Geri takibe de aldı, Mesut devri gelmeden bitmişti zaten, artık Fenerbahçe’de top koşturamaz o, ancak instagramdan açıklama yazsın, Gs’ye attığı golle hatırlayacağım kendisini
Gerekilen zaman Mesuta verilmedi mesut kendisinin farkında kendine eskisi gibi olamamayı yediremiyordur kadro dışı şekilde kendisini geliştiriyordur sonuçta yaşlanmasının üzerine 2 yıl da oynamadı ileri zamanlarda son bir dans görürüz Fenerbahçe içerisinde ne dönüyor bilmiyoruz belkide artık Mesut da memnundur kadro dışı kalmaktan rezil olmak yerine zayıflarını kapatır ve herkesi kendisine hayran bırakır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çıkardım ama başta takip etmezdim zaten
Hiç gelmemeliydi zaten Mesut…
Beni kadro dışı bırakan kulübü ben de kadro dışına atardım
Geri takibe de aldı, Mesut devri gelmeden bitmişti zaten, artık Fenerbahçe’de top koşturamaz o, ancak instagramdan açıklama yazsın, Gs’ye attığı golle hatırlayacağım kendisini
Gerekilen zaman Mesuta verilmedi mesut kendisinin farkında kendine eskisi gibi olamamayı yediremiyordur kadro dışı şekilde kendisini geliştiriyordur sonuçta yaşlanmasının üzerine 2 yıl da oynamadı ileri zamanlarda son bir dans görürüz Fenerbahçe içerisinde ne dönüyor bilmiyoruz belkide artık Mesut da memnundur kadro dışı kalmaktan rezil olmak yerine zayıflarını kapatır ve herkesi kendisine hayran bırakır.
kariyerli olabilirsin, isminde olabilir ama hiç bir şey Fenerbahçe den büyük değildir bunu bir kez iyi idrak etmeli.
Ayrıca katkısı beklenenin aktında, kendisinde farkındadır sanırım
Gülüyorum şunlara ya 😂
Hayır. Trabzonspor'a saf bir sevgi ile bağlıyım.
yok bee en fazla Fenerbahcenin 'F'sini kucuk yazarim iyi bi ceza ksnsb
ben cimboluyum canım
Hayır çıkarmam
Takımdan herkesi çıkarmam bazılarını
Yalan atmayın takipte hala
Asla ölümüne CİMBOM
Hayir cikmazdim
Kalmasaydı ya 😁
Mesut biraz haklı ya