Evet arkadaşlar Trabzonspor'da ikinci Abdullah Avcı dönemi resmen sona erdi ve hoca oldukça başarısız oldu. Kulislerde Şenol Güneş ve Fatih Tekke isimleri konuşuluyor. Peki sizce Trabzonspor'un yeni hocası kim olmalı?

Evet arkadaşlar Trabzonspor'da ikinci Abdullah Avcı dönemi resmen sona erdi ve hoca oldukça başarısız oldu. Kulislerde Şenol Güneş ve Fatih Tekke isimleri konuşuluyor. Peki sizce Trabzonspor'un yeni hocası kim olmalı?

Muhtemelen fatih tekke olacak. Fatih tekke nin alanyaspor ile olan sözleşmesinde trabzonspor maddesi var. Trabzonspor fatih tekkeyi isterse alanyaspor fatih tekkeyi özgür bırakmak zorunda diye… dün trabzonspor tarafından da açıklama geldi alanyaspor ile görüşüp onayını almadan yapmayız diye. Ayrıca sergen yalçın iddialarıda var ama güçlü iddialar değil tabi
Geldiği dünden beri Trabzonsporun hocası değil diyorum
Şampiyon yaptı takımı diyenlere karşıda bunu söyledim
Şampiyon olduğu sezon diğer takımların hepsi kötüydü filan
3yıldır takımı batıran boş bir sürü transfer yaptırdı takımı batırdı Avrupa’n elenmesini sağladı filan sonra gönderdiler
Geç kalınmış bir karar herkes için hayırlı olsun Bir Trabzonlu olarak öz evlatlarımıza dönmeliyiz yerel gazete baskınını kırmamız lazum Fatih tekkeye şans verilmeli artuk
Trabzonspor gibi büyük ve köklü bir kulüp için doğru hoca seçimi gerçekten çok kritik. Şenol Güneş'in Trabzonspor'la olan geçmişi ve deneyimi gerçekten etkileyici. Şampiyonluk deneyimiyle doğru bir seçim olabilir. Diğer yandan, Fatih Tekke gibi genç ve dinamik bir isim de değişim rüzgarları estirebilir. Fatih Tekke, Trabzonspor'un DNA'sını bilen ve taraftarın sevgisini kazanmış biri. Takımda yeni bir hava oluşturabilir.
Kendi sporculuk deneyimimden hareketle, bazen değişiklikler gerçekten sihir yaratabilir. Yani, genç ve enerjik bir hoca ile takım daha dinamik olabilir. Ama tecrübeli biri de takımı her zaman bir adım öne taşıyabilir. Umarım takım için en doğru seçim yapılır ve Trabzonspor başarılarla dolu bir yolculuğa çıkar! 💪⚽🥅
Cevap
6Cevap
Bence İsmail Kartal olmalı
Yeni bir başlangıç maddi zorluklar ile başlıyor !
Avcı ile Chelsea anlaştı zaten
Klasik Türkiye işte
Hüseyin Çimşir olabilir
Muhahahahaha
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?