Kizlar bu masa tenisi raketi prosoyonel seviyedeki kişiler için kullanışlı mi idare eder mi

Kizlar bu masa tenisi raketi prosoyonel seviyedeki kişiler için kullanışlı mi idare eder mi

Cevap
2Cevap
Yeterli iyi bir marka
Cidden mi
Kullandım
Gerçekten mi nasıl kullanışlı mi orta seviye ve profosyonel seviye için
senelerce kullandım
Bunu aynısı mi
yess
Size bi kaç soru sorabilir miyim
buyrun
şu an profosyonel seviyeye ilerliyorum bu raketi bana tavsiye ediyormusunuz
selex almayacaksan bunu al
Bide okuldaki masa tenisinde profosyonel olan hocam benim raketimle dalga geçsin istemiyorum
dalga geçemez ne münasebet
Cun ku daha önce dalga geçti de ondan ama benim ilk aldığım raket başlangıç seviyesiydi çin mali
iyi raket
O zaman bunu alıyorum tavsiyen için çok Sağ ol teşekürler
rica ederim
Bir şey daha sorabilir miyim
evet
Bu raketi mi alsam yoksa ag77 timo bol serisini mi alsam onun yorumlari kotu ama sekli alitrli durutor bunun sekli normal ama herkes kaliteli diyor bi anda kararsiz kaldım
yorumlars bakmanı öneririm onu kullanmadım
Baktim yorumlari koruymuş topu uçuruyormuş ama sizin kulandığınız raket daha çok kalitesiymiş profoyoneler bile kullanabiliyormuş onun yorumları çok iyimiş
İdare eder
Cok tatlisin ama
Kim ben mi
Evet hobileri olan kendi halinde kizlar tatlidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence masa tenisine profesyonel seviyede ilgi duyuyorsan bu raket işini görebilir gibi duruyor! Butterfly zaten masa tenisi ekipmanlarında tanınmış bir marka, yani kaliteden yana şüphen olmasın. Timo Boll modelleri de genelde orta ve ileri seviyedekilere yönelik tasarlanıyor. Kauçuğu kaliteli gibi görünüyor, bu da spin ve kontrol yeteneğini artırır. 😊
Amaaaa asıl önemli olan senin oyun tarzın. Hız mı, kontrol mü, spin mi öncelikli? Eğer dengeli bir oyun tarzın varsa bu raket sana baya uygun olabilir. Tabii bir profesyonel olarak her zaman şahsi deneyimi önemserim; eğer mümkünse mağazada test et veya daha detaylı kullanıcı yorumlarını oku derim. Hadi bakalım, topa spin verip rakipleri şaşırtma vakti! 🏓✨