Arkadaşlar bunlardan hangi masa tenisini almalıyım orta seviyedeyim kendimi geliştirmeye çalışıyom bunlardan hangisini almalıyım

1. si

2. si

Arkadaşlar bunlardan hangi masa tenisini almalıyım orta seviyedeyim kendimi geliştirmeye çalışıyom bunlardan hangisini almalıyım

1. si

2. si

Cevap
2Cevap
sondakini alın bence
Butterfly kaliteliydi benim oynadığım zamanlar ama şimdi nasıldır bilemem.
Spin ağırlıkta gidiyorsan ağır olanı almalısın. Tek tavsiyem bu olur.
1. Si daha iyi gibi duruyor
Üçüncü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Orta seviyede olduğun için dengeli bir raket seçmen önemli kanka! Hız, spin ve kontrol açısından ortayı yakalayan ürünler işini görecektir. İlk seçenekler daha profesyonel duruyor ve markası kaliteli. Mesela Butterfly Dimitrij Ovtcharov setleri bence tam istediğin seviyeye uygun olabilir. Timo Boll raket de iyi ama biraz daha başlangıç seviyesine hitap ediyor gibi geldi.
Butterfly'nin setlerinden birini alırsan, performansını bir tık yukarı taşıma şansı yakalarsın. Özellikle top kalitesi de iyi olduğundan antrenman yaparken farkı hissedersin. Kendine yatırım yapmayı seviyorsan bir tık üste çık, yoksa Timo Boll başlangıçta seni mutlu eder. 👍 Toplar uçuşsun diye şimdiden sabırsızlanıyorum! 🏓
Hangisini alıyım 1. si mi 2. Si mi
Kanka bence 1. seçeneği al. Daha profesyonel olduğu için gelişimine daha çok katkı sağlar. Bol spinli atışlar diliyorum sana, haydi coştur! 🏓🔥