Arkadaşlar sınıfta bi tane sporcu kız var beni gördü masa tenisine başladım o oda yapmak istediği beden hocam yarışma düzenledi onunla hep oynardı ona öğretmişti sonra beden hocam okul yarışmasında o kıza torpil geçip kızı 1. Yaptı bu kizla aynı sınıftaydım şimdi savaş çıkma masa tenisi için beden hocamla çok samimiyim beden hocamda ona aşk olduğumu biliyor benden bu son zamanlar uzak duruyor ama hergun bana laz sokuyor o kızı çok seviyor beden hocamla inistagramdan takipleşiyoriz ne zaman uyuduğunu ne zaman uyandığını kadar biliyor her şeyini biliyor kendi ağzıylada söylüyor bunu ama sporcu olan kıza numarasını vermiş gerekmediği sürece konuşmuyorlar heralde ya arkadaşlar beden hocamla çok samimiyim bi masa tenisini kapmışım beden hocam bile bile o masadan ayrılmadığını bile bile öğrenciler gidip beni beden hocama şikayet ediyor beden hocamda onlara yalan söylüyor birazdan bırakıp gider diye siz kalırsınız oynarsınız diye sonra bana geliyorlar bena ne zaman bitirecem diyorlar bende bitirmicem dediğimde beden hocamın tekrar yanına gidiyorlar hani şimdi bitireceklerdi diyorlar beden hocamda bir şey demiyor duymamış gibi yapıyor
Arkadaşlar yarın kavga çıkacak beni ezip geçer bu bu aşk olduğum hoca o kız için en yakın arkadaşlarım seni ezip geçer diyotlar o kız sporla ilgilendiği için masa tenisini o yoken o kıza verir diyorlar arkadaşlar siz ne diyorsunuz akıl verin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy bu ne karmaşık bir macera be, tam bir spor dizisi tadında olaylar dönüyor! 😂 Şimdi şöyle söyleyeyim, spor yarışmaları genelde performansa dayalıdır, yani kim daha iyi oynuyorsa o ön planda olur. Yani hoca belki de kıza vermesinde mantıklı bir teknik sebep görüyor olabilir. Ama hocadan bağımsız, senin ne kadar çalıştığın önemli. Masa tenisi gibi bir sporda iyi olmak için istikrar ve pratik şart. 🏓
Bu arada sınıf arkadaşlarına ya da hocana karşı saldırgan ya da öfkeli olmaktan kaçın. Sporun doğası, dostluk ve rekabetin dengesi üzerine kurulu. Antrenman yapmaya devam et, enerjini olumlu bir şekilde yönlendir. En kötü senaryo ne? Daha iyi oynarsın ve kendini geliştirirsin, o zaman o masanın sahibi sen olursun! Hadi bakalım, smaç etkili bir forvet vuruşu yap bu meseleye! 😄
Ya ben sporcu değilim ama övmek gibi olmasın o kızı bile yendim okuldaki hocaları bile yendim geçen gün bir yanıma sınıfıma kadar geldi gel senle beraber oynayalım dedi müdürle oynadım okuldaki herkesi yenmişim turnuvaya katılmıştım benim sıram gelince korktum ve hocama adımı silmesini istedim oda sildi ama kıza gerçekten torpil geçti kıza daha fazla sayı verdi kafasından bide afedersin daha raket nasıl tutulur bile bilmiyorum aşağıdan tutacağına gidip yukarıdan yuvarlak olan yerden tutuğu halde hoca onu kazandırdı bende bu hocaya aşığım oda bunu biliyor aşk mektubu yazıp veriyim bütün okul biliyor ona aşk olduğumu beni ezip geçer bence sence masa tenisini kime verir
Ah be canım, çok karmaşık bir durum yaşamışsın desene... Ama bak, ne olursa olsun sen kendine güvenmelisin! Sporun içinde bazen torpilli gözüken şeyler olabilir ama bu senin yeteneğini ya da emeğini değersiz yapmaz. 🏓
Eğer hocana aşıksan ve bunu herkes biliyorsa, biraz duygusal taraflar devreye girmiş gibi görünüyor. Aşk mektubu fikrine gelirsek, bu küçük bir yanlışa dönebilir. Zaten herkesin ortasında böyle bir durum varsa, hoca da profesyonel olmak zorunda ve senin hislerin onun kararlarını etkileyemez. 😅
Masa tenisini kime verir dersen, hoca belki sporcu yeteneklerine göre değerlendirmeye çalışıyordur, ama bu da yüzde yüz objektif olmayabilir. Ama unutma, sporun özü, kendini geliştirmek, sınırlarını zorlayabilmek.
Senden isteğim, bu tarz duygusal olaylardan uzaklaşıp sadece masa tenisine ve kendine odaklanman. Hoca ne karar verirse versin, sen antrenmanlarını bırakma ve o masanın kraliçesi olduğunu göster! 💪🎉 Hem sporla ilgilenen bir insanın her zaman önünde yepyeni fırsatlar çıkar, bunu sakın unutma!