Taraftarı olduğunuz takım bunlardan hangisini yapmış olsaydı diğerlerine göre daha çok üzülürdünüz?
Ezeli rakipten tarihi fark yerse
Son maçta şampiyonluğu verirse
Küme düşerse
Şike yaptığı ispatlanırsa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Kahve & Keyif
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Küme düserse of ya gitsn benden uzaga
Son maçta şampiyonluk giderse depresyon sebebi saç yolmalik
Ahahaha ucundan dönmek kadar bi hayli koyar 😃
Ah ewt iyi ki bu sezon bizim öyle bir endişemiz yok 🥲
Hangi takımlısın 😃
Sencee
Beşiktaş 😂
Komikk deill
https://youtu.be/CgheCepKmvE?si=uylH20Uf1LLHFs2Z
Varsın serwfimizle kaybedelim şikesaray diye anılmak bence daha kötü olmalı 😚
Hangi şike? 😂 Resmiyette şikesi olmayan tek büyük takımız len uefanın kendisi bile açıklamıştı kendini olmayan şeylerle boşa avutma 😂😂
Ayy bu cidden komikti nddjdjdjdj
Resmiyette olamaz tabi TFF hakemler falan hem sizden yana olduğu için olabilir mi ztn anlamadığım şey şu ne zmn beraberlik ve geriye düşme olursa hop penaltı tiyatro gibi geliyor 🫡
Yav he he ağlamayalım lütfen djdkdld eğer biraz olsun mantıklı düşünecek olursan hakemler ligimizin genel bir sorunu olduğunu anlayabilirsin size de yanlış yapıyorlar bize de fenere de Anadolu takımlarına da yani bu genel bi problem sizi yendik diye de boşa holiganlık yapma lütfen 😃 eğer izlediysen gerçekten penaltının %100 doğru olduğunu görürsün tabi eğer görmek istersen
Tartuşmaya hiç gerek yok tamam mı bi kişi eksik olmanıza rağmen gene iyi oynadınız ama
Ağlanacak bir durum yok ya nerde iyi oynadık Allah aşkına Beşiktaş zannedersin mahallede oynuyor teknik direktörümüz yoktu hakem diyorsun da Mert'in kırmızı kart almasına ne demeli düşerken eli değmiş ve buda geçerli ama gel gör ki kart verdiler neyse bencede tartışmaya gerek yok kazandiniz sonuçta tebrik ederiz bayeride yenseydiniz daha iyi olurdu sağlık olsun gerilmeye gerek yok ☺️
Mert'in kartı tartışmalı çünkü benzer durumda başka bi kaleciye olduğunda aynı hakem kart vermemişti ve teşekkür ederim 😊 Bayern Münih gibi bi baba takıma karşı oynanabilecek en iyi oyunumuzu oynadık ama bi yere kadar dayananildik kalite farkı sonradan kendisini gösterdi en ufak hatayı affetmiyorlar hücum hatları jilet gibi keskin ve gerilecek bi durum yok ya ne güzel konuşuyoruz işte 😂 yapacağımız en fazla atışma olur o da olsun bi zahmet çokta abartmadan ve avrupa maçlarında renk ayrımı yok umarım avrupada sizde toparlanırsınız
Rica ederim biz ölmüşüz saçımız beyazladi bu 2 ayda umudumuzda hiç yok ve cidden siz iyidijiz ama adamlar harbi cokk çok ii aslında bı yandan da isterdim birazcık kaynetmenizi en azından üstümüzdeki bu BJK damgası kalkardı fmfmfmffm
Geçmiş olsun ya başkanınız rahatsız be takımı Afrika kabilesine çevirdiği yetmiyor gibi bi de sürekli alakasız şeyleri bahane ederek sanki takım kötü değilmiş gibi davranıyor bu arada bayern size iki maç da 8 atmışlardı di mi fjdjdlsld
Bu arada o damga kalkmaz kalkamaz sizinle bir oldu djdjsksl
Ayp ama yaa Cidden biz sizi ovelim senin yaptigina bakk 😥 bu anc bı defolup gitmiyoki Şenol'um istifa etti onun yüzünden yeminle haberi okuyunca krizz geçirdim
Birazcık kaybetmimizi isteyen kimdi heee 😂😂
Bi de şenolun istediği transferleri de yapmıyor bu ne biçim başkan siyahi de siyahi takım Afrika karmasına döndü 🤣 genelde bi takımın yaş ortalamasına bakılır bunlar boy ortalamasıyla dikkat çekti djdkdldld mert de garibim çok sakat bi pozisyonda oynuyor malum takım içinde çevresi de biraz sıkıntılı olunca 😂😂😂
dkdkdkffj aa kim siizn kaybetmenizi istemiş çok ayp etmiş yani o adam da bence galatasaraylı takımın kaybetmesi için her şeyi yapio
Bak bak bak ben böylesine hızlı bir u dönüşü görmedim he djdkslslxkx
Ben de gormedjm hicc fndnffn
😂😂
https://youtu.be/ik07krKNAyY?si=HtNGkqhXPoMY1OeZ
Uçup kaçtın mı dişi kartal heyyy 😂😂
Kartalların uyuma vakti geldiii yuvalarına uçuyor fjfjfnfnf
@whsinemm duuuurrr djdksks bişey diycem dkdkd
He dee
Gerek kalmadı djdksks
Neyee
6 attık malum takıma.. Allah yemeyi nasip etmesin 😀
Zaten onu da yerseniz artık biz şunu başardık biz bunu başardık diyecek bişeyiniz kalmaz 😃
hahaha.. doğru valla🤷♂️
Diğerleri başarıdan götürür ama şike, haysiyet ve duruşu zedeler. Benim fikrimce tabii.
Mantıklı çok iyi bir bakış açısı 👍🏻
Ben ölümüne sevdalı bir taraftarım ne yaparsa yapsın tuttuğum takım ben üzülmüyorum. Yense yenilse her zaman FENERBAHÇE takımının yanındayım.
Bunların hepsi de taraftarları üzen olaylar olur. Fanatik olmasına gerek yok , normal bir taraftar bunların hepsine üzülür. Ben de...
Şike tabiki.. yapıyorsun iyi saklayın Ulan rezil etmeyin bizi jsjsj
Şike yaparsa üzülürüm gözümden düşer
Desteklemeye heves istek bırakmaz
Ben Fenerbahçiyim biz ezeli rakibimizi en kotu dönemlerimizden birinde 6-0 yendik, son maçta puan kaybedip şampiyonluğu kaybettik, küme düşmeye yaklaştık ama düşmedik, ama her zaman şikeye karşı durduk futbolun masada değil sahada oynanmasını istedik kendi takımım böyle birşeyle karşılaşırsa çok üzülürüm
Bu arada şimdi bazı 6saraylılar başkanınız şikeden içeri girdi demeye çalışmasınlar başkanımıza kumpas düzenlediniz ayrıca suçsuz olduğu için serbest bırakıldı
Para karşılığında yenilirse
Aldıkları maaş neyine yetmiyor dedirtir 😃 zaten herhangi bir vatandaşdan daha çok kazandıkları kesin bi de böyle halt yiyenler de var
Bunca sevenlerinide kandırmış oluyorlar
Futboldan sınırsız men edeceksin hadi bakim çalış asgari ücretle 😃
😄😄
Ezeli rakibe yenilmesin ne olursa olsun 😄
Özellikle farkla olmasın daha kötü 😱😃
Kendi ellerinle rakibe şampiyonluk armağan etmek... Acıtır 😃
Ezeli rakipten tarihi fark
Mesela ne kadar fark? 😃
Son maçta şampiyonluğunu verirse
Di mi ya koca sezonu şampiyon tamamlamaya çok yakınsın ama son anda kaybediyorsun harbi koyar 😃
Evtt
takım tutmuyorum ama şike yaptığı ispatlanırsa üzer ve bırakırdım
şampiyonluğu verse benim için biter
Aynen koca bi sezon boyunca iyi gidip son maçtan kupa kaçacağına daha erken yarıştan kopsun daha iyi en azından şampiyonluk ümidini bu kadar yakınken kursağımızda bırakmamış olurlar 😃
İlk seçenek diorum 😅
Şike yaptığı ispatlanirsa
Kesinlikle şike yaptığı ispatlanırsa
fark yemeyelim de düşelim mk
Şike yaptığı ispatlanırsa.
Çok fena dramatik bi son olur 😃
hiç sorma 😂
+Nasipte varsa şampi...
-Eeee?
+Bu kadar...
😂😂