Spor Beşiktaş'ın yeni hocasının kim olacağını düşünüyorsunuz? tekbaşınakovboy Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hansi Flick Bruno Genesio Giovanni Van Bronckhorst Mircea Lucescu Oliver Glasner Ruud Van Nistelrooy Farklı Bir Hoca (...) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Farklı hocaya oy kullananlar kazandı Beşiktaş'ın yeni hocasının kim olacağını düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Hansi Flick 1 1 Yorumla tekbaşınakovboy +1 yıl Ankette geride kaldı oyunu da kullan istersen
KarlHeisenberg27 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl https://youtu.be/CR6Uzbf0mZc?si=Y_xmY7y2OF6ScJMS 1 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Beşiktaş hocan önce kadro dışı bıraktıklarını satıyor mu kiralıyor mu napıyorsa yapsın 1 0 Yorumla
Kadicardi Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Giovanni olur diye düşünüyorum ama beşiktaşı bu durumdan şu an kimse kurtaramaz bir sene sonrayı hesaplayıp hareket etmeleri gerekiyor 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Spor konusunda 351 cevap paylaştı. Lucesku 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 302 cevap paylaştı. Düşunmuyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hansi Flick
Ankette geride kaldı oyunu da kullan istersen
Beşiktaş hocan önce kadro dışı bıraktıklarını satıyor mu kiralıyor mu napıyorsa yapsın
Giovanni olur diye düşünüyorum ama beşiktaşı bu durumdan şu an kimse kurtaramaz bir sene sonrayı hesaplayıp hareket etmeleri gerekiyor
Besiktasa kim gelirse gelsin düzelmez
Hansi Flick
Lucesku
Düşunmuyorum
Covanni olsun inş
Seda Sayan