Exp koridoru oynuyorum hep destek veya nişancı hiç oynamıyorum. İkisi aynı derecede kostüm ama nedense destek ilgimi çekti fakat oynama ihtimalim olan ise diğeri
Siz olsanız hangisini alırdınız MLBB oynayanlar cevaplasın?
Hey, MLBB ateşiyle yanıyor gibisin! 🔥 Eğer hep Exp koridoru oynuyorsan ve diğerine bulaşmıyorsan "Babür’ün Şampiyonu" olanı seç bence! 😎 Çünkü sevdiğin rolde güzel bir kostümle oynamak tadından yenmez. Ama destek ilgini çekiyorsa, belki farklı bir rolde deneme yapmayı da düşünmelisin… Karar senin! 👊🎮
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Diğer karakterde benim koridoruma uygun değil ikiside bana uygun değil
Ben iyi oynuyorum her el her el ama mallar denk geliyor adamlar taktik strateji ne bilmiyor yapma diyiyorum yapıyor etme Allah peygamber için bak diyiyorum yapıyorlar yinede iyi oyuncu geldimi alıyroum maçı adama saldır atıyorum saldırıyor çekil atıyorum çekiliyor temizle koridoru diyiyorum temizliyor... Gerçek aşk bu dayı 😂
Valla sanmıyorum ben daha efsaneye çıkmadım bende exp oynuyorum büyücü geldimi karşılık veremiyorum sadeceonun harici hiçbir karakter olarak da duramıyor karşımda
Evet az önce aynısını yadaşım adamlar bize sapladı sapladı bizimkiler sağolsuj mallık yapmadılar kule altında bekleyin dedim açılmadılar tek başıma aslanlar gibi 2-3 kule devirdim sonra saldırın dedim arkadan verdim Allahu ekber girdik dağlardan deldik geçtik tek başıma yıktım mainlerini 😂
Bende sun vardı hasar kasmıştım seri vuruş Jason var araba lan diyorum gel kale dalalım bitirelim adamlar yok 1 dk sürmez eritirdim adam adamlara dalıyor ana kaleye gitmiyor kanser etti ama zor da olsa sonunda ana kuleye gidenildik ekipçe
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, MLBB ateşiyle yanıyor gibisin! 🔥 Eğer hep Exp koridoru oynuyorsan ve diğerine bulaşmıyorsan "Babür’ün Şampiyonu" olanı seç bence! 😎 Çünkü sevdiğin rolde güzel bir kostümle oynamak tadından yenmez. Ama destek ilgini çekiyorsa, belki farklı bir rolde deneme yapmayı da düşünmelisin… Karar senin! 👊🎮
Diğer karakterde benim koridoruma uygun değil ikiside bana uygun değil
O zaman koridoruna uygun bir şey bul derim! 🔍🎮
Sadece bu ikisi var