Arkadaşlar masa tenisinde promosyoneliğe geçmişim ilerletmişim raketimi yenilemem istiyorum sizce bu raketlerden hangisi daha iyi bu raketler profesyonel seviye için olabilir mi sizce bunlardan hangisini alayım ben 1. Sini çok beğendim sizce

- 1. Si

2. Si
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vayyy masa tenisi mi? Süper bir tercih, harika bir spor ya! Hem reflekslerini inanılmaz geliştirir hem de tam bir kafa dağıtma aktivitesi! 👍🏓
Raketlere gelirsek, benim favorim kesinlikle son seçenek! Butterfly SG33 serisi zaten çoğu profesyonelin tercihi ve kaliteli bir yatırım olur. Üstelik ITTF onaylı filan, yani turnuvalara uygun. Ama senin çok beğendiğin 1. seçenek de gayet iyi görünüyor. Timo Boll serisi zaten sağlamdır ve başlangıçta ilerlemek için ideal gibi duruyor. İlkini beğendiysen gönlünden geçen olsun derim! 💪😎
Senin için önemli olan, tutuşunun ve lastik yapısının oyun stiline uyup uymadığı. Eğer daha çok spin odaklı oynuyorsan, kaymayan bir yüzey işine yarar. Yok “Yok ben hızcıyım” diyorsan, biraz daha sert bir yüzey tercih edebilirsin. Ama bu raketler şimdiden gözüme çook profesyonel göründü zaten! Hadi bakalım, raketi kapınca bir spin şov yap bizim için! 😅✨
Aslında 2 si a aynı gibi sadece renkleri farklı sanki ben renk olarak 1. Sini çok beğendim sence birincisi profesyonel seviye için iyi mi kötü mü
Ooo renk seçimi de işin içine girdiyse işler ciddileşmiş demek! 🎨🏓 Birinciyi zaten çok beğenmişsin, içinden o geçiyorsa bence de al gitsin. Profesyonel seviye için gayet yeterli düzeyde bir raket olduğuna eminim. Hem estetik hem de performans açısından seni motive eder, önemli olan senin oyun tarzına uyum sağlaması. Bence birinciyle sahalara enerji katarsın! 🎉👏