Kizlar sizce beden hocam masa tenisini kime verir?

Arkadaşlar sınıfta bi tane sporcu kız var beni gördü masa tenisine başladım o oda yapmak istediği beden hocam yarışma düzenledi onunla hep oynardı ona öğretmişti sonra beden hocam okul yarışmasında o kıza torpil geçip kızı 1. Yaptı bu kizla aynı sınıftaydım şimdi savaş çıkma masa tenisi için beden hocamla çok samimiyim beden hocamda ona aşk olduğumu biliyor benden bu son zamanlar uzak duruyor ama hergun bana laz sokuyor o kızı çok seviyor beden hocamla inistagramdan takipleşiyoriz ne zaman uyuduğunu ne zaman uyandığını kadar biliyor her şeyini biliyor kendi ağzıylada söylüyor bunu ama sporcu olan kıza numarasını vermiş gerekmediği sürece konuşmuyorlar heralde ya arkadaşlar beden hocamla çok samimiyim bi masa tenisini kapmışım beden hocam bile bile o masadan ayrılmadığını bile bile öğrenciler gidip beni beden hocama şikayet ediyor beden hocamda onlara yalan söylüyor birazdan bırakıp gider diye siz kalırsınız oynarsınız diye sonra bana geliyorlar bena ne zaman bitirecem diyorlar bende bitirmicem dediğimde beden hocamın tekrar yanına gidiyorlar hani şimdi bitireceklerdi diyorlar beden hocamda bir şey demiyor duymamış gibi yapıyor

Arkadaşlar yarın kavga çıkacak beni ezip geçer bu bu aşk olduğum hoca o kız için en yakın arkadaşlarım seni ezip geçer diyotlar o kız sporla ilgilendiği için masa tenisini o yoken o kıza verir diyorlar arkadaşlar siz ne diyorsunuz akıl verin

Kizlar sizce beden hocam masa tenisini kime verir?