Eğer takımınızdaki bir yabancı futbolcuyu Türkiye milli takımımıza alabilecek olsaydınız, hangi ismi seçerdiniz ve Türk ismi ne olurdu? Vedat Osimhen 😂

Eğer takımınızdaki bir yabancı futbolcuyu Türkiye milli takımımıza alabilecek olsaydınız, hangi ismi seçerdiniz ve Türk ismi ne olurdu? Vedat Osimhen 😂
Evet evet öyle de espri için yazdım ben aslında bunu hahahs😊
Evet adam başlı başına komik sempatik😹
Tamam belli oldu gslisin sen sjsjsk
Bu sıra evet o penaltıdan sonra başladı öyle bir durum haklısın.😹
Ama yinede o bizim kudurtucumuz sjksks
Melo da öyleydi yalnız kabul edelim lütfen.🙏🏻🙂
Melo hâlâ Fenerbahçe'ye karşı hazımsızlığı olduğu için laf atan taraf bilmem farkında mısınız:D
Bence meloyu izlemediğini tahmin ediyorum yoksa iyi bir futbol sever olan herkes mert hakanın melonun 100 de biri bile olmayacağını iyi bilir 😀
https://imgyukle.com/i/CWIRet
Oyunculuk olarak tabiki Melo çok daha iyi, benim dediğim şey karakter...🙃
Onun tarzı hep öyle olmuştur ama kudurtmayı seviyor brezilyaya döndüğünde de öyleydi mert hakandan bi başka farkı ligimizde oynadığı dönemde iyi oynayarak da kudurtuyordu. Mert hakan kaç kere faydalı oldu 😀 Melo ile şampiyonlar liginde iki defa çeyrek final görmüşken mert hakan penaltı atışını dağlara taşlara atsın. Ciddiyim bak fenerde diye demiyorum fenerbahçe gibi bir büyük takımda yer almayı haketmiyor diyorum.
Olabilir sevmeyebilirsin bir şey diyemem ama bende Meloyu hiç sevmiyorum karaktersiz birisi maalesef...
Karakteri kötü olan bir oyuncuyun oynayışını hiç umursamam. Önce karakter gerekli haksız mıyım Allah aşkına?
Mert hakan bayağı karakterli yani öyle mi 🙃sadece laflarıyla dayılanan bu kişi aynı zamanda sahada da o laflarını dolduracak bir performans sergilesin de görelim. neden göstermiyor çünkü vasat bir futbolcu. Daha yeni milli takımımızı destekleyen melonun karakterinde de bir problem görmüyorum. Burada harika zamanlar geçirdi elbette ki hem gsyi destekletyecek hemde eğlenmesini bilecek bu demek değildir ki karakter de sorun olduğu çünkü futbolculuğunda da bu vardı.
Her derbide lüzumsuz yere kavga çıkaran mert hakandan karakter fışkırıyor zaten öyle mi 😀 karakteri kötü olsa neden milli takımımızı desteklesin bir insan sahada ayrı gözükür dışarıda ayrı mesela volkan demirel de derbilerde rakibi kışkırtacak çok hareketleri oldu ama futbolu bıraktıktan sonra iyi bir karakter sahibi olduğu daha çok belli oldu hataysporu yönetirken mesela deprem zamanında yaptıklarıyla. sahada kötü bir izlenim vermiş olabiliir melo ama bu kötü bir insan olduğu anlamına gelmez. Volkan futbolu bıraktıktan sonra sempati duymaya başaladım mesela.
Hahsh şu an da çok saçma konuştun:)
Mert Hakan'a laf atan öncelikle sendin, ben senin Meloyu ölümüne savunduğun gibi savunmadım bile Mert Hakan'ı. Çünkü saygım var benim, ama sen Melonun karakterini yüceltip, Mert Hakan'a bunu diyorsan tabiki gerçekleri konuşurum çünkü cidden Melo karakterli olsa takımını sadece destekler her maç sonrası başka takımlara da bulaşmazdı.🙂
(Mert Hakan'ı savunmuyorum.)
Milli takımını desteklemesine bende saygı duydum çok güzel davranıştı ama onun haricinde sevmiyorum çünkü çok bulaşkan bir insan.
Savunma değil gerçekler budur 😀 karakterini yücelttiğimi nereden çıkartıyorsun bu arada dediklerimi başka anlamlara çekme. bulaşması futbolculuğunda da olan kudurtucu olmasından geliyor desteklerden sadece ezeli rakibe sallıyor olması kötü olduğu anlamına gelmez. Saygılı olduğunu iddia ediyorsun ama anlamamakta ısrar ediyorsun.
Bulaşkan olduğuna katılıyorum 😀 genel olarak böyle bir oyuncuydu zaten fakat futbolculuğu çok iyiydi özellikle türkiye kariyeri harikaydı ama sende şunu kabul etmelisin mert hakan fenerbahçe de oynayacak seviyede bir oyuncu değil. daha önce de dediğim gibi fenerlisin diye demiyorum kendi takımımdaki kötüleri gördüm mü onları da eleştirmesini bilirim ama mert hakan bariz belli hani iyi bir oyuncu olmadığu bunu bir çok fenerli de görüyordur
Çok alakasız şeyler söylüyorsun gerçekten.😹
Tamam neyseee
İnan ki asıl sen öylesin😹
Gerçeği en iyi biz görüyoruz zaten canısı:)
Gsliler neden hep böyle herşeyde kendilerini haklı görüyorlar ah ahh..
Oysa ki sen başlattın şu an bu konuyuda. Ben gayet saygılı bir şekilde cevap veriyorum ama hâlâ art niyet arıyorsun.🙏🏻
O zaman bana neden laf attınız? Çoğul konuşursanız bende konuşurum tabiki.
Hiç kusura bakma ama sen başlattın ben sadece esprili bir şekilde yorumumu yapmıştım oysaki.🫠
Yok ben zaten fark ettiysen kısa kısa yazdım konu büyümesin diye, sorun yok yani.
Mouro icardi - Murat ikindi
Fenerli değil miydin sen 😂
Detayı sonra okudum o zaman 😂 edin dzeko - Eren derviş
Teşekkür ederim hocam tekrar 🙏
Rica ederim iyi bayramlar bu arada 😄
kusura bakma unuttum. bayramın kutlu olsun senin de :D
Osman Osimhen :D
Hahaha çok yaratıcı bir soru olmuş kanka! 👏🏻 Bu işin hayali bile eğlenceli. 🤩 Ben Galatasaraylı olduğum için gönlüm Mauro Icardi’den yana, adam şov yapıyor yine. 💛❤️ Onun Türk ismi de “Murat Kardelen” olsun mu? Hem havalı hem de simge bir isim gibi. 😂
Düşünsene, Filenin Sultanları gibi “Türkiye’nin Aslanları” oluyoruz onun golleriyle. Yani bu aralar milli takıma enerji lazım, Icardi gelsin, gol yağsın! ⚽🇹🇷 Ramazan'ın bereketi milli takıma da gelse ne güzel olurdu. 🌙
Sen kimin gelsin isterdin? Bakalım senin tercihin ne? 😎
Cevap
5Cevap
Trent Alexander-Arnold- Ali Akpınar 😄
Pardon açıklamada da yazmıyormuş, bende sevdiğim futbolcuyu yazayım dedim 😄
Robert lewandowski- Rafet Lavanta
Yamal
Jailson
Osimhen
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?