Sevgilisi varken adam başka bir şeyle falan ilgilenirken. Aralıklı bana bakıp duruyorlar. Her ortamda başıma geliyor. Hoşuma gitmiyor böyle şeyler o yüzden hiç yüz vermiyorum bakmıyor yani. Bu sefer hemen sevgililerine sarılıyorlar.
Güncellemeler
1 yıl
Saçı kazıttığım için şapka kapüşon giyiyorum yani ona rağmen görünce çekiliyorlar mi anlamadım vallahi Allah mı nefsimi sınıyor bilmiyorum
No no. Mesela Bir gezide dönüşte indikten sonra yine bir çift kız arkasına (Benim olduğu tarafa bakarak gitti) dik dik bakıyorlar bir de. bugun hastanede de oldu kadın resmen bakıyor durmadan hafif yaklaşıyordu da Tebessüm mu etmek gerek ne yapmalı bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet triplere giren kendini yakışıklı sanan bir gizli sa**k daha...
Lan vallahi öyle bir iddia yok. Takıntılı biriyim tribe giriyom sadece
Çok yakışıklıysan soruyu neden gizli soruyorsun onuda anlamış değilim :D
Lan yakışıklıyım falan demiyom. Kilolu göbekli biriyim. Çekingen söylendiğine göre utangaç biriyim
Para dertleri, başka nolacak. Nerde zengin var, ona sülük gibi yapışır.
Ahahahaha
Gtümde don yok hocam. Yanındakiler benden çok zengindir. Giyimim falan bile en. Ucuz normal
Belki seni kapkaççı sandıkları için çekiliyorlardır saçı kazıtınca
İşte öyle olmasın diye hırkanın kapüşonunu örtüyom veya şapka takıyorum. Ama dediğin gibi olsa. Yanıma ufaktan yaklaşmazlardı diye düşünüyorum
En yakışıklı sensin tamam
Vallahi öyle bir iddiam yok hatta kendimi hiç sevmem
Al kardeş yasadigim durum. Özellikle evlilerde
Evli kadınlar hele Allah korusun annem yaşindalar ekmek almaya giderken bile korkuyorum dik fik bakıyorlar
Ne anne yaşı 20 30 yaşındakiler bakıyor. Düğundeyiz bir kızla kesisiyorum öyle böyle değil. 5 dk sonra elinde bebeğiyle geldi. Şaştım kaldım
20 30 lar bilmiyorum. 19yaşındayım 27 yaşındaki kız mk. Görür görmez soruwlr ilgili davranıyor falan. Sonuç çok saçma bir yere gitti
Belki sana öyle geliyordur
No no. Mesela Bir gezide dönüşte indikten sonra yine bir çift kız arkasına (Benim olduğu tarafa bakarak gitti) dik dik bakıyorlar bir de. bugun hastanede de oldu kadın resmen bakıyor durmadan hafif yaklaşıyordu da
Tebessüm mu etmek gerek ne yapmalı bilmiyorum
Yanındaki adam kör mü sana o kadar bakıyorsa fark etmiyor mu
Diyom ya başka bir şeyle ilgileniyor adam. Yoksa yanındakiyle konuşurken bakana denk gelmedim hiç
Tamam inandık
Ya kızımmm yalan söylemiyom.
Niye hoşuna gitmjyo gey. misin
Git ve onları SK dostum hadi
Olm bak hayatım boyunca kızlar yüzünden her arkadaşım gay dedi bana fırsat mirsat kaçırıyormuşum gay falan degilm lan
Aynen gidip * lazim
Sen wxmiyon mu
Denemedim ki hiç. Müslüman olma yolunda ilerleyelim dedik küçükken. Muhafazakar bir insan olup çıktım
Mllik oluyo knk
Biliyomda işte. Tecrübe etmedik
tamam bı yerden başlamak gerekiyo olm hormonların yokmu la senin
Kızlar sana bakınca hoşuna gitmiy mu
Yok.
Kanzi benim hormknlar bozuk ondan mı acep