Alternatif takımınız var mı tuttuğum takım olmasa şunu tutardım diyen Ben Beşiktaşlıyım Beşiktaş olmasa Galatasaray'ı tutardım. Ya siz?
Beşiktaş
Galatasaray
Fenerbahçe
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bızım Orada hangı takımı tutuyorsun denınce eger yeterınce samımıyet varsa kısılerın arasında Esprısıne ''Kendı takımlarımı tutuyorum'' Derler Aklıma o geldı Sımdı.. Ote yandan Soruna Gelınce; Fenerbahcelıyım ve Fenerbahce Olmasa dıye bır ıhtımal dusunemıyorum.. Ama yınede Kendımı Zorlayıp sana bır takım ısmı vermem gerekırse Bu Konyaspor dur :))
+1
Beşiktaşlıyım... Beşiktaş olmasaydı takım tutmazdım...
Galatasaray aşktır,Galatasaray candır,Galatasaray bir yaşam tarzıdır.Hiçbir takım Cim bomun yerini alamaz.Aşk nakli,can nakli diye birşey olamayacağına göre,Galatasaray olmasa hiçbir takımı tutmaz hatta futbolla bile işim olmazdı.
İşte budurrr! Helal olsun sana +++ 1 milyon
Türkiye'de Beşiktaş'tan başka düzgün takım olmadığı için tutmazdım.
Cevap
96Cevap
Asla !
böyle bir şeyi de asla kabul edemem. İnsan gönül verdiği bir takımın yerine alternatif bulundurabilir mi yahu :)))
"Çok sevdiğim taptığım aşık olduğum bir kız var, hastayım ona, onsuz nefes bile haram bana ama bir tane de noolur nolmaz diye yedek kız bulunduruyorum" demekle aynı şey bence :)))
Herkes Sever Kendi Çapında, Biz Severiz Allah Katında
Şehr-i Aşk SAMSUN...!
Olmasa oldururduk be :)
takım tutmuyorum ama beşiktaşlı olmak isterdim çarşı grubu insanı etkiliyor. fanatik beşiktaşlı arkadaşım var sürekli maçlara gider beni de götürmek istiyor bu gidişle bjk li olacağım heralde :) ve şarkıları çok güzel saatlerdir bunu dinliyorum geçen atkı aldık bjk mağazasında duymuştum
Beşiktaş olmasa beşiktaşın yeniden olmasını beklerdim.Olmadı gider ben kurardım
Galatasaray olmasaydı Beşiktaşı tutardım büyük ihtimal. Beşiktaş da olmasaydı Ankaragücünü tutardım :D
Galatasaray olmasa Trabzon,Beşiktaş, hatta Türkiye liğinde oynayan herhangi bir takımı tutabilirdim Şikebahçe haricinde hepsi candır.
Fenerbahçe olmasa takım tutarmıydım?Hmm, zaten şu anda tuttuğum 1.lig takımlarından Göztepe 'yi tutardım büyük ihtimal..
Beşiktaşı tutardım.
Ama iki cihan bir araya gelse fener olmazdı.
Kars spor bile daha sevümlü :D
Galatasaraylıyım ama sorunu cevaplarsam Beşiktaş derim.
Galatasaray Olmasaydı Türkiye 'de takım tutmazdım..
futbolla alakam yok ama takım olarak bşiktaşı tutuyorum hakında hiç bişi bilmem ama ..
beşiktaşlıyım fenerbahçeyi tutardım her ne kadar feneri de bilmesem içimden öyle geliyor fener daha sıcak geliyor bana
bu iş aile, çevre ve takımların o zamanki başarılarına bağlı
Fenerbahçeliyim, ailemde başka takımlı pek yok çevreden dolayı belki Gsli olurdum diycem ama bjk de çok iyiydi 90ların başında bjklide olabilirdim belki
Ölümüne GALASATASARAY
Hoş Geldin Wesley Sniejder :)
Tuttutuğum takım yakısıyo bana. GALATASARAY olmasaydı baska takım tutmazdım
Tabi beşiktaş olur kimse ezeli rakibini tutmaz çünkü :D
Beşiktaş olmasa Altay, italyan olsam juventus, en sevdiğim filmler siyah beyazi en sevdiğim şarkı Kayanhan-Bizimkisi bir aşk hikayesi, siyah beyaz bi film gibi biraz
Hangi takımı tutuyorsunuz sorularının cevabı belli olduğu için artık böyle sorularmı soruyorsunuz :)
galatasaraylıyım fener hariç hepsini tutardım arkadas...hatta bilgisayarda futbol menejer diye bir oyunum var feneri küme düşürüp öyle oynuyorum:=)
ankette kesin kendi takımı yüksek çıksın kendi takımına oy veren adam vardır eminim :D gs liyse gider gs yi seçer. fbliyse fb yi
Sadece Fenerbahçeliyiz. Kalbimizde diğer takımlar için 1 gram sempati yoktur.
6S evlat olsa sevilmez (FB liyim) ve tabii kide beşiktaş olurdu
Tuttuğum takım olmasaydı diğer takımlarda olmazdı. Kimse yokken biz vardık :) Beşiktaş!
Fenerbahçeliyim ama beşiktaşı severim ruhsuz değillerdir..Fakat Fenerbahçe olmasa şehrimin takımını Sivasspor'u desteklerim.. O da olmasa takım tutmam.
Eskişehirspordan başka takım düşünmedim belki kardeşimiz Kasımpaşayı yada Bozüyüksporu tutardım, bu yüzden DİĞER diyorum :)
Galatasaraylıyım ama olmasayı beşiktaşı tutardım adam gibi adamlar.
Gs olmasaydı. Takım tutmak değil de Bjk ye sempatim var.
Galatasaray olmasaydı . kayserisporu tutardım :) zaten ikinci favorim her zaman :)
ABİCİM BEŞİKTAŞLI OLMAK BİR AYRICALIK BIRAKIN BİZ AYRICALIĞIMIZIN TADINI ÇIKARALIM AŞKIMIZ OLMASA HERHALDE TAKIM FALAN TUTMAZDIK
Galatasaraylıyım ama Gs olmasa Beşiktaşı seçerdim, çarşıya sempatim var.
Ben Beşiktaşlıyım, Beşiktaş olmasa takım tutmazdım.
beşiktaşsız bir hayat düşünemem ama olmasaydı adanalı olmamama rağmen adanademirsporu tutardım..bizim taraftara en yakın onlar...
Fenerbahçe(en sevdiğim insan için)
Fenerbahçee.. Fenerbahçe olmasa karşıyakayı tutardım aynı ligte olmasalarda
bende galatasaraylıyım ama gsem olmasa beşiktaşı tutardım çarşıya hastayım yaa
Beşiktaş'a sempati duyan tek Bursasporlu benim galiba.
Beşkitaş'ı severim.
sırf sevgilim tutuo die fenerbahçe :( ikimizde o takımda iş yk biliozda renkleri güzel işte
iyiki güzel tm maçlrnı izliorm nerdyse arada kazanmayacaklarını bile bile iddaa da oynuormda nerdee görmdm daha iilk
bjk gs kardeşliği çok yaygın.FB gibi değil.FB aleyhine ittifak yapıyorlar hep.
Ayrıca Karabüksporu ve Kırklarelisporu seviyor ve destekliyorum.
Galatasaray olmasa Türkiye liginde takım tutmazdım Barcelona'yı izlerdim...
tuttuğum takım olmasa takım tutmam fenerbahçe yoksa takım yok :)
Galatasaray olmasaydı Real madrid tutardım ve hala madrid derdim =)
gs liyim ama beşiktaşa da bi sempatim yok değil ama her zaman forever gs ama gs olmasa beşiktaşı tutmazdım memleketimin takımını tutardım yalan yok
kardemir karabüksporu tutardım. malum gelene geçene üç atıyor:)
galatasaray olmasa başka takımı tutmazdım başka takımlara sempati duymuyorum diyer takımlar yerli yabancı umrumda bile degil
Valla bizim takım dededen yadigar.Galatasaray olmasaydı o hangi takımı tutarsa yine onu tutardık.
ben galatasaray olmasa bursasporu tutardım, hep sempati duyarım o takıma :)
Galatasarayın olmadığı bir dünyayı düşünebilsem belki seçebilirdim ..
Lokma takımını tutardım en cok kullandıgım 13 ve 17 burdan herkese saygılar
Son sözümüz hep GalataSaray.. Eğer olmasaydı futbolu tadı olmazdı, takım tutmazdım.
Galatasaray Olmasa Trabzonspor u tutardım. Nede olsa memleket :)
kendi takımımı tutardım arkadaş. nedir bu böyle. takım gönül işidir. sevgiliniz olmasa kimi severdiniz gibi bi soru bu gerçek taraftar için.
Kimse bana futboldan bahsetmese tutmasam takım falan ben yine bir şekilde Fenerbahçe derdim ne olursa olsun Önce Fenerbahçe
Beşiktaşlıyım takımım olmasa zaten var izmirdeyim ALTAY BUCA sewdiğim takımlar ;) bunlar yeterdi ;) :))
kendi takımlarını tutardım desem cok mu abest kacar :)
Bursaspor Bursa'lı vs değilim ama sempati duyuyorum Fener'in elinden şampiyonluğu almaları da çok güzeldi..
ben de GALATASARAY lıyım o olmasa Beşiktaş ı tutardım
Tutmazdım hadi hatır için memleketimin takımını tutayım
Sanırım Kastamonuspor olurdu.
Yada ön takımlarım olurdu.
he ya :D bafraya geçirmece :D
Çatal - Bıçak takımını ya da yemek takımını tutardım ...
Fenerbahceliyim eğer fenerbahce olmasaydı takım tutmazdım spor benim için herhangi bir anlam ifade etmezdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar