Bu kızların derdi ne?

Bir işe girdim. Bu işte iki haftalık bı eğitim aldım. Bu süre zarfında ordaki insanlara çok naziktim ve konuşmaya tanışmaya çalıştım. Bı sure sonra ilk konustugum kız beni aniden bırakıp başka bir kızla samimi oldu birden. Bir diğer kız da ben hariç herkese günaydın demeler sonra başkası adına ondan sigara istemişim diye alindi. Konuşmayı kesti benimle. Öncesinde de zaten ben yokken video çekiyor çalışanlarla vs vs bunlar eğitimden çıkınca beni direkt arka masalarda tek bıraktılar. Bir kız hariç. Zaten onu da disladilar. Üstelik bana sürekli yok gözün güzel yok boyun güzel yok bacağım güzel deyip deyip durup arkamdan çok alıngan ( konuşmadım onlarla doğru düzgün bile neymiş masadan kalkarken bı haber verseydin demişim) en son olayın bneimle ilgisi olmamasına rağmen benim üstüme yürüyüp diğer çalışanları üstüme saldılar ve kavga ettirmeye çalıştılar ben sakın kaldım. Ben bunların derdini anlamiyorum cidden. Ben hani cidden çok konuşmayan arada konuşan dedikodu bilmeyen kendi halinde bi kızım yani

Bu kızların derdi ne?