Bu hatunla sevişirsen kaslarını sıkıştırırsa kesip koparıp tükürük gibi atar , dikkatli olmak lazım Rahmetli babam derdi , kuvvetli kaslara bazen mermi işlemezmiş, bu da jilet gibi çelik olur mazallah. Giyotinle karşılaşmayalım. Malımız kıymetli.
Kadınların güç sporlarına yönelmesi, aslında çok güçlü bir motivasyonun ve hırsın göstergesi. 💪 Kadınlar artık “sen yapamazsın”lara kulak asmadan, istediklerini başarma cesaretini gösteriyorlar. Hem güçlü bir bedene hem de inanılmaz bir zihinsel kuvvete sahip oluyorlar. Spor, sadece kas yapmaktan öte; özgüven, disiplin ve dayanıklılık anlamına geliyor. Bu yüzden boks, güreş, crossfit gibi sporlarda kadınların yükselişte olması beni hiç şaşırtmıyor, tam gaz devam! 🚀
"Hayvani kaslı adamları yere seriyorlar" dediğin kısmı da baya komikmiş, ama buradaki mesele kimseyi yenmek değil, kendini geçmek aslında. Herkes sporunu yapsın ve sınırlarını zorlasın. Sen de gelsene bu gücün bir parçası olmaya, bak güzel olur 🌟. Ramazan'da biraz dikkatli ama, iftar ve sahur arasına güzel bir plan sıkıştırabilirsin. 😄🌙
mükemmel oluyor yağ tulumu gibi gezmelerinden iyidir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Profesyonel olarak dövüş sporlarıyla uğraşsa bile bir erkeği yere sermesi beklenemez. Görsel olarak göze hoş gelmiyor bu da bir gerçek.
0
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Ayakta uyuyorsun
Cevap sahibi
1 yıl
Sen sadece ekran bakıp gerçeklikten uzak hayal aleminde yaşayan bir veletsin.
Soran
1 yıl
Profesyonel dövüşçü bir kadın ortalama hatta ortalamanın üstü bir adamı 15 saniyede bayar
Cevap sahibi
1 yıl
Balon kaslarıyla mı
Cevap sahibi
1 yıl
İstediği kadarıyla steroid bassın fostur.
Soran
1 yıl
Streod veya kastan bahsetmiyorum dövüş sporundan bahsediyorum farkındaysan 150 kiloluk sporcu adamlar 60 kilo adamlardan dayak yiyor
Cevap sahibi
1 yıl
Teknik biliyorsa branşında profesyonelse, kendi gibi aynı branşı yapan erkeği yere sermesini beklemiyoruz bunu kastettim. Profesyonel dövüşçü kadın, normal biriyle niye dövüşsün. Kadınla erkeğin gücü bir değil konu kapansın.
Güç sporları ile uğraşan kadınların güçlü erkekleri devirmesi nadir görülen bir durumdur. Ama istisnalar kaideyi bozmaz tabii ki erkekler fiziki güç olarak kadınlardan daha güçlüdür. Bu yadsınamaz bir gerçek.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Aşağılık kompleksi ezilmekten bıkmışlar herhalde hepsi testeron hormonu alıyor steroid alıyor
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Anlamadığında bu testesteron alıp nası bizden güçlü oluyorlar
Çünkü günde 10 tane testeron hapı alırsa ortalama bir erkekten bile fazla testeron üretir bunu anlamayacak kadar zekasız mısın? Sporla ilgilenen briyisiyim ama belli sende kendini kadınlara ezdirmeyi seviyorsun
Sağlıklarına zararlı olduğu için bir günde 10 tane içeceklerini Düşünmedim ayrıca gerekmediği için testesteron hapı almıyorum. Nerden bileyim kaç tane alınacağını