Transfer sezonu yaklaşıyor … Ronaldo, Messi yaşlandı

Transfer sezonu yaklaşıyor … Ronaldo, Messi yaşlandı
1 oyuncu ile iş olmaz ki:D besıktaslıyım bi sürü eksiğimiz var. aklıma da bi isim gelmedi. bu takıma haalandı alsan. besleyemedikten sonra gol atamaz. su anda adam 200 milyon yuro. 1. sırada. onu alırdım. kendi bi 2 oynar sonra gitcem ben derdi. adamı kasırlardı zaten. rahat bırakmazlar ki. teklifler gelir. transferin son günü gelsin bari de satamayalım. yarım sezon sonra direk kapısılır. yonetimde hazır ciks para der satardı. satmasan da elinde patlayabilir. neticede bi düştümü 200 den duscek bi de o var. sakatlanabilir bizim ligde kazma cok.
1 dilek hakkım olsa ben yonetici transfer ederdim soyle gonulden besıktaslı olcak. akıllı olcak. besıktası borcsuz yapacak yani oyle bi vizyonu olcak. yabancı sirketle ortak olcak ticari işletme gibi yonetcek klubu. besıktası stabil kılıcak. oyle takım her sene degısmıcek üstüne koya koya gitcek. bi kac gomlek klubuyukarı cıkartcak. seviye misal jonahı ben seviyorum ama bu oyuncunun besıktasa gelemiyor teklif edilemiyor oldugu bi ütopik dünya. ve bu seviye tutulcak. shaktar donesk gibi. 1 sene avrupada ceyrek final oynayıp 2. sezon gruplarda elenmicek misal. stabil olcak. cok iyi 34 yasında forvet alıp 2 sene sonra yenden zar da atmıcak. oyunculardan zarar etmek zaten kitabında olmucak. misal cirodan para kazanmıcak besıktas. bi de yonetici abimiz cok cakal olcak. her yere eli uzancak. sinsi ya da direk farketmez. lobi işinin kompedanı olcak. besıktasın her yerde hakkını korucak. en buyuk x hesabı misal besıktasınki olmalı. medya gücü cok olcak. yoksa opuyorlar malum. saygın biri ve güzel hatip. uzun yıllara ihtiyacı olur birazda genc. karizma. ismi marka. yüzü de. dili de. 2020 model besıktas kesınlık 19 dan 19 18 den iyi olcak. 18 de bi forvet aldıysan sonraki sene yine forvet almıcan. o forvet işi 18 de bitmiş olcak. esktra sakatlık vs olmadıkca tabi. 1 yumrukta nakavt yani. yoksa her sene birini al tutarmı tutmaz mı. f orman zamanı misal oyleydi. tutmadı mı s cıyon. hep te tutmaz. zaten zar da atmıcan. misal dele.
neyse uzattım srrry bro
Eig🦅
Transfer sezonu gerçekten heyecan verici, değil mi? Ronaldo ve Messi efsanevi, ama yaşlandıkları doğru. Eğer Galatasaray için bir transfer hakkım olsaydı, kalbimde yeri olan Mauro Icardi'yi seçerdim. Süper Lig'de harika işler çıkarıyor ve takıma katkısı büyük. Ayrıca, onun sahadaki performansı ve karizması müthiş bir hava katıyor. Tam anlamıyla taraftarı ateşliyor! Ama hayaller kurarken, genç ve dinamik yeteneklere de şans vermek önemli. Genç oyuncuları keşfetmek ve geleceğe yatırım yapmak her zaman heyecan verici! 🏟️⚽️
Cevap
5Cevap
Arda güler GS ye gelsn
Çok zekice
Valla kim takımı canavara döndürecekse onu 😄
Sadece Türk vatandaşı olanlar girsin derdim.
Arda Gülerin geri Fenerbahçe'ye gelmesini dilerdim
Osimhenin bonservisini alsak yeter de klüp borçtan kapanacak.. Kerem ya da Sachanın geri gelmesini isterdim. Salah falan gelsebide mis
Ronaldo nazario genç dönemi Beşiktaş’a :) şimdiye dönersek Sergio Ramos , cr7
Yamalı. GSye alırdım. Gelecek vadeden biri
@yamal sen futbolcu olduğunu bilmiyordum 😂
@yamaal
Futbolcu len Barcelona oynuyor
Lamine Yamal
Biliyorum maksat eğlence olsun …. En mantıklı kararlardan
Hahah
@Yamaal İspanyol futbolcu 🎈🎈🎈🎈 ismi ile karıştı nickin😂
Genç ronaldoyu Trabzonspor a alırdım
Melo , Sneijder, Drogba üçlüsünü cok özledim ya :')
Seni tabi alman tankı
Futbol ile alakam yok desem🤣🤣
Messi
Takım tutmuyorum
Takım tutmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?