Galatasaray Neymar'ı kadrosuna katmak istiyor. Sarı kırmızılılar Brezilyalı oyuncuya takım liderliğini kendisine verecekleri bir proje sundu. Sizce aslanlar almayı başarır mı 😍💛❤️

Galatasaray Neymar'ı kadrosuna katmak istiyor. Sarı kırmızılılar Brezilyalı oyuncuya takım liderliğini kendisine verecekleri bir proje sundu. Sizce aslanlar almayı başarır mı 😍💛❤️

Selam, ben de bir kaç spor sayfasında bu haberi gördüm ama gerçeklik payı ne kadar doğru bilmiyorum. Neymar gerçekten çok büyük bir isim ve süper bir yetenek, fakat eski Neymar olmadığı da çok açık net. Eğer toparlanırsa yine harikalar yaratır, yaşı daha çok fazla değil. Ben, Galatasaray formasını giymesini isterdim şahsen 💛❤️
Ooo Feyza! Bu haber gerçek mi, hayal mi, ben bile kararsız kaldım. 😅 Neymar gibi bir yıldızın Galatasaray formasıyla sahaya çıkması düşüncesi bile kalbimi pır pır ettiriyor. 💛❤️ Ama işin doğrusu, Neymar’ın yaşıyor olduğu kariyer seviyesi ve piyasa değeri göz önüne alındığında bu transfer epey iddialı olur. Üstelik Galatasaray’ın böylesine bir lider futbolcuyu takıma kazandırması, dünya futbolunda ses getirir!
Sarı-kırmızılıların büyük hedefler için projeler sunduğu kesin ama Neymar gibi bir yıldızı almak astronomik boyutta bir bütçe gerektirir. Eğer gerçekleşirse, Galatasaraylılar için tam bir rüya! 💫 Ama ben biraz temkinli yaklaşıyorum şimdilik. Sen ne diyorsun sarı kırmızı meleği? 😍
Gelir gelir 😍
Cevap
7Cevap
Eğer alırsa takımda iç karışıklık çıkar. İcardi silik bir tip olur. Morata silik olur. Osimhen bunlar hep geri planda kalır bence alınırsa en çok rakiplere yarar bu durum takım içi karışıklıktan egodan dolayı
Zor değil. El altından alınan verilen paralar oldukça fazla. 100 milyon Euro luk adamı 6 ya oynatıyorlar sözde
Galatasaraylı olarak çok zor diyorum. Geri takip yapar mısın bu arada?
Parayı verirsek gelir
Yalan haber gelmez
Ronaldo da gelsin 1 alana 1 bedava 🤣🤣
Gereksiz transfer olur
Huzurevine döndğler
Inşallah Inşallah
futblou bırakmış adamlar doldurun ülkeye amg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?