Moda & Stil Sizce hangi takım siz olsanız hangisini alırdınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel dedik ayol Sizce hangi takım siz olsanız hangisini alırdınız? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Siyah bence 0 0 Yorumla
WinchesTR Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Hepsi güzel 🙂 Bişi diyemedim.https://youtu.be/L6JVyeygB14?si=lbzdqMPU4b7cMXX0 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Bu kadar detaylı ve göz yorucu giyimi begenmiyorum, hiç biri güzel değil bunların 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İlla birini seçmek gerekirse lila olan, ama 3-4-5 güzel 0 0 Yorumla
BeyHasan3434 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Leopar olmasa direkt 2 ve ek olarak 3 diyorum.. ama tabii mankenlerin fizikleride öne çıkarıyor ürünleri 👍👍 0 0 Yorumla
SuskunnHerif Takip Et Xper 3 Yaş: 55 +1 yıl Mankenlerin de etkisi var şimdi kıyafeti gösteriyorlar. 0 0 Yorumla
asyaaalia Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl 1 ve 3 güzel bence 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen olsan hangisini alırdın Yorumla asyaaalia +1 yıl Ten rengin buğday veya beyazsa siyahı. Esmersen mor olan Yorumla Soran +1 yıl Beyaz ten rengim Yorumla asyaaalia +1 yıl Tamam Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. hepsi mükemmel karar vermesi çok zor :) 0 0 Yorumla
smhkcbl Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 2 ve 3 2 8 Yorumla Soran +1 yıl İkisi arasında bir seçim yapacak olsun Yorumla smhkcbl +1 yıl 3 sanırım Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla smhkcbl +1 yıl Daha güzel tam istediğim jartiyer beyaz mor falan hiç çekici değil Yorumla Soran +1 yıl 2 daha iyi gibi geldi bana Yorumla smhkcbl +1 yıl İkinin modeli güzel de leopar bozmuş biraz Yorumla smhkcbl +1 yıl Yoksa o da güzel Yorumla Soran +1 yıl Dimi leopar olmasa net 2 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 438 cevap paylaştı. Beyazla ve ilki iyiymiş 0 0 Yorumla
Koyluguzeli_90 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Birinci 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen olsan onumu alirdin Yorumla Koyluguzeli_90 +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 644 cevap paylaştı. 2-3-4 güzel 0 0 Yorumla
HuysuzzDoktorr Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Üç numara kesinlikle ne şanslı erkekler var 0 0 Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 813 cevap paylaştı. 1. güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hepsi dandik duruyo 1 21 Yorumla Soran +1 yıl Kalite olarak düşünme canım görünüş renk model vb olarak düşün örnek bunlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha güzellerini gördüm Yorumla Soran +1 yıl Yaa banada atarmisin link bakiyim bende merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl www.trendyol.com/.../sirt-dekolteli-siyah-fantazi-takim-p-290556302 Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel ama gecelik bakmadım ki ben jartiyer tarzı baktım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pentiden aldım çok güzel Yorumla Soran +1 yıl Aynısı mi var sende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır benimki büstiyerliydi takım aldım buna bensiyor ama sütyen askıları çapraz ve sütyen yeri dantelliydi Yorumla Soran +1 yıl Aşırı güzel bu be aynisinin linki yok mu sendekinin ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pentiden almıştım online almadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Büstiyerli jartiyer takım yaz belki bulursun trendyolda falan Yorumla Soran +1 yıl Yaaa bende alicam ama çok kararsızım ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seninkileri beğenmedim Yorumla Soran +1 yıl Benimkiler den değil canım işte nasıl bişi alsam kararsızım sen baya iyi anlıyorsun yardımcı olurmusun bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olurum evet çok geceliğim var belki 50 tane Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sapıklar yazar :) Yorumla Soran +1 yıl Hemen çık ediyim gizlen geri Yorumla Soran +1 yıl Yorumda bekliyorum zaten Yorumla Soran +1 yıl Buraya atabilirin en çok giydigin ve en çok hangisini giyyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun zamandır giymiyorum canım çeyzime diye aldım ama Yorumla Soran +1 yıl Bı bak ya bekliyorum Yorumla
ilkgül__ Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl 4 😍💜 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen olsan onumu alırdın Yorumla ilkgül__ +1 yıl Evet Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. 2 güzel 0 0 Yorumla
Tatlıirem Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bir ve 3 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İkisi arasiinda seçim yapacak olsna Yorumla Tatlıirem +1 yıl İkisini de alırım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Neden mesela Yorumla Tatlıirem +1 yıl Kararsız kalırsam ya hicbisey almam ya da ikisini de alırım öyle huyum var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Siyah bence
Hepsi güzel 🙂 Bişi diyemedim.
https://youtu.be/L6JVyeygB14?si=lbzdqMPU4b7cMXX0Bu kadar detaylı ve göz yorucu giyimi begenmiyorum, hiç biri güzel değil bunların
İlla birini seçmek gerekirse lila olan, ama 3-4-5 güzel
Hiç birini beğenmedim hepsi abartı.
Leopar olmasa direkt 2 ve ek olarak 3 diyorum.. ama tabii mankenlerin fizikleride öne çıkarıyor ürünleri 👍👍
Mankenlerin de etkisi var şimdi kıyafeti gösteriyorlar.
1 ve 3 güzel bence
Sen olsan hangisini alırdın
Ten rengin buğday veya beyazsa siyahı. Esmersen mor olan
Beyaz ten rengim
Tamam
hepsi mükemmel karar vermesi çok zor :)
İçindekiyle beraber mi geliyor?
2 ve 3
İkisi arasında bir seçim yapacak olsun
3 sanırım
Neden peki
Daha güzel tam istediğim jartiyer beyaz mor falan hiç çekici değil
2 daha iyi gibi geldi bana
İkinin modeli güzel de leopar bozmuş biraz
Yoksa o da güzel
Dimi leopar olmasa net 2
Begenmedim 4 belki
Beyazla ve ilki iyiymiş
Birinci
Sen olsan onumu alirdin
Evet
Neden peki
Ben moru sevdim ya güzel durur bence
1-3-5
2-3-4 güzel
Net 1 ama beyaz da bi secenek
İkinci
Mor olan her zaman
Üç numara kesinlikle ne şanslı erkekler var
Üstten ikinci
1. güzel
Hepsi dandik duruyo
Kalite olarak düşünme canım görünüş renk model vb olarak düşün örnek bunlar
Daha güzellerini gördüm
Yaa banada atarmisin link bakiyim bende merak ettim
www.trendyol.com/.../sirt-dekolteli-siyah-fantazi-takim-p-290556302
Çok güzel ama gecelik bakmadım ki ben jartiyer tarzı baktım
Pentiden aldım çok güzel
Aynısı mi var sende
Hayır benimki büstiyerliydi takım aldım buna bensiyor ama sütyen askıları çapraz ve sütyen yeri dantelliydi
Aşırı güzel bu be aynisinin linki yok mu sendekinin ya
Pentiden almıştım online almadım
Büstiyerli jartiyer takım yaz belki bulursun trendyolda falan
Yaaa bende alicam ama çok kararsızım ya
Seninkileri beğenmedim
Benimkiler den değil canım işte nasıl bişi alsam kararsızım sen baya iyi anlıyorsun yardımcı olurmusun bana
Olurum evet çok geceliğim var belki 50 tane
Sapıklar yazar :)
Hemen çık ediyim gizlen geri
Yorumda bekliyorum zaten
Buraya atabilirin en çok giydigin ve en çok hangisini giyyorsun
Uzun zamandır giymiyorum canım çeyzime diye aldım ama
Bı bak ya bekliyorum
4 😍💜
Sen olsan onumu alırdın
Evet
2 güzel
Bir ve 3