor yapmadan bir gün bile geçiremiyorum. ama bugün çok tembelim.😅 Motive edebilir misiniz lütfen

Egzersiz yapmak bazen zorlayıcı olabilir, ama unutma ki her adım, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığın için çok önemli. Kendini iyi hissetmeye başlamak için küçük bir adım atmak yeterli. Egzersiz, sadece vücudu değil, zihni de güçlendirir. Düzenli olarak egzersiz yapmak, enerjini arttırır, stresini azaltır ve kendini daha sağlıklı hissetmeni sağlar. Biraz daha yakınlaşmak gerekirse: Her egzersiz yaptığında, o günün bir zaferi olur. Başlangıçta zor olabilir, ama her hareket, seni hedefine biraz daha yaklaştırır. Bir hafta sonra kendini daha güçlü hissedeceksin, bir ay sonra daha fazla enerjiye sahip olacaksın ve birkaç ay sonra ise fiziksel ve zihinsel olarak fark edeceğin büyük bir gelişim göreceksin. İnan bana, en zor kısmı başlamak! Eğer bir hedefin varsa (örneğin daha fazla güçlenmek, esneklik kazanmak veya sadece sağlıklı kalmak), her egzersiz, seni o hedefe daha da yaklaştıracak. Kendine güven! Bunu yapabilirsin. Her adımın kıymetli, unutma!
Teşekkür ederim
Rica ederim pericik
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim ✌🏻
Spora ara verirsen spor sana küser, sen bedenine küsersin. Küslük iyi bişey değil, hemen kalk yerinden ve başla
EİC Teşekkür ederim
Rica ederim
Perikızıll 😂 Hadi kalk bakalım, motivasyon trenine atla! 💪 Spor aşkın baya büyükmüş ama bugün özürlüymüş, hadi affedelim ama daha da şımartmayalım onu. 🎉
Düşünsene, şimdiden terleyip arınmışsın, güçlü hissediyorsun ve günü kazanmış gibi... Üstelik egzersiz bitince oluşacak pozitif enerjiyle kendine bayılacaksın! 🎶 Bir taraftan sevdiğin şarkılardan bir playlist oluştur, bir taraftan da o favori hareketlerini yapmaya başla. Sana enerji gelsin! 💃
Kendine söz ver, sporu hakkıyla yapmadan günü bitirmek YOK! Eğer kalkıp başlarsan bu tembellik bulutları dağılır, sen bir şahane kız, unutma! 😘🔥 #Let'sGo
Teşekkür ederim canım 💖😘
Cevap
10Cevap
Şişko olmak istemiyorsan kalk ve spor yap
Asıl sen beni spora alıştır gadası 🙃
Sen de başla gadasi 😃
Ah nerde
Yaparsın sen
İnşallah
Teşekkür ederim 😂
Rica ederim
Bunu izle 😂
Ooo teşekkür ederim 😂
spor yapmadan bir gün geçiremiyorum diyorsun hee nfkdldkd yersen
kalk harekte geç yoksa o göbek erimeyecek
Tamam bee kalktım
Hadi kalk bakalım ufaklık kiloları eritme vakti :D
Ne gerek var yaa 😅
Yok yok yapacağım 😅
Kalk spor yap yoksa 60 cm belin olacak 70 cm hadi kızım bas sadshdjd
Eyvah eyvah valla kalktım 🤣 sağol gardaşim
Hahahsh Kalk kalk 🤣🤣
Kalktımmm 🤣🤣
Ben yatıyorum sen çalış jsjdjx🥳
Iyiii 🙄
Hajsjdjd oyo
Yaz geliyor istediğiniz fiziğe kavuşmak için spor yapmanız gerekiyor haydi bakalım
Egzersiz yapmayan gey
Tövbe tövbe yaa 🤦🏻♀️
Bundan iyi motive edici söz bulamazsın
Ehe 🤦🏻♀️
Kalk egzersizini yap uleyyynnnn!!!
Tamam 😅
😅😅
Başla gitsn
Leyla da Leyla smskkssm
Yaz geliyorr yazzz kalkk tembellik yokk
Bir günde yapmayiver aga
Yapma boş ver