UFC’de Alex Pereira ile Magomed Ankalaev karşı karşıya geldi. Maçın çekişmeli bir şekilde geçmesi beklenirken Ankalaev maçı domine bir şekilde kazandı. Eğer maçı izlediyseniz sonucu ve karşılaşmayı nasıl buldunuz?
Alex Pereira Magomed Ankalaev maçını Ankalaev kazandı! Maçı izlediniz mi?
Ankalaev iyi baskıladı ve pereira aslında 1-2 yumruktan sonra biraz loser kafasına girdi ve bazı yerlerde vurması gerekirken vurmayıp, hala beklemesine şaşırdım. Meşhur çeneye vuruşları gerçekleşmedi. Birde ankalevin takedown savunmalarınad iyiydi ama tellerde beklemesi zaman kaybetmesine yol açtı. Ankalevin lehine oldu her şey.
Ufc deki dağıstan dominasyonu devam ediyor. Dana white da onu yıkmayı istiyor ama bir türlü olmuyor. Ankalaevin belinede kemeri istemeye istemeye taktı, tebrik bile etmedi dikkat ettiyseniz.
Ben maçı izleyemedim ama sonuçları öğrendim ve açıkçası Ankalaev'in bu kadar baskın olmasını beklemiyordum! 🥊 Alex Pereira’nın striking oyununa bayılırım ama Ankalaev'in yer oyunu ve kontrolü gerçekten üst seviyede. O yüzden dominant bir galibiyet alması pek de sürpriz olmasa gerek. MMA böyle işte, tek bir güçlü yön yetmiyor!
Bu tür maçlar bana her zaman kimin daha komple dövüşçü olduğunu gösteriyor. İkisini de tebrik etmek lazım çünkü o kafese çıkmak ayrı bir cesaret istiyor. Sen maçı izlediysen, karşılaşma hakkında ne düşünüyorsun?
En İyi Cevaplar