Bütün taraftar sitelerine girerim,bjk forza olsun,gs cimbom olsun,antu olsun,bursapor taraftar sitesi olsun hepsi fb'nin kadrosunun diğer takımlara göre çok çok iyi olduğunu ancak hocalarının kötü olduğunu söylüyorlar,gs cimbom da bile yatın kalkın,aykut gitmesin diye dua edin diyenler varken,ks'da ki gs'liler hala neden en iyi kadro gs'de diyorlar?neden bunu kabul etmek istemiyorlar?
Cevabın nedir?
+1 yılKadromuz iyi ama boşver Taraftarımız daha iyi Krasiç iki sene oynar gider belki ama taraftar bakidir Dün Tüm stad selçuk inan a umut buluta tezahürat yaptı onlar bizim futbolcularımıza kendi stadlarında küfür etmişlerdi dünde Emrenin golünü resmi sitede es gecip sadece umutla selçugu kutlamış 6alatasarayın bu davranışı yıllardır söyledigim şeyi cok iyi acıklıyor bu monşerler için milli takım filan önemli degildir tek düsündükleri kendi kuyrukları hatırlayın bir zmaanlar arda milli takımda sakatlandı diye milli takımdan tazminat istemeediler mı _? Türkiyeyi kapsayacak kadar büyük olan bir takım varsa buda Fenerbahçedir kimse gücenmesin gecmisteki olaylar bunu söylüyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum ben daha bir milli futbolcunun kadıköy'de küfür yediğini hatırlamıyorum ama arenada,asy'de fenerbahçe'ye etmediği küfür kalmıyor adamların üstüne dün selçuk'a nasıl destek çıktıgını herkes gördü !
- +1 yıl
Vatan haini vatan hainidir degistiremezsin ne yapsanda... boşveer devam etsinler. en büyük biziz diye dağlara falan yazdırsınlar yırtınmakla olmuyor icraatla oluyor büyüklük.
En İyi Cevaplar
sen yazılanlara tersden bakıyorsun da ondan öyle... tam aksine herkes Galatasarayın hem kadro kalitesi hem takımdaşlık olarak daha ıyı oldugunu ustune ustelık teknık dırektör bakımından bırak türkiyeyi dünyanın sayılı hocalarından birine sahibiz siz kadronuzun en iyi oldugunu sanmaya devam edin ve bu arada su kadronun en verimli adamını en fark yaratıcak adamını surundure surundure yedek bırakın ( alex ) ayrıca buraya yazıyorum lıg bıttıgınde en az 12 puan farkla sampıyon oldugumuzu görüceksin bu soruyu ve cevabı unutma unutturma ! :)))
76 Yorumla- +1 yıl
Dostum gs cimbom'da bile gs'liler hücum olarak daha bizden iyi kadroları var derken,yatın kalkın aykut gitmesin diye dua edin diyenler varken nasıl ben terste okumuşm oluyorum? gs cimbom'da gs'lilerin bir kısmı bizden iyi kadroları var derken,antu'da böyle bişi duyamazsın neden duyamazsın düşün bakalım ;) ayrıca bjk forza'da,ts fan'da hepsi fb'nin gs'den çok çok daha iyi kadrosu oldugunu söylerler inanmıyorsan kendin gir bak ;) şuna katılıyorum hoca yönünden bizden açık ara iyisiniz ;)..
- +1 yıl
aykut gıtmesın ya da kalsın dıye dua etmeyın dostum tamam bız ısımıze bakarız baska takımın hocası su an aykut mu bız ona gore konusuruz bız kımsenın halıne tavrına dua edıcek kadar kucuk bır takım degılız biz en ıyısı mıyız evet bız en ıyısıyız uc bes taraftarın yazdıklarına bakarak fb en ıyı demem benım futbol bılgım bana yeter uc bes ajan gırmıs sıteye onların yazdıklarıyla avutuyorsun kendını hanı desenkı bence fenerın kadrosu gs de ıyı ona saygıı duyarım ama sen uc bes taraftarın yazısıyla
- +1 yıl
kendını avutuyorsun :)) bak yazıyorum alex oynamazsa bu sene yedek kalırsa daha rahat sampıyon olacagız munımum 12 puan farkla izle ve gör bu sozlerımı unutma... takımdaslık ve kadro kalıtesı sızden bir tık yukarıda ligdekı dıger takımlardan da ıkı tık ve daha fazla tık yukarda :)))
- +1 yıl
sana sadece :) :) :) :).
arkadaşım biz neden görmüyoruz bu kadro öven siteleri ya :S
fener alex olmasa bomboş kasa.. geçenlerde patlak veren olayı biliyorsun sebep neydi fb yönetiminin alexsiz bir takım oluşturmaya çalışmasıydı..
hiç bir takım fb nin alexe bağımlı olduğu kadar bir futbolcuya bağımlı olmadı bu güne kadar.. o yüzden iddia ediyorum gs nin kadrosu iyi değilse bile fb nin kadrosu hiç değil... bir futbolcuya bağımlı bir takıma kralını da getirsen olmaz arkadaşım..819 Yorumla- +1 yıl
Girmediğin için göremezsin,bak donanım haber futbol bölümündede herkes fb'nin kadrosu çok daha iyi der unuttum :) Alex'siz oynuyoruz artık bu arada istersen kadro olarakta kıyaslayabilirsin :)..
- +1 yıl
Alex değil hiç bir futbolcu herşey değildir ama biliyorsun ki rakamlara baktıgında ne kadar önemli oldugu anlasılıyor 2004 den beri alex ayakta tutuyor bu takımı ... ve alex yedek kalmaya devam ederse çok rahat bir şekilde GALATASARAY şampiyon olacaktır...bekleyin ve görün... !
- +1 yıl
gs ancak 5 senede bir şampiyon olur,fb gibi her sene ilk 2'de yer alamaz! geçen sene tarihiminizin en kötü döneminde bile son hafta şampiyonlugu kaçırdınız! hem soruyla ne alakası var bu yazdıklarınızın? Demekki yazdıklarım dogru mecbur demogoji yapıyorsunuz sıyrılmak için..
- +1 yıl
yettim canım geldimm:)) ne anlarlar Allah aşkına ..alex gidiyor şimdi..görelim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler..ağzı olan konuşuyor maalesef...işe dökelim ,duygusallaşmayalım lütfen...
- +1 yıl
Sezoox cahilin yanında kitab gibi sessiz kalmayı tercih ederim,gram futboldan anlamıyosun ve sordugum soruyla uzaktan yakından alakası olmayan şeyleri yazıp duruyosun buda vericek cevabın olmadıgını gösterir...
- +1 yıl
soran he kocum hee fener ıyı barcelonayla kapısır uefa kupasını da alır alex olmadan daha ıyı takımsınız bızden cok daha ust duzey bır takımsınız hoca gitsin gitmesin sizden bir gerçek var bizde fatih hoca ve bu takım azmi oldukça istediğin hocayı istediğin oyuncuyu al gel tamam sımdı konus konusabıldıgın kadar kupayı alırsınız ama babayı... ;)
- +1 yıl
tamam da arkadaşım niye hakaret ediyorsun ki.. bende kaliteli bir spor sorusu sanıp takip ediyordum ama, mathesise yaptığın yorum olsun bana yaptığın yorum olsun gerçekten saygı sınırını aşmış.. bu konu böyle tartışılmaz burası holiganlık yapma yeri değil.. önceden fb gs derbileri karışık izlenirken şimdi maç bitşi savaş meydanına dönüyor neden biliyor musun senin gibi taraftarlar saygı nedir sportmenlik nedir bilmiyor.. daha da yorum yapmam yorumlarını da şikayet ettim..
- +1 yıl
Pampa bide bunlar diyorlarki İki defa şampiyon olduk hem playof'ta hemde lig'te ama naneler bilmiyorlar playof'ta onlara puan olarak fark attıgımızı :)..
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyle sorular sorup cirkef takimin cirkef taraftarlarini toplamayalim. İnsan olsalar anlarlardi zaten adamlar yurtdisindan geliyo biraz takip etmeyle Fenerbahce'nin asilligini , buyuklugunu galatasarayin ucuzlugunu goruyolar. Fazla soze gerek yok insan olanlar anladi..
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
30Cevap
Sen yanlış sitelerde dolaşıyor olmalısın arkadaşım kimsenin hiç bir şeyi kabul ettiği yok.Bir Meireles transferiyle burada yaygaralar koparıyorsun.Yok anlamadığım sırf bu futbolcu geldi diye Galatasaray'dan iyi bir kadro kurduğunu idda ediyorsun Fenerbahçe'nin.Şu konuda anlaşalım kaliteli oyuncularla takımınızı güçlendirdiniz doğru yerlere transfer yaptınız.Ama bu kadro olarak Galatasaray'dan iyi olduğunuz anlamına gelmiyor.Yok bunu sende biliyorsun da kime neyi ispat etmeye çalışıyorsun.Aynı şekilde 10 tane başlık açsan da durum bu :)
49 Yorumla- +1 yıl
Ben bişi ispatlamıyorum,dogruları söylüyorum kadro olarakta kıyaslama yaptıgında fb'nin gs'den daha iyi kadrosu var,yazdıgım sitelerin forumlarına gir bak bakalım,yanlışmıyım dogru mu ;) Ayrıca Miereles gelmeden önceden gs'nin tek üstün oldugu bölge ortasahaydı,ama ortasaha günümüz futbolunda en önemli yer oldugu için gs favorimdi miereles transferiylede bu üstünlük bitti ;) amrabat'la,hamit'le,cris'la,burak'la filan kendinizin fb'den iyi görmeniz sadece komikliktir;).
- +1 yıl
Bu kıyaslama nidalarıyla kendinizi avutun bakalım,tutarlılığı olmayan sebeplerle Galatasaray'ın futbolcularına çamur at kendi futbolcularını yücelt :)Ben aktif bir Galatasaray taraftarıyım ama önce futbol severim Sezar'ın hakkını her zaman Sezar'a veririm lakin bu yanlı tutumun takımına zarar veriyor haberin olsun.Şampiyon olan kadromuzu kaliteli oyuncularla takviyelendirip Rüya takımı kurduk tek sorun forumsuzluk form tuttuğumuz zaman burada neler olacağını hep bereber göreceğiz :)
- +1 yıl
Rüya takım?! hangi rüya takım ? Bjk forza'da birisi yazmıştı,rüya takım kayseri'nin oyuncusu amrabat,bitik hamit,antep'in stoperi dany'i. almakla olmaz,fener gibi krasiç,kuyt,meireles gibi adamları almak olunur demişti onu söliyim sana :)..
- +1 yıl
2000li yıllarda aynı senin gibi söylemlerle gelen insanlara inat almıştık Uefa kupasını Süper kupayı Hagi geldiğinde tüm fenerbahçe taraftarları aynı nidaları atıyordu :) Fenerbahçe bir taraflarını yırtıyordu transfer üstüne transfer yapıyordu ama olmuyordu kimsenin beğenmediği Galatasaray 4 yıl üst üste şampiyon oluyordu:) Tabi o zamanları yaş olarak hatırlayamıyacağın için şuan ki olacakları iyi izle gelecek nesillere aktarmada senin gibi Fenerbahçe li arkadaşlara ihtiyacımız var :)
- +1 yıl
21 yaşındayım o dönemki mehmet ağar,haluk ulusoy,mesut yılmaz üçgeninide iyi bilirim,yine demogoji yapmalar başlanmış ehhh vericek cevabın olmayınca mecbursun demogoji yapmaya...
- +1 yıl
Arkadaşım geçen sene şuan ki senin beğenmediğin kadromuz ile size yeterince cevap verdiğimizi düşünüyorum bu senede vereceğimiz cevapların metinleri şuandan hazır :) Üçgeni felan bilmiyorum da sizin başkan onları 6 ile çarpar kasdettiğin konularda :) Neyse futbol sahada oynanan bir oyun olarak kalsın sende ara ara bizim kadromuz daha iyi başlıkları açmaya devam edersin :)
- +1 yıl
Geçen sene bizim leş bir kadroya sahip olmamıza ragmen 4 maçta üstünlük saglayamadınız,soın maçta yusuf ettiniz son dk'ye kadar ve son olarak 7 tane ilk 11 oyuncusu aldık bu sene! gerisini sen düşün pempe panjürlü çocuk...
- +1 yıl
Öncelikle laflarına dikkat et edepsizlik yapma çocuk dediğin kişi 29 yaşında bir adamdır saygısızlık yapma bir soru soruyorsan cevaplarına katlanacaksın.Kendi kadronu ister leş bul ister üst düzey madem bu cevapları kaldıramıyorsun git başka platformda sidik yarıştır bak bakalım verilen cevaplara kaç tane fenerli senle aynı fikir olmuş yorum yapmış kaç tane Galatasaray lı senin sözde kabul ettiler dediğin şeyi onaylıyor.Bir tarafınızı da yırtsanız bu sene yine şampiyon olamıyacaksınız...
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok zavallisiniz coook. Sem Emre'ye Türkiyenin en iyi oyuncusu diyordun, Türk halkina O. Cocuklari diyen insana ;) Sen benim takimim kaliteli diyorsun, adi Şikebahce olarak kirlenmis bi takima. Senin buraya o takimla alakali konusman bile hata. Senin utanip insan icine cikmaman lazim. Sizin takiminizin Luganosu Türk futbolcuya kafa atarken sirf Fenerbahcede oynuyor diye sahip cikip kinamadiniz onu. Sizin gibi yabancilara tapan at gozlukleriyle dolasan insanlar oldukca bu ulke hicbi yere gelmez. Siz bir tarafinizi da yrtsaniz, isiklari da kapatsaniz :) Geliyoruz. Engelleyemezsiniz :)
76 Yorumla- +1 yıl
asıl şike GALATASARAYIN yaptıgıdır... neden şike olayında futbolcular tutuklanmadı? ceza almadı? ÇÜNkü; ter döktler sahada koşturdular her iki takımın futbolcularıda.. ortada şike varsa eğer bunlardan futbolcuların haberi olmadan nasıl bir şike yapılmıştır orası muamma..komikmisin sen gs gelse ne olacak playofflarda bile kaçkere geldiler:D 100 yılınızda aldıgımız kupa daki gibi sularla gelin;) tutan yok BEKLİYORUZ..:)
Cevap sahibi+1 yılBence ağzini topla, toplatirim yoksa ;) Her taraftar küfreder. Bunu bi tarafini da yirtsan engelleyemezsin. Ama futbolcu küfredemez taraftara. O küfreden taraftarin icinde Fenerbahceliler de oturuyordu. Hep beraber o. cocuğu oldu ordaki herkes. Sizin kalitenize de, serefinize de.. Tövbe tövbe.
takım tutmuyorum ama futbolu seven biri olarak takip ediyorum ve fenerin kadrosunun iyi olduğunu düşünmüyorum kadro sadece zamanında isim yapmış yada çok fazla para alan oyuncularla alakalı bişey değil gs 4 yıl üstüste şampiyon olurken fenerin şimdiki kadrosu gibi değildi.hakeza bursa da aynı şekilde.
gsyi ayıran bana göre seyircisinin desteğine sahip olması geçen yıl stadı hiç kapandı mı?takım içinde ve seyirci takım arsında uyumu yakaladı gs.fener seyircisi kaç yıllık oyuncusu selçuk iiçin yuh çekip küfür ediyor queresma bile hala küfürlü tezahürat duymadı.aleks in durumu zaten karışık.aziz yıldırım bas git dedi adama.20 Yorumlaneyini kabul etmiycekmişiz ki .Her koyun kendi bacağından asılır. GS hariç hiçbirinin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz başarı yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Gelecek planlamaları şuan güzel bir şekilde işliyor. 42 bin kombine satmışız. Şampiyonlar liginden ciddi gelir geliyor. Store satışları üst seviyede. Kadro olarak hem kulvarda iddialı bir kadro. Çok değil bu sene de bir şampiyonluk ve gruptan çıktık mı aradaki fark daha da açılacak az kaldı. 2000 deki hatalar bu sefer yapılmaz o ilkti.
52 Yorumla- +1 yıl
Ben yazdıklarınla alakalı bişi sormadım..
Bu tür tartışmalar yanlış dikkat edersen Türkiyenin en pahalı kadrosu Galatasarayda ama bunun bir önemi yok çünkü sahada kupalar kazanamazsan galibiyetler almazsan bu aldığın oyuncuların hiçbir önemi kalmaz aksine sana zarar getirir bence konuşulması gereken Galatasarayın fenerden kat kat daha iyi futbol oynadığı ve şu andada ligde lider olması ilerleyen haftalarda neler olur bilemeyiz ancak şu anda lig Galatasarayın liderliğinde devam ediyor.
50 Yorumla
+1 yılşimdi şoyle bir gercek varki en kotu oyuncular gs de olsun en iyi oyuncular fenerde olsun bu neyi deisdirir son bir yilda gs surekli bir cikis yasiyo e madem en iyi kadaro fendrde o zamn niye kotuye gidiyo ftbol bence breysel bor basari değildir yagni en iyi oyuncu diye bi kavram yanlıs olur . kadroyada gelince kadronun iyi oldugunu anlayabilecegin en iyi yol basarilara bakmak su an başı kim cekiyosa onun kadrosu iyidr cunku kadrosu iyi oldugu icin basi cekiyodur.
31 Yorumla- +1 yıl
Yav ne alakası var söylediklerinle fb geçen sene tarihinin en kötü dönemini yaşadı o leş kadroyla son hafta şampiyonlugu kaçırdı yine! Bu Sene fb 7-8 tane ilk 11 oyuncusu transfer etti nasıl bu yazdıklarınla ölçü alırsın anlamıyorum dogrusu!.
+1 yılBu konuyu buraya taşıman amaçsızca ve saçma olmuş . Tartışılacak konu bile değil. Kimin kadrosu hocası iyi belli. Gol kralları belli hocaların türkiye ve avrupada değerleri belli. Neden gerilim yaşatıyorsun ki. Saçmalık... Klüp tarihi iyi olan kazanıyor. Adaletle bi problemin mi var ?
50 Yorumlageçen sene çok iyi hatırlıyorum burda laf ebeliği yapanlara beşiktaş maçı vardı eğer o maçı alılarsa bizim le olan maçın önemi kalmayacaktı bizde yenilecektik aynı gün maç vvardı öyle tahmin ediyorlardı:D bunlar başladı şampiyon galatasaray olcak diye beşiktaş maçı 2-0 gs önde sonra bi baktım sitedeki herkes yok olmuş maç 2-2 :D fb-gs maçı var kadromuz süper hakediyoruz diye geçinen takımla tek kale maç yaptık.. bunların etekler tutuştu.. BEŞİKTAŞLA MAÇları oldugu zaman kesin olarak konuşan takım fb deyince sustuu.. ;) tek kale maç yaptık muslera sayesnde şampiyon oldu..
15 YorumlaCinconun kadrosu daha iyi pasta çilek leri ( hakemler) var onlarda.. :D penaltısız maç alamıyorlar
1907'lilere sevgiler ;)) lan bi de bize şikeci derler..930 Yorumla- +1 yıl
aziz yıldırım kendisi itraf etti şike yaptığını fener için yaptım dedi. kendim için yapmadım dedi. hani şu ülkede şike yapmayan takım Galatasaray olduğu halde. Bjk ve Fb liler daima şikeci Galatasaray takımı diyor. Kabul etmek erdemdir sonuçta. o erdem de malesef takımlarınızda yok. Hani elinizden gelse Uefa da da şike yaptılar filan diceniz. ama avrupa daima farklıdır.
- +1 yıl
tescillendimi galatasarayın şike yaptığı hangi maçta yaptı söylede bilelim.şimdi beşiktaş maçını dersen hakemin hatası yüzünden bilmemkaç yıllık kulübe yıkamassın bunu bunun ismi şike olmaz hata olur.bi kerede hakkı söyleyin doğruları söyleyin illa fener şike yaptı ya bütün takımlara ykarsınız bunu çünkü kabullenemezsiniz ayıp gerçekten
- +1 yıl
nerden anladın kesin şike olduğunu tescillensin ondan sonra tamam hemen üstünü örtmek istiyosunuz kendi takımının yaptığını.bi kere fener maçındaki penaltıydı bunu yorumcularında çoğu söylüyo ama sen kendi şahsi fikrini söylersin o ayrı beşiktaş maçındaki penaltı dğil bunu herkez söylüyo buda hakem hatası direk şike yapıyosunuz denemez yani buna 2 maçda hemen şikeye bağlamayın olayı tescillensin ondan sonra tamam bende laf söylerim yani çoğu fenerli gibi haksızlık yapmam
- +1 yıl
1.si o zaman kuyta da penaltı yapıldı ama hakem verilmedi 2.si pek çok yorumcu onun penaltı olduğunu söylemiyor uydurma.. Hatta abartı diyorlar beşiktaş olayıni hiç karıştrmyorum bile..
Ayrica bu ülkede tescillenen pekçok şey yalan olduğu gibi saklanan pek çok yolsuzlukta var..
Cincon da bunlardan biri bana anlatma.. - +1 yıl
link bu sadece bir örrneği daha çok vardıda internette bulamadım ayrıca kuytun pozisyonu nasıl penaltı olabilir cezasahasının dışında penaltı mı olur sen futboldan anlamıyosun sanırım.omaçta baroninin golündede hata var ayrıca elle topu kesiyo ondan sonra gol oluyo internette bissürü örneği var bakabilirsin yalan söylemem ben.şimdi hemen şikeci yaptınız ne kadar yargısız infaz yaptınız şimdi iftira attınız durduk yere çok ayıp bu gerçekten
- +1 yıl
laf olsun diye konuşmuyom da :))) seni bilmiyom kime havale edem :))) ismim candır can :)))
Lucky Number Slevin filmini izlemen lazım anlaman için :)) Ama şu bi gerçek Büyük Takımız Allah var Yukarda :))) biz biliriz avrupa maçlarına çıktığımızda bizi yuhalayan fenerli arkadaşları. onlarıda biliriz biz :)) - +1 yıl
o videoyu sonuna kadar izle sen benim canımı sıkma yarısıını izlemişsin ordaki lafları cımbızla çekmişsin.penaltıyı zaten futbolcu alır taça giden adam penaltı yapıyo ayağına bam diye vuruyo görmüyomusun bu kadardamı gözünüz kör oldu doğruları söyleyin bi kerede yahu bu bu kadar zor birşey değil size video gösteiroyruz delil gösteriyoruz daha hala penaltı değil diyosunuz ne diyim ben ayrı aç o maçın tamamını bi izle lütfen kuytun pozisyonunada bi bak baroninkinede bi bak ama doğruları konuş!
- +1 yıl
ee tamamını izlediysen neden erman böyle dedi şöyle dedi diyosun en sonunda penaltı diyo işte hepsi? ayağına da vuruyo orda işte izle hala o videoya bakarak bişey yok penaltı değil diyosan sana hiç bişey demiyorum ayrıca sen tescillenmemiş 1 maç hakemin hatasıyla penaltı almış bi takıma şike yaptı diyosun senin ki iftira oluyo direk.
- +1 yıl
ben takılmıyorum sana delil gösteriyorum sana en başta dedim ya çoğu yorumcu penaltı diyo diye sende hayır öyle bişey yok dedin ondan bi bölüm gösterdim sadece yorumcuların yorumlarından.fenerbahçenin tescili doğru değilmi ? ayrıca galatasaray 1 maç hakemin hatasından yaptıysa bunun ismi hata olur.ama fenerbahçeninki suç.iftirayı kim atıyo görüyoruz şu an yorumlardan
- +1 yıl
Genelde bir paradox vardır :)) Fenerin olma amacı Galatasaray derler :)) buna katılıyorum bende. hani bugün fener kupa almasın galatasarayı herhangi bir maçında yensin. öyle bir abartılı sevinir ki sanırsın lig şampiyonu olmuş. :))) alıştık bunlara. mesela fenerliler hala denizli maçında galatasarayın şike yaptığını savunur. :))) ne kadar ilginç şeyler bunlar :)))
- +1 yıl
Osman kardeş kasma yani :)) burdaki tatlı bir muhabbet sonuçta :) sen ne kadar kanıtlamaya çalışsanda anlaşılcak ama anlaşılmıyormuş gibi görüncek. yıllardan beri böyle. Türkiyedeki çoğu insanda da var bu : başarılı olan daima kıskanılır. yada atasözü : Meyve veren ağaç taşlanır. bu böyledir daima.
- +1 yıl
ermanın dediğinin arkasında tam 4 kişi daha oturuyo hepsi futbol yorumcusu hepsi de dikkatini çektiyse penaltı diyo istersen o programın ismini burayada yazarım.youtube koymamışlar başka yorumcuların yorumlarını ben ne yapıyım daha penaltı diyen vardı bundan eminim izledmiştim çünkü ben yorumcuları.
Galatsaraylıyım .. en iyi kadro fenerde .. süper kadroları var.. zaten barcelonadan sonra en değerli takım fenerbahçe .. umarım mutlu olmuşsundur :) siz kodro falan takılın, bizim haftaya şampiyonlar ligi maçımız var..
58 Yorumla- +1 yıl
İşte mantıklı cevap veremediğin için böyle yorum yapmıssın! cl maçınız olsa ne olcak Manu deplasmanı ve semih,cris ikilisine karşı van persie,rooney düşünün derim ;) ayrıca manu'yu çıkart o gruptan avrupa ligi grubu gibi!..
- +1 yıl
Onlarda tuncay'� iyi tanırlar ;),geri dörtlüye bak eboue dışında hepsi bomba süper lig için bile yetersiz adamlar ...
- +1 yıl
benim anlamadığım neden her fırsatta kendinizi bizimle kıyasladığınızdır .. açıkçası fenerbahçe zaten umrumda değildi, şike olaylarından sonra ise değersiz bir takım haline geldi gözümde .. bence kendi yolunuza bakın, başka takımlarla kıyaslama yapmak sağlıklı değil.. biz öyle yapıyoruz .. hedefimiz belli, yöntemimiz, yolumuz belli..
+1 yılBu sorunun sorulması bile Galatasaray'ın büyüklüğünü gösterir.. Tamam sizin kadro çok iyi. Bana kadrodan değil başarınızdan bahset. Ha bu arada hocalarınız da o teknik kadroya dahil. Futbol takımı hocasıyla oyuncusuyla bi bütündür neden hocaları ayrı tutuyosunuz? Her alanda üstünüz sizden. Şimdi burda istediğiniz kadar konuşun başarılar ortada...
20 YorumlaSen hiç objektif değilsin hep kendi takımımı yüceltiyim rakimizi yeriyim derdindesin.Daha adamlar oynamadan en iyi kadrosu yaptın Fbyi.En iyi demek doğru olmaz daha en kaliteli olur sadece fiyatları uçuk adamların.Sezon sonunda belli olcak kim iyi kim kötü.Objektif ol biraz da yazılanlara saygılı ol sen soru sormuyosun direk benim dediğimi kabul edin diyosun kıyaslama yapmadan duramıyosun.Madem soru soruyosun aldığın cevaplara da saygı göster.
20 YorumlaŞike yaptığı tescillenmiş bir takımın Galatasarayla karşılaştırılması son derece yanlış ama senin Galatasaraydan daha iyi dediğin kadro daha elazığı yenemiyor:))))
418 Yorumla- +1 yıl
kadıköyde kupa kaldırdınız adam gibi maç oynadınızmı olum tek kale maç yaptık playofflarda yedik bitirdik sizi yarım puanla aldınız 1319 gündür kadıköye galibiyetiniz yok onur gurur savaşınızda bile beraberlik yetiyor diye yerlerden kalkmadınız.. cünyt çakır vermesi gereken uzatmayı vermedi hakemler hakemler..
- +1 yıl
Hahha ulan biz size arenada kalenizden çıkarmadık yendiniz diye o kadar laf ettiniz lan ayrıca şike yaptığnızın tescillendiği sezon şike yapmanıza rağmen averajla şampiyon oldunuz ondan bahsetmiyorsun yarım puan gibi seviyesiz laflar ediyorsun Galatasaray normal sezonu 9 puan farkla bitirdi ve oynadığı futbol fenerden çok daha üst seviyede neyse ağlaya ağlaya bir hal oldunuz zaten zavallılar ziegleri nasıl ağlattık ama tipik bir fenerli işte
- +1 yıl
olum sen ne anlarsın yada siz demeliydim futbol ruhundan adam okadar mücadele etti ter döktü sizin gibi penaltılarla almadık biz okadar maçı onun için ağladı saf. kendini yere atmadıgı için ağladı sen bununla gurur duy:D üst düzeymiydi senin o futbolu kıyasladıgın takım ne zorluklardan geçti saf biz tsyle yarısırken siz ortada yoktunuz:D güzel oynayıp oynamadıgını büyük takımlarla yaptığı maçlardan anlarsın ''FENERBAHÇE.. demekki güzel değilmiş oynadıgınız futbol
- +1 yıl
100.yılınızda şampiyon oldugumuzun acısı gibi mi ?
- +1 yıl
kadıköyde değil istersen git volkanın evinde al onlar sizi takıyor mu biz sizi takıyormuyuz oynadıgımız futbolun hakkını veriyoruz ter döküyoruz... şike bilmem ne hikaye eğer maçlara bakarsan adamların hepsi terliyo burak yılmaz gibi kendini yerlere atmıyorlar... şike var öylemi ;) geççen abisi bunları. 100. yılında şampiyon olamayan tek takımsınız ağlancak halinize gülün
- +1 yıl
Ulan Türkiyede hangi takım avrupada 2 kupa kaldırdı Galatasaray 2001 yılında dünyanın en iyi takımı seçildi ve bu başarılarından dolayı Milenyum kupası verildi yani avrupada 3 kupası almış bir takım fener ne yaptı CL liginde gruplarda 0 puan çekti rezil etti ülkeyi Galatasarayın Şampiyonluk sayısı 18 Türkiye kupası sayısı 14 Uefa kupası 1 Uefa süper kupası 1 Milenyum kupası 1 fenerin neyi var 30 yıldan sonra bir kupa aldılar ona seviniyor ezikler
- +1 yıl
Kardeş yalnız 4 yıl şampiyon olamadı diye Galatasaraya laf atıyorsun ama Fenerin şike yapıpta kazandığı şampiyonluktan önce kaç yıl şampiyon olamamış bir bak ben Galatasaray avrupada kazandığı kupaları söyledim peki fener ne yaptı avrupada?Gitti gruplarda 0 çekti geldi evet bizim Uefa kupamız uefa süper kupamız Milenyum kupamız var ama sizde o kupaların sapı bile yok madem o kupaları almak kolay neden Galatasaraydan başka hiçbir türk takımı o başarıları yakalayamadı.
- +1 yıl
olm fenerbahçe şike şike yapmıs olsa yani şike yaptıgı tescillenmiş olsa aziz yıldırım çıkıp ben şike yapmadım diyemez.. deme kki orda bi yanlıs var duralım. 2.olarak şike olsa ne yazar galatasarayı hiçbir şekilde etkilemiyordu ki o şike sizin şampiyonluguzumu elinizden aldık? gs şampiyon oluyordu da biz mi aldık? hayır.. şahsen bu sene çıksanız gs şike yapmıs deseniz ilgilenirim,çünkü bizim hakkımız yeniyor.. ama siz tslilerin göstermediği tepkileri gösteriyorsunuz. ŞİKE olduguna inanmıyorum.
+1 yılGalatasarayın kadrosu, taraftarı futbolcusu, adaleti, daha iyi.
Birde kupa fotograflarında hepsi fotojenik :)))112 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak sana bir kıyaslama yapayım Muslera > Volkan
Gökhan > Eboue Semih > Egemen Yobo > Ujwaluji Hakan > Hasan Ali
Selçuk > Meireles Melo > Baroni Stoch > Emre Hamit ( Formsuzluğu göz önüne alınmazsa) > Krasiç
Umut > Kuyt Sow > Elmander
Şimdi anladın mı hangi kadronun daha iyi olduğunu ?16 Yorumla- +1 yıl
Selçuk miereles'den :)? Hamit Krasiç'ten umut kuyt'tan iyi öyle mi ? tamam kapat ben seni ararım..
Cevap sahibi+1 yılSüper kupa maçında gördük zaten merak etme eğer kariyere bakıcak olursak Eboue Gökhan'dan ;Ujwaluji Yobo'dan Hamit sizin takımın hepsinden daha iyi :)
- +1 yıl
süper kupa maçında fener full yedekti gökhanla volkanda maçta sakatlanıp çıktılar,gs'de ise bitek melo yoktu fullde lig^te görüşürüz 1907'den karımızsınız
Cevap sahibi+1 yılTürkiyer'de genelde erkekler daha büyük olur. O yüzden 1905den beri kocamızsınız.
- +1 yıl
evet kocanınız tabi..
Cevap sahibi+1 yılkarımız
Bak renkdaş, Fenerbahçe en iyi takımdır,bu yüzden hep tartışılan biz oluruz. Ayrıca hocada da bir sorun yok... SARIII! :D
628 Yorumla- +1 yıl
Lacivertttttttttttttttttt :)...
- +1 yıl
EN BÜYÜKK FENERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :)..
- +1 yıl
alex e davranışlarının açıklaması gayet açık ve net :) adamın en fazla 3 yılı kaç yaşına geldi görmüyor musun?
alexi tasfiye ederken onun bıraktığı kocaman boşluğu doldurma gayreti.. oyuncularınız gayet güzeldir, iyidir ona lafım yok ama, fener bahça de takım bilinci eksik bu günlerde.. gerek yönetimsel sorunlar, gerekse belirsizlikler falan şu an ki tablo da büyük pay sahibidir..taraftarı iyi ama, futbolcuların takım bilinci yok bence.. - +1 yıl
alex dogruları soyledı geldım gelelı genclere sans verıldıgını gormedım ve dıger bır husus fenerın avrupada buyuk dusunmedıgını ligı dusundugunu belirtti valla helal olsun ALEX e dogru soyleyenı kovarlarmıs yaa guzel sozmus ve bu adam 2004 den beri fenere neler vermıs aykut kocaman kıskanmasında kım kıskansın :D:D
- +1 yıl
aşk333aşk katılıyorum sana renktaş 7 Tane İlk 11 oyuncusu aldık! Geçen sene leş kadroyla şampiyonlugu son haftaya kadar bırakmadık,Türkiye kupasını aldık! Bu kadro oturdugu zaman rakipsiz olucak fener aykut yanlışlar yapmasa görürsünüz ;)..
- +1 yıl
tabı aykut hıc kıskanırmı ayrıca sampıyonlugu son dakıkada kaptırmadınız ısın aslı 9 puan farkla sampıyon olduk bir senede ıkı kez sampıyon olduk saolsunlar kadıkoyde karanlıklar ıcınde gun dogar ya aniden nidalarıyla o kupayı kaldırdık :D karanlıkta kupa almakta bir baska oluyormus meger :)) hadi fenerliler size iyi muhabbetler :))
- +1 yıl
Arenada bile galibyetlerde üstünüz hala konuşuyorlar 100.yıllarında şampiyon olduk, ali samiyen'e antreman yapmadan geldik yine yendik,100.yılı ömrünüz boyunca unutmayacaksınız ;)..
- +1 yıl
100.yıllarında şampiyon olmak paha biçilmez üstüne antreman yapmadan asy'de yendik hani meşur Sulu maç! Artık 200.yılınızı bekleyin şampiyon olmak heee,geçen sene 1319 gün sonra galibyet sonrasın istanbul'da gs'lilern nasıl konvoy yaptıgını iyi bilirim ;)..
- +1 yıl
Geçen sene leş bir kadro kalitemiz ve dönemimiz varken iki galibyetlerde bile üstünlük saglayamadılar,buda fb'nin gs'den üstnülüğünü gösterir...
- +1 yıl
hala galibiyetten konusuyor bız geldik kadıkoyde kupayı aldık mı aldık sen hala yenmekten bahsdiyorsun olayı canlandır gozunde senın mabedinde ben kupa kaldırıyorum 20 galıbıyete bedeldir yıllarca unutulmayacak bır zaferdir ama anlayana tabii :))) yüzüncü yılımda sampıyon ol hıc bır anlamı yok bence beşiktaşta oldu buyutulecek birşey değil he 100 . yıl sampıyonlugu he 101 . yıl fark goremedım pek... :)))
- +1 yıl
içinde acıdır acı,bütün büyük takımlar kendi 100.yıllarında şampiyon olurken,siz fb^nin kendi 100.yılnızda şampiyon olmasını istediniz ;) Bu bana 20 şampiyonluktan daha önemlidir! geçen sene fb o leş kadrosuyla en kötü döneminde 2 final oynadı birisini kazandı! ama siz 100.yılınızda şampiyonlu ezeli rakibinize kaptırdınız bunu özhan canaydın bile unutmuyordur diğer tarafta..
- +1 yıl
Bir kupa aldınız çok mu ? Eski defterleri açıp durmayalım arkadaş..6-0'ın hezimeti var daha sizde,o günden sonra uyanamadınız.Kendi futbolcularınız söylüyor,FENERBAHÇE maçına korkarak çıkıyoruz diye,psikolojiniz bozulmuş :):) :D neyse ne.. Güzel ülkemin biri diğerinden daha güzel olan iki takımı işte :D
- +1 yıl
Pampa hani geçen sene 3-1 yendiler ya bizi arenada hani 1319 gün sonra yendikleri maçta :)? O Maçtan sonra bütün istanbul'da konvoy yaptılar :) yetmedi Berabere kaldıklarında hagi döneminde mabed'de yine konvoy yaptılar ezikler :)..
- +1 yıl
ezikler işte..geçen sene kötü günlerimizdi onlara rağmen şampiyonluğa oynadık bu saflar geçen sene tsyle şampiyonluk yarışındayken piyasada yoklardı:D 4 senede 1 kupa alınca hadi etki yapıyor ama fenerbahceyi yenince bukadar sevinmeyin.. bunlar diyorki fenerbahceyi yenersek diğer bütün hepsini yeneriz:D beşiktaş maçınada o düşünceyle çıktılar 2-0 dan 2-2 oldu zhaha etekleri tutuştu:D
önemli olan futbolcu kalitesi kadro kalitesi değil önemli olan takımın uyum içinde olması, önemli olan takım oyununu kimin daha iyi oynayıp oynamaması...dolayısıyla fenerin daha çoook ekmek yemesi lazım galatasaray gibi kurulu bir düzene sahip olması için
00 YorumlaBu ne saçma muhabbettir hiç anlamam.Kim iyiyse iyi kardeşim ben Galatasaraylıyım ama sidik yarıştırır gibi kimseyle bu konularda laf yarıştırmam.Altı üstü futbol bu,bir eğlence sonuçta.Kan davasına döndürmenin alemi yok ;)
34 Yorumla- +1 yıl
Yaa bende tartışma olsun diye sordum bu soruyu :) kan çıkartmak için değil yani..
açıkcası kıyaslamak bile yanlış gs nin yedeklerini yenemedi Genoa siz fb den bahsediyorsunuz enteresan yani :-)
bence Galatasaray kadro olarak fener den bir eksiği yok ayrıca oturmuş bir kadrosu var hem fb ile daha 1 ay önce maç yaptılar adamları yine ezdiler52 Yorumla- +1 yıl
KIyaslagı takıma bak genoa :) genoa kaçıncı sırada biliyonmu italya'da? Hem 1 ay önce cüneytt çakır olmasa görürdüm ben siziki fener omaç full yedekti nerdeyse,maç içindede volkan ve gökhan sakatlandı..
alemsin :) Galatasaray tek büyük Türkiye'de, ışıkları kapatabılırsın :)
143 YorumlaVe ayrıca biz en iyi miyiz evet en iyisiyiz o zaman diğer takımların nasıl oldugu umrumuzda bile değil biz yolumuza bakarız kupaları alırız ;) Galatasaray...
620 Yorumla- +1 yıl
5 senede bir dediğin olur,yine adam akıllı cevap yok kadroları kıyaslayın?
- +1 yıl
hee fenerli hee 5 seneden bir bız sampıyon oluyoruz sız her ıkı senede bır oluyorsunuz kendını kandırırsın fenerli sıkelı kupayı saymazsak kac senedir sampıyon olmadıgın belli ıyı ogren oyle gel sız bızı yener uc puan alırsınız bız sızı yener kupa alırız farkımız burda kuyruk acınız var bellı mathesisin dedıgı gibi ibretlıksınız ;)) kirli şampıyonluklarınız hayırlı olsun... ! sene sonu yine bekleriz ...
- +1 yıl
salak salak konusuyor futbol cahili kısırı... us bes sıteden adamların yazdıgı seyle avutuyor kendı dusuncesını soylesin yeterli.. alex olmadan bi cacık olmaz fenerden kısır bır takım resmen at gozluguyle ızlemezlerse gorurler...her neyse her turlu kupa canavarıyız alır geceriz...
- +1 yıl
olm alex li veya alexssiz neyi değiştirir son gs fb maçı şampiyonluk macına iyi bakın çok bilmişler sizi:D alex son on dakikada giriyor alex yok.. tek kale maç yapıyoruz yaw:D muslera tamam iyi güzel toplar yakaladı o olmasa sizde o maçta bir hiçtiniz.. sonra çıkın şampiyonuzz deyin. playofflarda hiçtiniz bırakın bunları
- +1 yıl
adam söyleyecek şey bulamayınca işi hakaretlerde arıyor:D rezillik.. engelleme olum her sıkıştıgında engelleyion olmaz böyle.. 4 yılda 1 olunca ha birde galibiyet göremediği yerde kupa kaldırınca işte böyle etki yapıyor:D aptallaşıyor insan.bizde sizin eski stadda kaldırdık ama bukadar muhabbeti olmadıneden biliyormusunuz FENERBAHÇE sizden her şekilde üstün. bu sene kupa alırız geçen sene sizi yerle bir ettik der durursun ama playofflarda etekler tutuştu.9 puan önde yarım puan la kapattık
- +1 yıl
galatasarayı izlerken mahalle maçı izliyormuş duygusuna kapılıyorum:D sadace fb-gs maçlarına fazla dikkat ederim ondada dansöz olup çıkıyorsunuz:D hiçbir naneniz yok derken? süper kupa maçında oldugu gibi hakemler arkamızda değil sende haklısın.. 100. yılınızda şampiyon olduk ağladınız lan resmen sular falan:D konuşacak yüz kaldımı sende;)
- +1 yıl
ondan mı alıyoruz butun kupaları bak sızın anlayısınız bu ıste sızın gozunuzde kocaman bır dev oldugumuz ıcın sızın bızı yenmenız sıze bır sezon boyunca yetiyor ama bıze asla yetmıyor biz koymakla kalmıyoruz orda o aksam bır kupa mı var ısterse kadıkoyde olsun adamın amk... o kupayı alıyoruz olay bu kadar basıt çakarız kupamızı karanlıkta da olsa alırız bızım ıcın her galıbıyet aynıdır fener olsun mersın olsun ama kupa mı var kadıkoyun amk... o kupayı alırız stadınızı da sıze yaktırırız o kadar
- +1 yıl
ya ne devi ,aslan olsa simgeniz kaç yazar böcek kadar değeriniz yok şu türk futboluna.. yarışabileceğimiz rakip olarak görebileceğimiz tonlarca takım var.. ama kendi futbol yorumcularınız fenerbahçyle sona kaldıysa bitmiştir diyor..ve dogru yerlerden kalkmadınız,golümüz sayılmadı.. görende 10 yıldır kupa alıyorsunuz sanır bırak şunu kafana sok önce siizin 18 kupanız var ama yerinizde sayıyıorsunuz kaç senedir. amk diye diye aldık demişssin 4 yılda 1 koyun mk.biz her sene koyar geçeriz; büyüdegel
- +1 yıl
golumuz sayılmadı yok bır dk eksık oynatı hakem yahu bırakın bu bahaneler cuvalında dolasmayıı guzel futbol ve sampıyonluk geldı sadece sıze koymak onemlı degıl bunu anlamanı beklemıyorum cunku fenerlılerın buna kafası basmas sunu unutmakı kupa ıcın kımı yenmen kıme cakman gerekıyorsa o bızı ılgılendırır sızı yenememıs olsakda hungur gungur aglattık mı kadıkoyse sımdı basıp gıdebılırsın sikeciler dıyarına :D
Kim ne desin Türkiye'nin en iyi kadrosu Fenerbahçe'dedir.. Galatasaray hangi oyuncusuna güvenip bunu savunur.Gs'de tek başarılı bulduğum oyuncu Selçuk İnan'dır.. Fenerbahçeyle kimse yarışamaz.
43 Yorumla- +1 yıl
Kimse bişi demiyor gs'lilerin yarısı diyor :) yarısıda fb'den iyi kadromuz var diyen fanatikler:).
- +1 yıl
Kesinlikle,mesela diyodum fener bir ortasaha almasın açık ara favorim gs diye,çünkü ortasahaları bizden daha iyiydi,ama şimdi meireles geldi ve bu üstünlükde sona erdi! Kanatlarda,forvette zaten üstünüz onlardan..
+1 yılBen lig sonuna bakarım ışıkları söndürün geliyoruz;) Anlayan anladı:)
47 Yorumla- +1 yıl
Ali samiyen'de suyla karşıladıgınız gibi mi ? hani 100.yılınızda şampiyon oldugumuz gibi?
- +1 yıl
olm kupa senin olsun hatta yanında sadri şenere verdiğimiz emziğide verelim:D görmemiş olnca böyle oluyor.. biz kupa alınca melo nun yaptıgı gibi iğrenç tiksinç şeyler yapmıyoruz neden biliyormusun? çünkü hem adam gibi adamlara sahibiz hemde artık kupa almak gelenek haline geldi siz hala yerinizde sayın
En kötüsü de o dur zaten...Bir şeyleri daha fazla bilmek veya bir şeylere daha fazla sahip olmak ama kullanamamak...
En büyük aptallık bu olsa gerek.46 Yorumla- +1 yıl
Bende canlısı var,ihtiyacı olanlara al ;)...
Gizli Üye(30-35)+1 yılzamanla herkes herşeyi görecek zaten iyi bir kadroya sahibiz ama penaltı verilmesi için yerlere yatan futbolcularımız yok bi o eksik o da gelirse harika olcaz:)
62 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbilinçli olan şeyler değil onlar:) öyle olsa gereken yapılır..sizinkilerin yaptıkları gayet bilinçli :) sizde gelenek haline gelmiş artık:) ya da hakemlerde:)
Sen yanlış sitelere girmişsin.. At gözlüklerini çıkar ;)
70 Yorumla
+1 yılgalatasarayın kadrosu fenerbahçeden daha iyi. Bu benim fikrim.
517 Yorumla- +1 yıl
Bu arada trabzonspor'luyum .
- +1 yıl
@Soran : bana FB'de bırak FB'yi Türkiye'de Selçuk İnan ayarında bir tane futbolcu söyler misin?
- +1 yıl
olsun draken :)
galatasarayın sizden farkı kadrosunun futbolcu sirkülasyonunun sizden az olması.. yani bir futbolcu bir takıma geldiği gibi hemen benimsemez takımı hoca ile diğer futbolcular ile iletişimi önemlidir.. fb her dönem gider en pahalı en gözde transferleri yapar gelir.. ama, hep beklenenin altında kalır bu futbolcular bi daha ki sezon hop bu olmadı değiştir. fb futbolcuya benimseme süresi bırakmıyor. o yüzden de galatasarayın kemik yapısı daha sağlam.. - +1 yıl
Meireles'te,Fernandes'te kendi mevkileri için söylüyorum selçuk inan'dan çok daha iyi adamlar! çok iyi adam olsa 28 yaşına gelmiş gider avrupa'da oynardı! Arda 24 yaşında atletico'nun vazgeçilmezi oldu,emre 20 yaşında inter'de banko oynuyodu,meireles gibi adam liverpool'da premier lig' 2011 sezonunda yılın en iyi oyuncusu seçildi bak premier lig'te diyorum! selçuk ozaman trabzon'da top koşturuyodu ;).
- +1 yıl
Meireles'i izlemedik daha , izleyelim konuşuruz. Fernandesi beğenirim. Ofansif olarak Selçuktan iyidir daha göze hoş gelen bir futbol oynar ancak defansif olarak Selçuk daha etkilidir. Selçuk'un en büyük eksiği (bana göre artısı) basit futbol oynamasıdır. Bu arada geçmişi bırak bugunu bak. Selçuğun en büyük kaybı Türkiyede oynamasıdır. Yoksa kendisi barcelona'nın orta sahasında bile oynayabilecek kalitede bir futbolcudur.
- +1 yıl
Arda Türkiye'de oynamadı haberimiz mi yoktu ? Emre Türkiye değilde nerede oynadı? bu adamlar 24 ve 20'li yaşlarında avrupa'nın elit kuluplerinde oynadılar ve en önemli oyuncuları oldular! Emre 32 yaşında yine atletico'ya gitti ama barcelona'da oynar denilen selçuk hala Türkiye bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?! Meireles'le zaten kıyaslamam,kıyaslamam için premier lig'e gidip orda yılın futbolcusu ödülü alması lazım ;)
- +1 yıl
Hemen barcelona yav arkadaş nasıl bu kadar saçma konuşursunuz ? barcelona'ya gidip xavi'yi mi ? iniesta'yı mı ? Yani bu adamlarla eş değer tutuyosun daha avrupa'da bile dogru düzgün maça çıkmamış adamı öyle mi ? harbiden cahilsiniz! Selçuk valencia,atletico'ya gitsinde öpün başınıza koyun bırak real'i barca'yı...
- +1 yıl
Senin görüşün markacı benim görüşüm ise yaptıgı işe odaklanıyor.
Ayrıca egemenin hala Türkiyenin en iyi liberosu ve Tolga'nın da Türkiyenin en iyi kalecisi oldugunu düşünüyorum. Umut ise eşi benzeri az bulunan stilini en çok sevdiğim oyuncudur.
Ben takım ayrımadan futbolcuları bireysel olarak değerlendiriyorum. Takımlarına faydalarına bakıyorum. sen ise interde oynamış bilmem nereden gelmiş diye bakıyorsum. Querasma nereden geldi , Guiza nereden geldi bence yararsız oyuncular. - +1 yıl
Ayrıca ben Selçuk için orada oynayacak kapasitesi var dedim. Oraya gidecek demedim.
Belki hiç Avrupada oynamayacak ama senin zihniyetin Avrupada oynayan iyidir .
Emrenin şansı ise 2002 Dünya kupasıdır. - +1 yıl
AHahaha yine demogoji yav bu yazdıklarının konuyla ne alakası var? ne kadar saçmalayı seviyorsunuz? bak yazdıklarıma cevap ver? eğer verebilirsen seninle tartışmaya devam edicem bekliyorum...
- +1 yıl
Arda'nın şansı neydi peki? üstüne 2002 yılında hasan şaş daha iyi futbol oynadı damga vurdu turnuvaya o neden gitmedi? battıkça batıyorsun.
- +1 yıl
Yazdıkların saçmalıktan ibaret ve zaten peşin hükümlüsün. Bana göre diye belirtmiştim. Ama sen tartılşmaktan çok haklı olma derdindesin. Git bir fenerlilerin oldugu bir kahveye onlarla konus.
- +1 yıl
Tuncay niye gitti mükemmel bir futbolcumuydu. Yada Volkan niye gidemedi berbat bir oyuncumuydu? Oyuncuları Avrupada oynamaları ile değerlendiriyorsan zaten baştan hatalısın.
- +1 yıl
Tamam tamam selçuk barcelona'da banko oynar hatta xavi ve iniesta'dan daha iyi ;) Haksızlıgı Türkiye'de oynaması arda ve emre Türkiye'de oynamadılar ondan bu takımlara gittiler,emre geçen sene münih'teydi ondan atletico'ya 32 yaşında gitti vs vs anladım seni..
- +1 yıl
Bu arada Avrupa'nın bizde oldugunu düşünen zavallı kafatasçı zihniyete sahipsin.
link çok fotojenik fotoları var
25 Yorumla- +1 yıl
Volkan ı hiç anlatma bana kardeşlik. Volkanı insan olarak herkez çok iyi biliyo. adam kıcıyla topu kontrol etti bu çok doğal anladım da kupa görgüsüzlüğü nerde yaptık onu anlamadım? görgüsüzlük yapcak durumda değiliz ki biz. zaten kupa alan bir takımız sürekli. eğer bu utançsa bu utançla seve seve yaşarım! şunu da unutma türk futbolu gs ye daima borçlu olarak kalacaktır ne kadar anlamasanızda.
en iyi kadro demek en pahalı oyuncuların bir arada olduğu kadro değildir. birbirleriyle en uyumlu kadro en iyi kadrodur.. o yüzden biz sizden iyiyiz..
00 Yorumlaönemli olan kadro hoca degil kardeşim içraatt bunu en iyi yapanda GALATASARAY bunu tartışmaya konuşmaya gerek bile yok konu içinde fener geçiyosa:D:D
00 Yorumlafenerde kim var allah aşkına bir kuyt var galatasarayda bir sürü oyuncu var
hamit, burak, elmander, ambrabat, engin, umut13 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha saydıgı oyunculara bak :) Kuyt,krasiç,sow,stoch,alex,meireles yeterli mi?
- +1 yıl
Altta kaldın acıyomu pampa?
çok doğru :)))) hala inandıramadık :)) kadro çok geniş ve kaliteli :)))
11 Yorumla
+1 yılŞimdi sen onu bırakta ben sorayım . siz renkliler niye hazımsızsınız? Gs de ayrıca yüzsüz
00 YorumlaMarifet en iyi kadro kurmakta değil, kurduğun o kadroyla başarı sağlamaktır. O vizyon de fen*rbahce'de yok işte.
00 YorumlaBence en iyi yabancılar Fenerbahçe'de en iyi türkler Galatasaray'da
07 Yorumla- +1 yıl
Sezoox'un mal oldugu kanıtlandı :) Krasiç,kuyt,sow,stoch,alex,meireles ve yobo'dan kayserinin yıldızı amrabat,premier lig'te küme düşmemeye oynayan takımlarda oynamış elmander,italya'da yılın bidon ödülünü almış melo,antep'in yıldızı dany ve 35'lik(46'lık) cris daha iyiymiş :) katıksız ergen mk..
Hakkını yeme ama Galatasarayın. Cüneyt ÇAkır diye bi oyuncuları var yeni transfer. Müthiş oynuyor.
10 YorumlaO değilde Erzurum'da ışıklar neden kapatılmadı ?
010 Yorumla- +1 yıl
O değilde 100.yılınızda şampiyon oldugumuzda asy'de neden sularla karşıladınız bizi ?
- +1 yıl
yok 6-0 :S:S..
- +1 yıl
Youtube'den açıp videolarını veya full maç görüntülerini izleyebilirsin..
- +1 yıl
Puhahahahaha :D unutmamıştım pampa sizin uefa kupanızı :D..
- +1 yıl
fosil olmadımı pampa :D bitek tutuncagınız dal bu uyefa kupası biliyorum :D..
bu çok mantıklı bi soru :))
11 Yorumla- +1 yıl
Evey pampa :)..
sikecilerle işimiz olmaz kardeş
40 Yorumlavarsın en iyi takım fb olsun en büyük GALATASARAY
00 Yorumlaalınganlık yok.
13 Yorumla- +1 yıl
Nasıl?
- +1 yıl
Yav he he ...
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüşman onlar
00 Yorumla