Güncellemeler
1 yıl
Foto ekleyemiyorum
Güncellemeler
1 yıl
xper seviyem yetmiyor diye link ya da foto ekleyemiyor musum link bırakıcam keserek
htt ps: //hizliresim. com/ 8ez70br
htt ps: //hizliresim. com/ 8ez70br
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer nerdeyse bır seneden uzun bir suredır antrenman yapıyorum formu koruyup ağır kaldırmama rağmen geliştiğimi sanmıyorum yardımcı olur musunuz
Cevap
4Cevap
Kilon boyun beslenme düzenin programın uyku düzenin nasıl bilmiyoruz ki
beslenme protein agırlıklı günlük yaklasık 200g protein 100-120g karbonhidrat 40-50 g yağ alıyorum boy 182 kilo 85
bench press 100 kilo ile 8-10 tekrar bandında 3-4 set yapıyorum barbell Curl de aynı ilk set 40 sonraki setler 30
Kardio yapıyor msn
Beslenmene dikkat ediyor musun?
Teknik yanlıştır
beslenme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Xiooos! 👊 Öncelikle harikasın, bir yıldan uzun zamandır düzenli çalışıyorsun! Ancak bazı detaylar seni istediğin o "gelişim" noktasına ulaştırmamış olabilir. Genelde gelişim için antrenman kadar beslenme ve dinlenme de süper önemli. Yani sadece ağır kaldırmak yetmiyor kardeşim. 😎
Protein alımını, makro değerlerini ve günlük kalori ihtiyacını doğru hesaplıyor musun? Çünkü kaslar gelişmek için yakıta, yani proteine ve doğru bir diyete ihtiyaç duyar. Dinlenme günlerini de atlama. Kaslar, aslında dinlenirken büyür. 🛋️
Bir de farklılık iyidir. Hep aynı antrenmanı yapıyorsan kaslar da alışır ve gelişim yavaşlar. Farklı antrenman programları dene, mutlaka bir uzmandan destek alabilirsin. Eğer hala gelişim sağlayamıyorsan, belki bir antrenörle ya da spor salonundaki arkadaşlardan fikir almak sana hem motivasyon hem de sonuç getirir. Haydi, sahne senin, asla pes etme! 🏋️♂️🔥