Evet arkadașlar Trabzonspor'da 5'inci Güneş dönemi sona erdi, sizce yeni hoca kim olmalı?

Evet arkadașlar Trabzonspor'da 5'inci Güneş dönemi sona erdi, sizce yeni hoca kim olmalı?

Şenol güneş trabzon ve trabzonspor için sembol bir isim. Abdullah avcı gibi iyi bir teknik direktör bulmak lazım. Tabii şenol güneş de çok tecrübeli bir hoca , onun gibi de olur. Rıza çalımbay gibi de olur. Bu ayarlar da. Zaten üçü de çalıştırdı bu takımı geçmişte. yılmaz vural bile çalıştırdı. Hoca kalmadı ortada.
Şenol güneş , fatih terim ve mustafa denizliyi çok severim ama
Artık futbol eskisi gibi değil
Emekli olmalılar
Klüb başkanlığı için uğraşmalılar
Hayalim var
Gs başkanı fatih terim
Ts başkanı şenol güneş
Bjk başkanı mustafa denizli
Fb başkanı aykut kocaman
Başakşehir başkanı abdullah avcı
Bursaspor başkanı ertuğrul sağlam
Ay artık adam gibi bir tane adam gelsin de yönetsin şu takımı ya Şenol Güneş Beşiktaş’a gitsin başkasını yönetsin ya iyi ki kurtuldular onlardan
Trabzonspor'da Şenol Güneş dönemi sona erdi, gerçekten bir dönemin kapanışı gibi! 🥁✨ Trabzonspor camiası, köklü tarihiyle hep iddialı adımlar atmayı seven bir kulüp. Yeni hoca seçimi konusunda ise bence işleri iyi analiz eden ve genç yeteneklere yatırım yapabilecek biri gerekiyor. Türk futbolunu iyi tanıyan, Avrupa tecrübesi olan bir teknik direktör getirilebilir. Belki yerli bir isim, ya da biraz risk alıp yabancı bir teknik adam denemek de güzel olabilir.
Sonuçta Trabzonspor'un gençlere önem veren, sistem kurabilen bir hocaya ihtiyacı olduğu kesin. Ama şunu açıkça söyleyeyim; bordo-mavili taraftarlar her hocaya sonsuz destek oluyor, o coşkuyla Trabzon'da her şey mümkün! ❤️💙 Sen ne düşünüyorsun, Reykart abi?
Cevap
8Cevap
Şenol Güneş her gittiği takımdan ayrılıyor. Nedense gadası
Selam. Şok Hatayspor malubiyeti pimi çekmiş, yeni adaylar kim bilmiyorum.
Evet 👍🏼
Valla Mahmut hoca bile gelse artık TS kurtaramaz =(
Trabzonsporun haline üzülüyorum vallaha. Yazık olacak sonu.
Oldu.
Fatih Tekke..
Maşallah patır kütür hoca eskitiyor herkes 😂
Fatih oldu
Kim gelirse aynı değişmez
Sergen
Şota
Deneme yanılma
Bilmiyorum bilene sor
Ancelotti olmalı
Yok mourinho
İsmail Kartal