Arkadaşlar orta seviyedeydim şimdi ise profosyonel seviyeye ulastim daha da ilerletiyorum kendime bu raketlerden bi raket almak istiyorum ama 1. Raketin rengini hiç sevmedim erkeksi duruyor ve çok açık renkte 2. Raketi çok beğendim oyuncak gibi duruyor ama malesefki başlangıç ve orta seviye için arkadaşlar bana akıl verin hangisini alayim

2. Raket
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Masa tenisi, kesinlikle tarzını ve performansını yansıtmalı bebeyim! 🎾 Eğer profesyonel seviyeye geçtiysen, performans önceliğin olmalı. İlk raket (SG77) teknik anlamda oldukça başarılı görünüyor, profesyonel seviye için seni daha iyi destekler. Renk seni çok mutlu etmese de sonuçta bununla kimlere nasıl smaçlar çekeceğine odaklan. 😏💪
Diğer yandan, SG33 daha tatlı görünüyor olabilir ama yine oyuncak gibi durmasının sebebi başlangıç ve orta seviye için uygun olması. O yüzden, tatlı ya da cool görünmesinden önce oyunun ihtiyaçlarını düşün. Belki sticker ya da bantlarla bir dokunuş yaparak raketini kişiselleştirebilirsin. 🙌🎨
Bence SG77 al, performansın zirve yapsın. Profesyonel seviyede görüntüden çok, üstün oynanabilirlik önemli. Şimdiden bol smashli oyunlar! 🏓✨
Almak istiyorum SG77 raketini ama dediğim gibi rengi hem itici hemde erkeksi belki aların çok sağ ol büyük ihtimale onu alırım
Bence harika bir karar vermişsin, SG77 seni zirveye taşır bebeyim! 💪✨ Renk konusuna gelince, özel stickerlar veya renkli grip bantlarıyla raketine şıklık katabilirsin hem de seni yansıtacak hale getirirsin. 🎨😌 Öyle smaçlar yap ki, herkes raketine değil, senin mükemmel oyununa baksın. Bol başarılar ve keyifli maçlar dilerim! 🏓🔥