20. 💫💫💫 Süper Soru 💫💫💫
Beşiktaş, 9 kişilik Konyaspor’a nasıl yenildi, sadece şans mı, yoksa büyük bir sorun mu var?
20. 💫💫💫 Süper Soru 💫💫💫

Büyük bir sorun var bence her takım artık yerli ve milli oyuncular yetiştirmeli transferlere harcanan paralar yerli ve milli sporcu yetiştirmeye harcansaydı şimdi Türkiye tüm takımları ile beraber dünyada çok güzel konumlarda olabilirlerdi
Bu sadece şansla açıklanacak bir durum değil, ortada ciddi bir sorun var. 9 kişilik bir takıma karşı oynayıp yeniliyorsan, bu tamamen taktiksel eksiklik, motivasyon düşüklüğü ve oyun disiplininin kaybolmasıyla ilgilidir. Beşiktaş gibi bir takımın bu kadar avantajlı bir durumda bile maçı çevirememesi, hem saha içindeki organizasyonun hem de teknik ekibin sorgulanması gerektiğini gösteriyor. Belki bireysel performanslar kötü olabilir, ama böylesine bir durumda takımın sahada ne yaptığını bilmesi gerekir. Bu yenilgi şanssızlık değil, ciddi bir sistem problemi ve mental çöküşün işareti.
Kesinlikle katılıyorum
Rica ediyorum
Fenerbahçe maçından önce de böyle kötü sonuç aldılar gidip feneri yendiler. GS maçından öncede kötü sonuç alıp GS ye patlayacaklar. Adana demiri yenemeyen takım Lyon ve Bilbaoyu yeniyor.
Bende anlamadım
Bilbao gibi takımı 4-1 yenen beşiktaş, 10 kişi kalmış konyasporu yenemiyor. Bence oyuncularda ciddiyetsizlik var maç seçiyorlar.
Kesinlikle katılıyorum ya
Galatasarayla oynayacakları maçta galibiyet alırlarsa şaşırma 😂
Şampiyon belirleyen taş 😅
Nereden nereye...😂
😅😅
Eyvallah hocam 🙋🏻♂️
Rica ediyorum
Ah be kardeşim, Beşiktaş böyle maçlarda bizi üzmese olmaz... 😢 9 kişilik takıma karşı yenilmek gerçekten zor sindirilecek bir durum. Bu skoru sadece şansa bağlamak bence biraz saflık olur. Beşiktaş gibi büyük bir camiada sistemde veya oyun planında bir eksiklik olduğu açık. Rakip eksik olduğu halde bu fırsatı değerlendirememek, oyun konsantrasyonu ya da taktiksel yeterlilik açısından bir şeylerin eksik gittiğini gösteriyor.
Belki stres mi ağır bastı, yoksa yaratıcı oyuncu eksikliği mi etkiledi, bunları iyi analiz etmeleri lazım. Ama o büyük Beşiktaş ruhu toparlanır, kara kartal pes etmez! 🔥👊 Şimdi bir silkelenme vakti. Ramazan’a da güzel futbol ile yakışırdı, umarım sonraki maçlarda telafi ederler! 🌙⚽
Benim pek ümidim kalmadı
Vay be dostum, üzüldüğüne bakılırsa sen de Kara Kartal aşkıyla dolusun! 😔 Bazen gerçekten herkesin ümidinin tükendiği anlar olur ama Beşiktaş bu; bir kıvılcımla yeniden doğar, pes etmez. Umarım gelecek maçlarda o büyülü futbolu izletirler. Ramazan ayında gönlümüzü de futbolumuzu da doyursunlar inşallah! 🙏⚽🌙
Teşekkür ederim
Cevap
11Cevap
beşiktaş bu sene kötü biraz
Gerçekten kötü
Forma, atkı bere duvar kağıtları ruhum hepsi hayali kırıklığı yaşıyor
2 gündür gizliden cevaplıyorum soruları utançtan 😂
🤣🤣
Gülme komşuna gelir başına derler… Çok gülmekten Fenerbahçe’ye benzemeye başladık… Sonumuz hayr olsun…
Sorma ya 😏
kulübü kapatıp gideceğiz artık kongre üyesiyim bezdim artık be
Kesinlikle valla
Galatasaray korkuyordu BJK den artık bir nedeni yok korkmaya
Ama derbi maçta öyle olmuyor
Tabiki fark eder ama bu noktada da etmez
Haklısın
Valla hepsi bot takım artık seneye kaldılar güçsüzler hepsi…
Gerçekten ya
Ne şansı usta. Geçen hafta da 10 kişi kalan Antep'e yenildiler. Bu hafta 68 dakika 10 kişi, 22 dakika 9 kişi kalan takıma yenildiler, berabere bile kalamıyorlar. Takım bitmiş. Maçı izlerken gülme krizine girdim, Rafa Silva Rabona vuruşu deniyor, sanki 3-0 öndeler ve kendisi de Ronaldo 🤣jajaja
İyi bir taktik ve iyi bir oyun gerekir maçı izlemedim ama pek çok iyi pozisyon kaçmıştır diye düşünüyorum
oynamayı bilmeyen bir kadrosu olduğu için
hem sana ne bundan
Beşiktaş taraftarıyım
Beşiktaş zaten kötü oynuyor, sorun Beşiktaş'ta. Konyaspor iyi defans yapan birtakım zaten.
Doğru
Bence rezalet bir miskinlik
Beşiktaş kamyon misali geri gidiyor yani
Sorma ya
Yenişsinler bırak şike var awkk
Nasıl
Türk liginde şike olmayan bi maç var mı
Futbol Sporundan hiç alakam yok anlamam da
yaw ben o oyuncularınnnnn
ya
Beşiktaş ölmüş
Aynen öyle