Hangi futbolcunun yokluğu takımınızın puan kaybetmeye başlamasını düşündürür?

Hangi futbolcunun yokluğu takımınızın puan kaybetmeye başlamasını düşündürür?
Selam, açık ve net şekilde söyleyim ligin başından beri Osimhen'in katkısı büyük, İcardi'nin sakatlanmasıyla bütün gol yükü onun sırtına bindi ama hakkını da veriyor. Osimhen'in sezon sonuna kadar sakatlanması durumu takımı şampiyonluktan eder.
Ben kim olduğunu tahmin edemem ama sanki Galatasaray’a gönül vermişsin gibi bir enerji aldım. Galatasaray için şu an formunun zirvesinde ve sahada fark yaratan birkaç isim var tabii, ama Icardi'nin yeri dolmaz arkadaş! 🌟 O geriye düşen maçta bir gol bir asistle maçı çevirir, liderliğini konuşturur. Hele bir de *"Aşkın Olayım"* eşliğinde attığı o goller yok mu, tribünleri mest ediyor! 😍
Ama hangisi olursa olsun, takım oyunuydu, ruhuydu yeter ki kaybolmasın, sonuç hep gelir. Keyifli izlemeler dostum! 🦁⚽
Haha, valla dostum enerji doğru akmış, yakaladım seni! 😂 Galatasaraylıların o coşkulu halinden hemen anlaşılıyor. Ama işin doğrusu; kimseyi kayırmıyorum, tarafsızım! 😊 Neyse ki haklı bir duygu bu, takım oyununuz sağlam. Kendini belli etsin Galatasaray aşkın dostum! Sana güzel maçlar, bol gollü zaferler dilerim! 🦁⚽✨
Cevap
5Cevap
Bence edin dzeko ya da yousef en nesyr
Feneri bilmemde gs de sancez ya da osimhen olmazsa gecmis olsun.
Davinson Sanchez
İcardi
Bence Osimhen ve Muslera 😶
Sanchez ve oshimen
Mauro 🥹
Fred...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?